maanantai 16. tammikuuta 2012

Redken Skaba!

kuvat Redken

Ovatko hiuksesi huonossa kunnossa, ohuet, lattanat, kuivat, käsitellyt, pörröiset tai värisi haalistuu hetkessä? Mikä niissä mättää ja mihin kaipaisit apua? Kerro meille tukkaongelmasi. Ajateltiin arpoa täältä yksi katastrofipää ja lähettää voittajalle Redkenin tuotepaketti (arvo jopa 120 €), josta löytyy just oikeet mömmöt kyseiseen ongelmaan. Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan jättää mukaan sähköpostiosoitteesi. Viimeinen osallistumispäivä sunnuntaina 22.1.2012!
<3:Beat.

152 kommenttia:

 1. Hiukset janoaakin just tällä hetkellä ammatti-tuotteita!

  lupke@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Minun hiukseni ovat luonnonkiharat, eli normaaliolosuhteiltaan kuivat ja pörröiset. Ne ovat myös kuivuneet entisestään ajoittaisesta värjäilystä ja raidoituksista. Suurin katastrofi syntyy yleensä siitä, että illalla menen suihkuun ja aamulla herään.Harjaus ja PUFF. Hiukset vaativat aikamoisen taltutuksen ennen kuin saan ne nätiksi kiharaksi. Ei ole hauska kuulla kun joku sanoo "Sun hiukset on vähän niin kuin anita hirvosella". :D Eli tarvitsisin todella jonkun tehopaketin joka antaisi hiuksille tarpeellistä kosteutusta ja samalla "rakennetta ja kiiltoa". Tarpeeksi hyvää hoitsikkaa ilman limatukka-efektiä.

  Niin ja unohdin vielä mainita.. vaikka hiukset ovat kuivat, ne tottakai rasvoittuu päivässä. ":)"

  VastaaPoista
 3. Oi kamaluus. Mistä mä aloittaisin? Nyt talven tullen hiukseni on aivan sähköiset.
  Takussa, takussa, takussa. Päivisin saa olla harjaamassa vähintään 4 kertaa, että takaraivossa oleva pyörre ei aiheuttaisi ihan kamalaa rastatakkua.
  Hiustenpesu ei kiinnosta tippaakaan, koska sen jälkeen kestää puoltuntia selvittää aivan järkyttävät takut. Mikään shampoo, hoitoaine, tehohoito, jätettävä hoitoaine tai selvityssuihke ei auta niihin takkuihin, jotka pesun yhteydessä tulee. Monia on kokeiltu ja aivan turhaan.
  Lisäksi tää reuhka on niiin lättänä. Ei auta tupeeramiset, suoristusraudalla leikkimiset tai kreppiraudalla kohottamiset. Hetkessä ollaan siinä samassa jamassa kuin aloitettiinkin.

  VastaaPoista
 4. Ongelma on se, että hiukset on aina ollut ohuet ja latvat on luuhakkeet. Jos sais volyymia hiuksiin ilman pidennyksiä, olisin iloinen! Jatkuva hiusten kasvatusprojekti meneillään, mutta harmittaa, kun tukka ei ole paksu ja riittävän hyvä kuntoisen näköinen. Latvoja aina välillä tulee napsittua, että hiuksiin saisi lisää eloa.

  Hiukset myös rasvoittuu turhan nopeasti, satapakko pestä vähintään joka toinen päivä ja joskus tekis mieli pestä jopa päivittäin, kun näyttää siltä, ettei hyvältä näytä.

  fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 5. teillä jokaisella varmaan tekis mieli lyödä mua kun näkisitte mun hiukset. vaalensin näitä tummanruskeasta ihan blondiksi keväällä, ja en ymmärtänyt sitä, että tukka ei kestä liikaa vaalentamista. tuloksena oli sitten pieni läntti kahden sentin mittaista tukkaa takaraivolla.
  no ei siinä mitään, mutta kun se alue lähti leviämään, ja pikkuhiljaa mulla oliki sitte sellanen tosi kaunis tukka, päältä paikkapaikoin erittäin lyhyt mutta sivuilta pitkähkö. tukan kanssa pystyi kuitenkin elämään, koska sen sai pitemmillä osioilla piilotettua.
  nyt muutama kuukausi on vierähtänyt, ja tukka on kasvanut ihan ite sillee, että sain samanlaisen otsatukan kuin tytillä, mutta huonossa kunnossa pääliosa on silti, koska en vaaleasta tukasta halua luopua.
  pitkän tarinan päätteeksi voi vaan todeta, että jotkin kunnon tehotuotteet olis erittäin bueno, että saisin joskus nätin ja pitkän vaalean tukan :d

  emll-@hotmail.con

  VastaaPoista
 6. Mun tukkani on taipuisa, liukas ja latvat täynnä kakshaaraisia ja muutenkin huonossa kunnossa. En ole löytänyt niille vielä mitään pelastajaa, vaikka yritys on ollutkin kova enkä haluais niitä leikata kun yritän tukkaa kasvattaa. En oo kampaajalla käynyt 6 vuoteen, koska taloustilanne ei vaan yksinkertaisesti oo antanu periks, joten kampaamotuotteet tekis varmasti hyvää. Hiuksissa on myös sellanen ongelma, että ne on jotenkin tosi tönköt, ei laskeudu oikeen mitenkään. En oikein tiedä mitä tälle edes tekis. Liukkauden takia muotoilu on tosi hankalaa heti pesun jälkeen ja koska hiukset rasvottuu myös supernopeeta niitä on pakko pestä joka päivä... Pliis auttakaa mua :D

  cocojennis@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Suurin ongelma lienee kuivuus ja katkeilevat latvat, sillä hiushistoriaan mahtuu noin viisi tummasta vaaleaan-värinpoisto-operaatiota ja tyhmänä en tietenkää ole osannut hankkia ammattimaisia tuotteita korjaamaan vahinkoja.

  Nyt viimeisimmän vaalennuksen jälkeen ovat latvat kuin purkkaa, eli ei puhettakaan että hiuksia voisi setviä kosteana ja kuivana ne ovat niin takussa, että latvat katkeavat kun takkuja koittaa kammalla avata.

  Eli jotain apua näille koppuroille?
  panic-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mun hiukset on tosi kuivat ja melko huonokuntoiset eikä jatkuva suoristaminen kyllä auta asiaa millään tavoin... Tollanen paketti ois kyl enemmän ku tarpeellinen :)

  senni.w@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Hei! Päässä oli pidennykset ja omat imetyksen jälkeiset haivenet kärsi pahasti..tehohoitoa tänne kiitos=)

  Johanna
  johannag@jippii.fi

  VastaaPoista
 10. Jo pelkästään sana luonnonkihara kertoo jo kaiken oleellisen mun tukasta mutta kerrataanpa vielä. Eli siis niin kuiva ja pörröinen kuin olla voi. Ei meinaa talttua, ei sitten millään. Tukkaa ei raaski suoristaa tai muutenkaan käsitellä millään electronisella laitteella hiustenkuivainta lukuunottamatta, koska tukkani on vieläpä vaalennettu ja luonnonkihara sekä vaalennettu tukka, ei todellakaan kuullosta hyvältä yhtälöltä :D

  oonamariablog@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Nopeasti rasvoittuva juuriosa ja kuivaakin kuivemmat latvat. Väriä kerrostettuna paaaaljon ja takana muutaman vuoden blondista-mustaan-mustasta-blondiin kierre. Jos jonkun ihmeaineen noille hiuksille löytäisi, joka vielä kaiken lisäksi antaisi ihanaa tuuheutta lattanalla juurelle (latavat kyllä söröttää --> tukka on kolmion muotoinen :D).

  huudot10@gmail.com

  VastaaPoista
 12. hiukseni ovat aina olleet tosi paksut ja hyvä kuntoset, vaikkakin viimeaikoina latvat on ruvennu huonontumaan lähinnä suoristusraudan käytön takia ja myöskin siksi että yritän kasvattaa tätä pehkoa:) hiukset myös kääntyilee vähän omiin suuntiinsa, muttei ole myöskään kunnon laineet,jotka haluaisin:/ oma värini on perus tylsä maantienruskea, jota värjään tummemmaksi, mutta toki väri haalistuu alle kuukaudessa.. en kumminkaan viitsi niin usein niitä värjätä. kumminkin olen tosi iloinen hiusteni paksuudesta ja oon varma että parin vuoden päästä mulla on se superletti minkä haluaisinkin!:) olen siis kasvattanut n puolitoista vuotta polkkatukasta tämän hetken hieman yli olkapäihin ulottuviin hiuksiin:)

  VastaaPoista
 13. Operaatio mustasta-platinaksi on vihdoin ja viimein päättynyt; ja sen näkee myös hiuksissani. Se että jouduin leikkaamaan niitä aivan himputisti oli jo tarpeeksi kamalaa, mutta nyt tää kuontalon kunto ja hiusten tippuminen meinaa tehä mut hulluksi! Joskus mulla tainnu ollakkin joku Redkenin värjättyjen hiusten shampoo, ja hyvin piti sitä mustaa väriä yllä :D Mutta nyt kyllä tarvisin apua tähän mun sähköisku-peikkopäähän! :D

  -Ninnu

  nicolele@wippies.com

  VastaaPoista
 14. Katatsrofipää, ihana sana! Mulla joka tapauksessa löytyy sellanen. Kokeilen viime vuonna hieman vaaleentaa hiuksia asteittain ja pikkuhiljaa, mutta hius kärsi ja kauhistelen jatkuvasti näitä mun viishaaraisia. Hiusten pituus on myös puoleen selkään asti ja menee pipojen, kaulahuivien ja talvitakkien syövereissä niin hirveeseen takkuun, että illalla on pitkän treffit hiusharjan kanssa edessä. Vaikka oon koittanut kaiken maailman öljyhoitoja, naamioita ja suihkeita ei mikään tunnu toimivan. Helpp mee!

  VastaaPoista
 15. Mulla on luonnonkihara hius ja luoja ei ole luonut ihanaa kiharapilvieä vaan melkosen ohuen ja littanan tukan. Kiharani on enemmänkin pörrö kuin kaunis lainekihara, joten suihkun jälkeen tykkään suoristaa hiukseni.Ongelmani liittyy enimmäkseen siihen, että hiukseni näyttävät ja tuntuvat lättänöiltä. Olen kokeillut volyymia antavia tuotteita, mutta silti en ole huomannut merkittävää parannusta. Voi olla että kyseiset tuotteet ei oo ollu just mun tukalle hyviä. Kaipaisin kovasti apua ja uusia tuotteita mielelläni kokeilisin.

  mhhytonen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mun tukka ei oo huonossa kunnossa, mutta se on laadultaan tosi lasimaista ja ohutta. Eli tukka menee päätä myöten vaikka kuin föönäis ja tupeeraukset ei pysy tai paistaa liukkaan hiuksen läpi. Tuntuu että mun hiukset on se rumin asia minussa itessä! Lyhyttä mallia oon kokeillu mutta ei sekään varsinaisesti auttanut. volyymia tämä pää tarvitsisi.

  veera_immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kaipaisin tosiaan pelastavaa tuotepakettia, hiuksillani nimittäin on moniakin ongelmia. :D Omat hiukseni ovat suomalaiseen tapaan littanan ohuet. Näin talvella ne ovat lisäksi kuivat, karheat ja katkeilevat. Hiusten vaalea sävy muuttuu myös melko nopeasti hiukan kellertäväksi, eikä pysy raikkaana. Minun täytyy kaiken tämän lisäksi pestä hiukseni lähes päivittäin, sillä ne rasvoittuvat niin nopeasti...

  kuksa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mun hiuskuontaloni on luonnonkihara/taipuisa, eli melkoisen kuiva ja koppura varsinkin kaiken värjäilyn jälkeen. Asiaahan ei auta se että omistan pidennykset joihin oonki ihan totaalisen koukussa. Tuotteiden tulisikin sopia sekä omalle karhealle tukalleni, kuin myös pidennyshiukselle. Semmoiset tuotteet oliskin ihan unelmat joilla saisin hiuksistani supermegakiiltävät, sellaisia tuotteita kun en ole vielä tähän päivään mennessä löytäny.. :>

  VastaaPoista
 19. Mun hiuksissani on tällä hetkellä blondaus meneillään... pari viikkoa viimisimmästä värjäyksestä ja näin kotitekoisesti oon aika huolella onnistunut pilaamaan hiukseni :D Eli tulos on tällä hetkellä tälläinen: keltaiset hiukset, jos vähänkin takussa ja harjaa niin ne venyy ku purkka ja katkeillut jo joku 10 cm (vyötärön yli ulottuvista hiuksistani) pois. oon jo joku pari vuotta käyttänyt suoristusrautaa mutta en vieläkään ole saanut aikaseks ostettua jotain lämpösuojia tms? nyt varsinkin huomaa miten huonoon kuntoon hiukset menee vielä suoristuksen jälkeen :D pää on ku harakanpesä, täynnä katkeilleita hiuksia :D ihan pilalla siis muttei varaa ole tähän hätään ostella mitään hiusten hoito tuotteita :/

  kaisa. ojalehto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Mun tukka on muuttunu hirveesti, nyt kun alotin rankan lääkekuurin. Hiuspohja muuttu rasvasesta tosi kuivaks, mutta tukka on edelleen lasimainen ja superohut. Volyymia ja rakennetta kaivattais siis oikeen huolella! Kuitenkin pitäs ottaa huomioon värjätty hius ja voipunut päänahka.. Help please!
  riksutin@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Minunkin hiukset tahtoisi osallistua! :) Ne on pitkät, puoleen selkään, aika liukkaat, MUTTA aina suihkun jälkeen ihan jäääääätävässä takkukasassa. Vika voi olla kyllä pesijässäkin. Ne olisi varmasti hirmu iloisia jos saisi hoivaa:)

  anna_huhtinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Hiukset ovat kuivat ja ihan räjähtäneet ja purkkaaa kunnon värinpoisto käsittelyt tehty kun piti 2 tummusesta saada vaalennettua takas omaan 11-12tummuseen paketti vois tehä hyväää jotkut kunnon tehohoidot näille hiuksille..

  VastaaPoista
 24. niiin ja se sähköpostiosote diamondsandlollipops@luukku.com :)

  VastaaPoista
 25. omaan väriin vaalentaminen on tehnyt hiuksista heinää! tai no kuivat ja karkeat ne ainakin ovat, apua!

  annisofia@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mun tukka on kertakaikkiaan aivan kamala, se näyttää ihan koiralta. Pörrönen-lättänä-koira. Tätä kun yrittää laittaa niin eiii hyvä tuu. Paras laittaa aina vaan ponnarille. Haluisin tukastani tuuhean ja silkoisen, semmoisen prinsessatukan. Olen siis aivan järkyttävä katastrofipää! nora_koriseva@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Osallistun arvontaan!

  Tein hiljattain värinpoiston, ja nyt hiuksia lähtee niin paljon että hirvittää. Hiukset tuntuvat ohuilta ja elottomilta. Nyt tarvitsisinkin apua, sillä yritän välttää viimeiseen asti tukan leikkaamista lyhyeksi. Tarvitsen siis pelastuksen katkeileville ja huonokuntoisille hiuksilleni!

  venetkoski@suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Mistä mä alottaisin? Ensinnäkin hiukseni ovat kuivat, väri ei pysy kirkkaana ja pörrössä koko ajan. Missä mun vahva, kiiltävä ja paksu tukka on? :/ eli tää tarvisi kipeesti jotain apua.
  -Eve-
  eveliinanousiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Täältä löytyy myös henkilö jolla on paksu pörröinen luonnon kihara tukka, jota on tullut vaalennettua/raidotettua aikas monta kertaa :D Kipeästi tarvitsisivat apua !

  haapanenjanina@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Tässä tukassa kyllä ongelmaa riittää :D Vaikka tukkani on vähän luonnonkihara niin silti hirmu ohut ja lättänä, valuu päätä myöten melkeen samantien tupeerauksen ja laiton jälkeen. Myös jotain tehokosteutusta varmaan kaipais, latvat varsinki on tosi kuivat ja haperot, en vaan raskis enää leikelläkään kun haluaisin kasvattaa pitkän ja paksun tukan, taitaa tosin jäädä haaveeks...

  annnu@live.fi

  VastaaPoista
 31. Heips!

  En ole koskaan, en ikinä värjännyt hiuksiani, ja ne ovat olleet "luonnolliset" aina :D Pidän hiustenväristäni, mutta ne tarvitsisivat vain oikeat tuotteet että ne olisivat edukseen! eli hiukseni ovat kaikkea näitä; lättänät, kuivat, pörröiset! Mitä vielä! Hiukseni ovat aina olleet pitkät (jopa peppuun asti!) Ja sitte muutama vuosi takaperin päätin leikata ne ihan lyhyeksi, jonka seurauksena hiukset ohenivat ja paksuus ei ole tullut takaisin. En osaa etsiä taikka käyttää oikeita tuotteita hiuksiini, mutta olisi mahtava oppia!

  eqo_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. aarrgghhh mistähän alottais! :-{D

  oma värini on vaalea,mutta ei tietenkään ikinä tarpeeksi vaalea,joten sitä on vuosien saatossa vaalenneltu kotikonstein ja vaikka millä sitruunamehu-suihkumyssy-virityksillä! (kuulostaa kieltämättä omaankin korvaan siltä että olen epätoivoni ansainnut...) tällä hetkellä mielessä siintää tietysti semmoinen...supadupasexy silverfox-väri joka jättäisi harmaimmat mummotkin kakkoseksi,mutta valitettavasti väri näyttää tällä hetkellä lähinnä siltä että kaikki kusi ei ole mahtunut päähän joten se on ottanut itselleen tilaa hiuksista :'( ja jottei elämä pääni kanssa olisi liian helppoa,niin tottakai kuvioon kuuluu kuivuus ja 150-haaraset latvat,sekä tujuista hoitoaineista lähmiintyneet juuret & taliköhnäinen päänahka. jos nyt kauhistelette mielikuvianne,niin nyökkäilen täälä reippaana;peilistäni katsoo -tismalleen- sellainen karvahirviö kuin mitä kuvittelettekin. olen oikeasti niin täys hönö että en tiedä kaipaisivatko hiukseni kosteuttavia,vahvistavia,tuuheuttavia vai rakennepaikkaavia tuotteita -.-

  nyt olisikin melko maukasta tietää,että voisiko näille ihan oikeasti tehdä jotain 112-toimia,vai pitäisikö vain suorilta tein vetästä britney spearsit...*tähän sellainen pussy in boots-ilme*

  riikkatuomi007@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Mun hiusten ongelmana on se, että ne on mennyt jatkuvasta värjäilystä huonoon kuntoon. Latvoja sais olla koko ajan leikkaamassa kun ne kuivuu ja haaroittuu, lisäks mulla on pitkänä projektina hiusten kasvatus kun ne on olleet päältä lyhyet ja niskasta pitkät ja tuntuu ettei ne jaksa kasvaa millään tasapituisiksi. Jos teil on jotain apuja tälläseen päähän niin jee :)

  black_snow88@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Olen vaalentanut hiuksiani jo pitkään ja ne ovat yli puolen selän pituiset. Ne ovat myös luonnon kiharat ja luonnostaan vähän karheat. Hoitoainetta siis kuuluu ihan uskomattomia määriä... ja hiusöljyä ja kaikkea mahdollista. Olen kohta vararikossa niitten takia :D mutta hiuksistani en tingi!

  Vveera94@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Tukkani meni pilalle neljä vuotta sitten epäammattitaitoisen kampaajan blondattua tukkani raitavärillä ja leikeltyään tukkani niinkin hienosti, että seuraava kampaaja kuvaili leikkausta sanoilla "täähän on leikattu päin persettä." Tämän jälkeen tukkani on ollut aivan järkyttävä hamppukasa eikä ole kasvanut enää liiemmin, sillä latvat karisevat pois sitä mukaa kun juureen tulee uutta tervettä tukkaa. Nykyisin tukkani on tummam mutta ei kasva vieläkään. :( Tällaisen ongelman kanssa minä taistelen ja olisin todella kiitollinen, jos saisin teiltä apua.

  iiviliina@msn.com

  VastaaPoista
 36. Kuusi vuotta pääosin kotioloissa vaalennusta takana + luonnonkiharahius = Elvytyksen tarpeessa oleva pää. Nuppi huutaa hyviä tuotteita elvyttääkseen emännän laiminlyömät karvat.. :)

  -Sanna-

  toubbe@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mulla on luonnonkiharat napaa asti pitkät hiukset ja kuivatkuivat sekä pörröset! Tonne takaraivoo tulee aina ihan älyttömiä takkuja joita mä yritän sitte kaikin keinoin saada auki! Ne oikeestaa menee joka pesun jälkee aina ihan sellasille rasta takuille! Ei oo kivaa.
  Oon tässä alottanu mun kesätukka projektia että saisin tummanruskeesta tosivaaleenruskeet joten noi raidotukset ei varsinaisesti auta näihin onggelmii vaaa tietty pahentaa! Ja tekee mun hiuksista tietysti oranssit...
  Nyt kaipaisin todella jotain hyvii mömmöjä tähän katastrofi tukkaa!

  saa-na-@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Mulla on erittäin perisuomalaiset hiukset: ohuet, hennot, lättänät, sähköiset, takkuuntuvat ja helposti rasvoittuvat eli todellinen hiuskatastrofi. Haaveilen tietenkin paksuista ja pitkistä hiuksista ja hetken minulla olikin pidennykset, mutta omat hiukset katkeili sinettien mukana, niin päätin antaa pään olla rauhassa.

  Suurin ongelma tällä hetkellä lienee toi hentous ja sähköisyys. Haluaisin aamuisin kikkailla hiusten kanssa, mutta kun ekalla harjanvedolla puolet hiuksista nousee pystyyn niin se ponnari on aika kiva kaveri. Sain kampaajalta neuvon käyttää sellasta luonnonkarvaharjaa, mutta ei sekään oo tuonu vastausta tähän ikuisuusongelmaan. Help me! :)

  whitecoat@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Need help!

  emmi.mikkola@oulutours.com

  VastaaPoista
 40. Mullahan oli siis ihanat luonnonkiharat hiukset ennen kuin menin ja otin silkkisuoristuksen.. nyt ne on ihan kuivat ja kuolleet korput, jotain kiharan ja suoran väliltä :D kovin olen koittanut näitä hoitaa ja nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä :) mutta kunnon tuotteista olis kyllä apua!! :)

  essii_13@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Minulla on hirmuisen paksu tukka. Tukan oikea väri on niin vaalea kun olla voi mutta jo yli 10vuotta hiukset on ollu enemmän tai vähemmän tummat. Kesän alussa laitoin vaaleita raitoja päälle ja hieman alle. Syksyllä värjäsin alaosan punaiseksi, se blondattiin ja nyt tuntuu että koko alaosa ja päälliset on purkkaa =( Haluaisin vanhan silkkisen paksun ja mukavan tukan takaisin.

  Cherribop@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Hiukseni ovat luonnonkiharat,ohuet kuin hiirenhäntä ja tämän myötä menevät tuhannen solmuun jos haaveilenkin pitää niitä auki joskus. Suoristamisen jälkeen syntisen sähkönen kaikista lämpösuojista huolimatta,suoristaakka ei hirveesti viitti kun muutenki näyttää kaljulta+etutukka on 2h pesun jälkeen rasvanen klöntti.
  Henriikka_8@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Ongelmana kuivat koppuralatvat! Asiaa vaikeuttaa vielä se, että on teippipidennykset päässä, eikä kaikkia ultrakosteuttavia saa käyttää pidennyksiin.:/ höh

  bebeh@netti.fi

  VastaaPoista
 44. Täälä myös yksi ongelpää! Olen aito punapää, joten hiuspohjani on todella herkkä kaikelle, mutta myös rasvoittuu nopeasti. sitten taas latva on kuiva kuin korppu luonnonkiharan takia ja hoitoaineita saa siihen läträtä litroittain, mikä tekee taas lättänän kampauksen! haluaisin ihanan kuohkean ja luonnollisen (ei rasvaisen tukan) sekä kaiken lisäksi punainen värini kuultaa kaikkien muiden värien läpi,joten olen päätynyt että pidän sen punaisena. Olen kokeillut monia kampaamotuotteita, ja vain harvat sopivat! Redkeniin en ole vielä tutustunut, joten olisiko tähän ongelmaiseen punapäähän niistä apua? :)

  jeci_90@netti.fi

  VastaaPoista
 45. Noh, mun tukka on niin luonnon kihara, tai ehkä taipuisa ja pörrö ja epämääränen että se on pakko suoristaa everidei. Jos annan sen vaa olla suihkun jälkee näytän ihan nelikymppiseltä. Oon siis 21. Tämä on todella ihana kriisi, etenki kesäisin ku on kosteeta ja näytän koko ajan nelikymppiseltä. No ei siinä suoristelussa muuten mittää mutta tää tukka on nii huonossa kunnossa että en saa ees kasvatettua tätä että näyttäs vähän siedettävämmältä, ku latvat mennee haperoksi. Niin oon sitten tämmönen täti

  VastaaPoista
 46. Moikka, Mun hiuksillani on monta ongelmaa... Eniten elämääni häiritsevin on ehkä se ettei niitä saa muotoiltua mitenkään.. Eilenkin hämmästelin kun illalla avasin sotkunutturani ja tukkani (varsinkin latvat) olivat ihan pörrössä ja menin nukkumaan pörrötukallani, mutta aamulla hiukseni olivat taas ihan piikkisuorat! Ja littanat... Mitkään kiharat eivät pysy tukassani vaikka käytän muotoilusuihketta missä on lämpösuoja. Lisäksi tukkani lässähtää, eli vaikka föönaan ja pistän Osiksen hiuspuuteria ja on muotoiluvaahtokin pohjalla, työpäivän aikana tukka on kun sille ei olisi mitään tehty.. TURHAUTTAVAA! Tahdon hartiapituiseen polkkaani kivat pysyvät laineet ja tyven koholle.

  mmemmuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Miulla on vaaleet ja pitkät hiukset, mut ne on tosi huonossa kunnossa , vaalentamisen takia. Ne on tosi karheet ja kakshaarasia löytyy! Ja tälleen talvella ne menee ihan sähköseks, ja sekös vasta on ärsyttävää, ku sojottaa joka paikkaan. huhhuh.. ongelmalliset Hiukseni kaipais todellakin apua!:-)

  kaisu_raassina@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Mulla on luonnostaa taipusat ja karheat hiukset, siis niille pitää aina tehdä jotain ennen kun voi ulos astua: suoristaa, kihartaa, ponnari yms. Blondaaminen ei ole helpottanut tilannetta yhtään, vaam hiukset on nyt aikamoinen hamppukasa ja tuntuu että ne on jämähtänyt paikoilleen( vähän yli olkapään) eikä pituutta ole tullut pitkään aikaan :D jollain rakennekorjaavilla/kosteuttavilla tuotteilla olisi todellakin käyttöä! ps. kaksihaaraisia ei tarvitse etsiä, kysymys kuuluu enemmänkin: löydätkö hiusta, joka ei olisi kaksihaarainen?

  korhonenelina@windowslive.com

  VastaaPoista
 49. hep hep! kuiva tukkani, jota en pahemmin edes käsittele, tarvitsisi jonkinlaisen piristysruiskeen. ongelmana yleensä hiuksia laittaessa myös se, että paksuutensa vuoksi hiukset suoristuu ja lässähtää nopsaan. ulos lähtiessä osaan pitää niitä vain auki, joten "hätäkampauksiakaan" en osaa lässähtämisen hetkellä väsätä.

  annille91@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Oon käynyt viimeksi kampaajalla n. puolitoista vuotta sitten. Luin koko viime kevään pääsykokeeseen töideni ohella, en ehtinyt tuolloin. Pääsin sisään, nyt olen köyhä opiskelija, eikä ole varaa käydä kampaajalla tai käyttää kampaamotuotteita hiusten hoitoon. Tukkani on vaalennettu, pörröinen ja kuivaakin kuivempi luonnontaipuisa, joka huutaa kosteutta ja silkinpehmeyttä itseensä. Kaksi- ja multihaaraiset ovat myös ongelmana, en kuitenkaan halua lyhentää tukkaani kovin usein, koska olen nyt kasvattanut sitä noin viisi vuotta, ja kasvatus jatkuu... Täytyy siis yrittää estää tuo haaroittuminen ja kuivuminen hoitamalla näitä hapsuja, mutta tuotteet puuttuu!

  sinsemillaaa@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tässä katastrofipäässä kasvavat karvat ovat polkkapituiset, ohuet, lättänät ja helposti rasvoittuvat. Lisäksi olen värjännyt luonnostaan todella vaaleat hiukseni tummanruskeiksi. Ne on pakko pestä joka päivä, jotta ne saa laitettua jotenkin siedettävän näköisiksi, mutta samalla tämä väri tuntuu valuvan viemäristä alas ja haalistuu parissa viikossa.

  Kaipaan siis joko sellaista tuotetta, joilla nämä hiukset saa siedettävän näköisiksi ilman jokapäiväisiä pesuja tai sitten sellaista ihmeainetta, joka pitää värin päässä edes pikkuisen kauemmin.

  mmaimai@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Minä juu haluan jättää lättänät viime vuoteen ja saada muhkean uuden vuoden. En ole hento kuin sisäisesti, hiuksieni ei tarvitse kärsiä omasta herkkyydestäni, ne ansaitsevat olla vahvat ja kiiltävät. Musta on värini. Jota onneksi purkit tarjoaa, joten päivittäiseen huoltoon kuuluu värinhuolto. Tiivistäen sanon ei kiitos: herkällä päänahalle, lättänille ja hennoille hiuksille. Ja kiitän vahvuudesta, volyymista ja kiiltävästä tummasta hiuksesta! Kiitos! heidi.johannaa@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Täällä olis ainakin käyttöä hiusten SOS-paketille.. Omistan luonnostaan vaaleat hiukset, ja blondeille tyypillisesti ne ovat hyvin ohuet. Itse asiassa niin ohuet ettei edes ponnaria kehtaa käyttää hiirenhäntä-efektin takia. Olen yrittänyt käyttää tuuheuttavaa shampoota, mutta hiukset ovat niin kuivat ja sähköiset, että oli pakko siirtyä kosteuttavaan shampooseen. Ja näin oravanpyörä onkin valmis.. Joudun siis valitsemaan lättätukan tai sähköpöheikön väliltä, mahtavaa. Apua!! :)

  erikaa_@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Just irrotin ikänsä päässä roikkuneet teippipidennykset. Pidin hiuksiani hyväkuntoisena ennen niiden laittoa. Ne olivat jopa kasvaneet ihan hyvää tahtia, mutta tahtoin vähän lisäpituutta. No nyt ei ole tukasta paljoakaan jäljellä ja se on myös lyhentynyt koska on niin rispaantunut. :( En ymmärrä miten näin pääsi käymään, koska pidin pidennyksestä kuitenkin hyvää huolta, ja se pysyikin hyväkuntoisena, en vain nähnyt että oma tukka sen alla kärsi. Nyyh. Pakko mennä parturiin leikkaamaan tuo hiirenhäntä pois, jota kasvatin vuosia!

  barpiia@wippies.fi

  VastaaPoista
 55. mun hiukset rasvottuu helposti, ja siten niistä tulee lättänät, VAIKKA mulla on ihan sika paksut hiukset! Hiukset katkeilee melko helposti, ja pelkään olevani pian kalju:D Lisäksi hiusväristä tulee eloton hyvin nopeesti:/ Joten täällä tarvitaan apua JA NOPEASTI:D

  miikku1995@luukku.com

  VastaaPoista
 56. hiukseni ovat luonnostaan taipuisat, karheat ja vaalennetut. Eli päässäni kasvaa kuiva, kosteutta janoava kasa, jota varsinkin talvella on nii vaikea hallita!!

  VastaaPoista
 57. Apua auttakkee minnuu! Hiukset on ohentuneet viime vuoden aikana reippaasti joten ne on melko latteet! Ja pyörtyisitte varmasti jos näkisitte mun kakshaaras viljelmän päässäni :DD Elikkä aikas elottomat hiukset on! oonamets@yahoo.com

  VastaaPoista
 58. KUIVUUS! Se on mun ongelma, mä en ymmärrä miten mun hiukset on niin kuivat! :D En käytä muotoilurautaa useasti enkä blondaile hiuksia, silti ne ovat todella kuivat ja karheat. Kaiken maailman mömmöt tehohoidoista hiusöljyihin on kokeiltu, mutta silti hiukset ovat rutikuivat. Eniten mua ärsyttää se, että jos hiukseni eivät olisi kuivat, ne vois oikeesti näyttää tosi kivalta, kun paksuutta ja pituutta löytyy. HELP NEEDED!

  nelli.auriola@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Mulla on nopeasti rasvoittuva (hiukset taitaa olla tottuneet liian nopeaan pesutahtiin) ja ohuehkot latvoista takkuuntuvat hiukset ja kaikenlisäksi luonnonkiharat.
  Hassua sinänsä, jos kiharran hiuksia, kiharat ei pysy tuntia kunnollisina.

  Vaikka Noora saakin mun hiukset näyttämään hyviltä, kaipaisin silti kotiin sellaisia tuotteita joilla tämän kuontalon saisi näyttämään hitusen pörröttömämmältä, sekä saisi ne hemmetin kiharrin kiharat pysymään!

  elisanen@luukku.com

  VastaaPoista
 60. tässä tukassa meinaa olla vikana kaikki!

  leikkasin polkaks elokuussa. sit sain päähäni lokakuussa, et haluun vaalentaa hiukset ja kasvattaa ne taas puolipitkiks....jep. ei tarvii varmaan ihan turhaan mainita et hiukset on a) aika huonossa kunnossa käsittelyjen jäljiltä? b) kaipaavat muutenkin jotain apuja pysyäkseen kauniin vaaleena :( mulla vetää jostain syystä vaalee väri tosi helposti keltaseks ja tuntuu et hopeeshampoot yms. kuivattaa tätä lettiä entisestään :(

  tarpeessa olisi siis jotain, millä saisi nuutuneeseen tukkaan eloa! sekä jotain, mikä helpottais tän vaaleen sävyn ylläpitoa :)

  emm.i@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Hiukseni ovat luonnokiharat ja platinan vaaleat, pesen, suoristan ja föönään joka päivä, mahdollisesti useitakin kertoja päivässä.. Joten voitte kuvitella kuinka kuiva, eloton ja katkeileva tukkani on! Luopuisin mielelläni jatkuvasta suoristamisesta, mutta koska hiukset ovat melkolailla polkkamittaiset, lyhyt korkkiruuvikiharapehko ei oikein miellytä silmää.. :)

  henna.ahvenjarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 62. mikähän tässä päässä ei just nyt olis katastrofia..? Omistan tai paremminkin omistin vaaleat luonnonkiharat, kunnes sitten värjäilin ne vähitellen lähes mustaksi ja katuen takaisin vaaleaan. Nykyään hius on huonokuntoista tummanvaaleaa sähköistä pörröä josta puskee iän myötä tummunut juuri, kihara rakenne on kärsinyt ja muuttanut muotoaan erinäisiin suuntiin taipuvaksi. Hiusteni paksuudessa ei siinäkään ole mitään kehuttavaa! Kaipaisin myös jotain taikaratkaisua rasvoittuvaan otsatukkan. hiukset ovat tietysti auttamattomasti liian lyhyet, mutta kasvattamiseen palaa käry, kun aina saa olla leikkaamassa huonoakin huonompaa latvaa. Haluaisin kynsin hampain pitää kiinni vaaleasta, mutta alan olla liian epätoivoinen ja harkita paluuta tummaan:/ Help!

  lispa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 63. Mulla tuntuu että välillä on kaikki maailman ongelmat hiuksissa :D Välillä kuivat,lättänät,hamppuiset latvat tai sitten rasvaiset hiukset. Oikeanlaiset tuotteet tekisivät varmasti hyvää jälkeä, mutta yleensä en raaski ostaa kampaamo liikkeistä kuin maksimissaan yhden tuotteen ja harmillisesti jotkut eivät ole auttaneet, vaikka hinta lähenisi 20e. Mielelläni kotiuttaisin tuotteen joka auttaisi varsinkin tuolle rasvoittuvalle hiukselle tai kiillottomille taai hamppuisille.. KAIKKI KÄY! :)


  noora_juulia@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Hiukseni ovat lapoihin asti ulottuvat vaalennetut ja paksut surffikutrit. Kuulostaa kivalta? noooooooooot! skinny seerumia, tehohoitoa, kosteuttavaa sitä, silottavaa tätä kuluu purkki tolkulla. Suihkussa käymiseen saa varata aikaa tunnin, puhumattakaan jos tukka pitäisi saada kuivumaan nopeasti. Työni leikkaussalissa ei suinkaan helpota tukanlaittoa: paperipipo päässä 8-9 h vuorokaudessa ei houkuttele sataan harjanvetoon aamuin illoin. Töiden jälkeen vedän päähäni ratsastuskypärän ja posotan hepollani ympäri tiluksia tukka putkella. Tuloksena ikitakkuinen tuulenpesä. Viimeksi tänään nostelin tukoittain hiustupsuja viemäristä, nyyh. Tehohoidot tulisivat tarpeeseen!

  VastaaPoista
 65. Ovatko hiuksesi huonossa kunnossa, ohuet, lattanat, kuivat, käsitellyt, pörröiset tai värisi haalistuu hetkessä? Mikä niissä mättää ja mihin kaipaisit apua? Kerro meille tukkaongelmasi. Ajateltiin arpoa täältä yksi katastrofipää ja lähettää voittajalle Redkenin tuotepaketti (arvo jopa 120 €), josta löytyy just oikeet mömmöt kyseiseen ongelmaan. Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan jättää mukaan sähköpostiosoitteesi. Viimeinen osallistumispäivä sunnuntaina 22.1.2012!


  Perusongelmana mulla on ollut aina latvojen kuivuminen ja sellaiset tuhathaaraiset hiukset :D Olen vaalentanut vajaassa kahdessa vuodessa miltei mustasta tähän nykyiseen hiekanvaaleaan, mikä on näkynytkin tukan kunnossa. Se on heikkoa kuin sieni :) Ja pörröisyys kulkee käsi kädessä tämän ongelman kanssa.
  Unohtamatta tietenkään sitä, että hiusvärini kellastuu jo yhdessä pesussa! Olen kohta niin kyllästynyt tämän vaalean ylläpitämiseen, että leikkaan koko reuhkan pois.

  heissiv@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Yks ongelmapää ilmoittautuu mukaan! Mistähän alottaisin... No ensinnäkin tukkani on läpikäynyt useammat vaalennuskäsittelyt blondausoperaation takia ja "pienten" sävyongelmien takia läträän nykyään hopeatuotteilla, kun muutakaan ei voi. Tästä on myös leikattu useita kymmeniä senttejä pois ja jokaisella harjanvedolla saa mukavat kerrostukset jo muutenkin lyhyeen hiukseen. Siispä kuljen täällä ihmisten ilmoilla pää aika monivärisenä blondina ja hiukset takussa kun harjatakkaan ei voi.
  Olen tuhlannut pienen omaisuuden erilaisiin hiusnaamioihin, joita pidän päässä joka pesun yhteydessä . Olis siis enemmän kuin mukavaa voittaa tuotteita pelastamaan tätä katastrofia. Mulle siis ne kaikkein kosteuttavimmat, hoitavimmat, jälleenrakentavimmat jne tuotteet kehiin :D!

  manteli@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Voi että, hiukseni ovat täyttä purkkaa joistain kohdista kun taas joistain kohdista ei ongelmia edes näy! Syypäänä tähänkin on tyhmä pää, tummanruskeat hiukset ja siitä sitten kovalla työllä blondausta ja jonka jälkeen hiukset oli vaaleina n. 3kk kunnes vedin taas ruskean värin. Hiukset ei oikein enään edes kasva. Menevät takkuun aivan heti, niiden selvittäminen on yhtä tuskaa. Ongelmaa pahentaa jatkuva suoristusraudan käyttö. Joskus vain toivoisin että voisin vetää kaljun mutta hiuksethan on naisen kruunu....Joten turha siitä kuitenkaan luopumaan.


  janinaenckell@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Apua.. Mulla on lättänä tukka, joka rasvoittuu tosi helposti ja on ihan pakko pestä se joka päivä, jos vaan aion poistua kotoa. Mutta sitäkin suurempi ongelma on päänahka! Liekö se sitten kuiva vai mikä, mutta hitto kun se kutiaa! Pää on välillä ihan verillä, kun tarttee raapia niin raivokkaasti ja siltikään se kutina ei lopu :(

  q-wert-y@suomi24.fi

  VastaaPoista
 69. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kuiva päänahka! Hiukset rasvoittuvat alta aikayksikön kun täytyy haroa päänahkaa sormilla koko ajan ja hiuksien rasvoittuessa täytyy käydä suihkussa useammin, josta taas hiuspohja ei tykkää.Toinen ongelma ovat katkeilleet hiukset ja kuivaamisen jälkeen hiuksissa näkyy katkenneiden hiuksien pörrösekamelska.Tietysti latvat ovat huonossa kunnossa ja hiukset eivät kasva kunnolla, vaan murenevat ja ovat epätasaiset.En haluaisi leikata hiuksia, koska olen kasvattanut niitä kärsivällisesti ja toivoisinkin, että jollakin nämä voisi vielä pelastaa!! :-)

  rrisma@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Katkeilleet päälyhiukset, sähköset ja littanat, näistä on mun vaaleat hiukset tehty :)

  marika.hiivala@suomi24.fi

  VastaaPoista
 71. Varmaan jokaisella on bad hair päiviä toisinaan, niinkuin mullakin ja silloin menee hermo. Tähän siis liittyy ensimmäinen tukkaprobleema: mulla ei ole tuotteita millä laittaa tätä tukkaa että voisin pelastaa sen parilta katastrofipäiviltä! Uskon että harjoittelu tekee mestarin joten tarvisin kunnon tuotteita millä harjoitella ekaks! Ja toinen ongelma minkä kanssa en ole ihan sinut, mutta suhkot asian kanssa elämään oppinut (not): kuiva tukka. En tiedä tarviiko siitä kertoa sen enempää. Heinäpaalu mikä heinäpaalu, buu..

  annmarik@windowslive.com

  VastaaPoista
 72. Mistä on tämän tytön tukka tehty?
  Katkenneista, kuivaneista ja ohuista lättänöistä - niistä on tämän tytön tukka tehty.
  teijja.v@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Omistan luonnonkiharat hiukset, jotka ovat karkeat, takkuuntuvat, kuivat, pörröiset, ohuet, lättänät, veltot, elottomat ja mitä vielä. Ihan hirveä yhdistelmä siis! Kiharana kiharat ovat velttoja ja pörröisiä ja suoristuvat tyhmästi pikkuhiljaa päivän mittaan, suorana hiukset alkavat helposti kihartua latvasta tai ovat ihan päätämyöten tupeerauksesta huolimatta. Raudalla kihartaessa ne alkavat sojottaa mihin sattuu joten sekään ei auta. Olen värjännyt hiuksia neljännestä luokasta lähtien, pääasiassa tummemmaksi ja värjäyksessäkin on ongelma. Väri ei KOSKAAN PYSY TYVESSÄ! Ihan sama käykö kampaajalla vai värjääkö kaupanväreillä, tyvi jää poikkeuksetta vaaleammaksi tai erisävyiseksi tai jos värjäyksen jälkeen näyttää hyvältä, ei mene edes viikkoa niin tyvi on taas vaaleampi, tämä on ihan hirveä kirous! Ihan sama mitä hiuksille tekee, niillä on ihan oma tahto. Käytän kaikenlaisia tuotteita hiuksia pestessä, hoitavia, korjaavia ja vaikka mitä, ja siitä huolimatta ne ovat suihkun jälkeen varsinkin pääliosasta TODELLA takkuiset ja hirveä harjaaminen selväksi.
  Kaipaisin siis tuuheutta, sileyttä, helposti käsiteltävyyttä, ilmavuutta, apua kiharoihin ja suoriin hiustyyleihin, että molemmat pysyisivät sellaisena kuin pitäisi! Olen epätoivoinen ja inhoan hiuksiani, en saa niitä ikinä mitenkään! Pelastakaa mut!

  naeh_@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Tukka kaipaisi nyt todella paljon hoitoa oikeilla tuotteilla!!
  Tukka on tällä hetkellä ohut, lättänä ja värjäyksen jäljiltä kuivahko.
  Olisi mahtaa voittaa palkinto :)

  ps. tää on huikee blogi! <3

  VastaaPoista
 75. Mun ongelma on ihan yksinkertaisesti se, että oon opiskelijavaihdossa keskellä aavikkoa, kosteusprosentti minimaalinen. Mun tukka on korppuakin korpumpi, eikä mitkään aineet tunnu auttavan. Aurinko paistaa joka ikinen päivä, ja mun tukka itkis jos siinä olis mitään kosteutta jäljellä. Kaiken lisäksi se on vielä erittäin helposti vaalenevaa sorttia ja todella pitkä, niin tuloksena sellainen rastoittuva blondi hamppukasa. En haluaisi leikata sitä pitkän kasvattamisurakan jälkeen, enkä myöskään värjätä tummaksi, viihdyn vaaleassa ja aurinko vaalentaisi tukkani kuitenkin viikossa takaisin samaan (kokeilin jo). Joten: tarvitsisin kipeästi jotain hyperkosteuttavia tuotteita tukkaraasuni pelastukseksi. Joko tänne jenkkilään lähetettynä tai koti-Suomeen paluuta odottamaan. Tukkani kiittäisi. <3

  a476922@uta.fi

  VastaaPoista
 76. Omistan luonnonkiharat hiukset, joten ne ovat luonnostaan pörröiset ja kuivat. Pörröisyyttä lisää entisestään se että omistan myös ihan toosi paksut hiukset mikä saa aikaan "pallomaisuutta" hiuksiini. Hiukseni omaavat oman tahdon, joten ne ei ole oikein koskaan suoristunut kunnolla tai muutenkaan taivu sinne minne haluaisin. Hiukseni ovat myös katkeilevaa sorttia.
  Joten tuo tuotepaketti tulisi todellakin tarpeeseen (:

  marskinen97@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Omat hiukseni ovat todella *piip*! Ihan sama onko kesä tai talvi, niin vaikeeta on.

  Hiukseni ovat ohuet, sähköiset, lattanat, tylsät, latvoista kuivat mutta tyvestä/päänahasta rasvoittuvat nopeasti. Kiharat saa tehtyä aika vaivatta ja nopeasti, mutta tunnin päästä kiharoista ei ole tietoakaan eli joutuu hiuslakkaa mättää aika reippaasti jos haluaa nähdä edes pientä lainetta parin tunnin päästä.

  Lisäksi mulla on takaraivon kohdalla todella raivostuttava pyörre, jonka kanssa saan tapella joka aamu ettei näytä ”kaljuuntuvalta” :D

  Eli ehdottomasti kaipasin tehovitamiinisuperhyperkosteutus hoitoainetta latvoille, kuivashampoota tai jotain muuta tehokasta pitämään rasvaisuuden poissa tyvestä, tyvikohottajaa ja sähköisyyden poistajaa. Niin ja hyvä vinkki takaraivopyörteelle :D

  noratzuh@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Oij! Aina kaupoissa ja kampaamoissa kattelen laadukkaita kampaamotuotteita, mut oon aina tullu siihen tulokseen, et ne on vaan liian kalliita mulle.
  Omistan tämmösen ruskeen aika pitkän letin. Suoristan tai kiharran joka pv, joten voi kuvitella että vaurioita on. Varsinki otsahiuksissa, ne on kamalan kuivat!

  s-a-n-n-a--@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Mun pitkä musta tukka on jo pitkään ollut murheenkryyni. Olen kasvattanut ja värjännyt sitä mustalla jo kahdeksan vuotta. Viime kesänä sain idean että haluan ruskeat hiukset mustien sijaan ja kokeilen onneani värinpoiston kanssa. Kahden purkin jälkeen jouduin paniikkiin ja värjäsin hiukseni takaisin mustaksi.

  Kuontalon väri miellyttää kyllä ja tajusin etten halua muuta väriä, mutta parit kyyneleet olen tirauttanut värinpoistojen jälkeen koska ne vaikuttivat (ylläripylläri) hiusteni kuntoon aika radikaalisti, ottaen huomioon että hiukset olivat jo latvoista huonokuntoiset.

  Käytän markettien halppis hiusnaamioita ja hoitoaineita koska mulla ei opiskelijana oo varaa ostaa kampaamotuotteita siinä pelossa että tulos on sama. Hoitoaineen ja hiusnaamion + hiuksiin jätettävän hoitoaineen jälkeen vapaasti kuivatettuina (käytän fööniä enää vain hätätilanteissa) hiukset ovat hetken hyvät. Nukutun yön tai tunnin-parin jälkeen ovat kuitenkin jo takussa. Hiuksia ei voi myöskään pitää huivin/takin alla tai takkukasa on taattu. Kannankin harjaa mukanani jatkuvasti.

  En haluaisi jatkuvasti napsia latvoja koska rakastan pitkiä hiuksiani ja siitä ei ole ollut vastaavaa hyötyä vaan latvat ovat nopeasti menneet samaan huonoon kuntoon.

  Jos löytäisin jonkun tehosupermegakosteuttavan tuotteen olisin valmis jopa (kohtuudella) maksamaan siitä, mutta minulla ei ole varaa testailla monia tuotteita jotka paljastuvat tunnetulla nimellä ratsastaviksi pettymyksiksi.

  VastaaPoista
 80. Mulla on aina ollu tosi paksut hiukset ja ne on ollut mun ylpeydenaihe. Viimeaikoina hiuksistani on tullut täysin kuivat, elottomat ja kiillottomat. Värjäyksien takia luultavasti.. Ja se on myös että kun hiukseni värjään väri taittuu aina oranssiin päin, värjään sitten vaaleiksi tai ruskeiksi joten kunnon hopeashampoo yms olisi tositarpeen kun tykkään kuitenkin tuhkanvaaleista raidoista hiuksissa. Käytän nykyään tosi huonoa hopeashampoota ja se vaan kuivattaa, takuttaa eikä tehoa. HELP! Eli on kuivat, elottomat, kiillottomat ja taittaa oranssiin ): Tää ois mahtava voittaa! I miss the old times when my hair looked good.

  aino.hyvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Mun hiukset on ohentunu hirveesti ku niitä on vaalennettu. Lisäksi latvat hapsottaa miten sattuu. Nää on myös talvella tosi sähköset. Ja kirsikkana kakun päällä, nää rasvottuu tosi noppeesti.

  hetzu91@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Hiukseni ovat luonnonkiharat, karheat ja kuivat. Pidän hiuksistani kuitenkin pitkinä enkä haluaisi luopua pituudesta kampaajakäynneillä kuin korkeintaan pari senttiä kerralla. Siksi kaipaankin hyviä kosteuttavia tuotteita.

  minddu6@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Ei vitsit tää arvonta kuulostaa just hyvältä mulle. :D

  Mulla on siis todella ohkaset hiukset ja ne on sellaset aika taipusat luonnostaan. Aamusin mulla on aina järkyttävä hiuskriisi kun kuivauksen jälkeen hiukset on tyvestä ihan littanat ja latvat sellaiset kuivat ja pörröiset siistien kiharoiden sijaan. Tähän saakka olen sinnitellut hiuslakan, lämpösuojan ja hiustensuoristimen voimin. Olen aina halunnut pitkät hiukset ja yritän kasvattaa omiani, joten pituudesta en haluaisi luopua, vaikka nämä eivät missään parhaimmassa kunnossa olekaan...

  Toinen ongelma on, että tukka rasvoittuu hyvin nopeasti ja joudun melkeinpä päivittäin pesemään hiukset. Olen ajatellut tämän johtuvan hiusten ohuudesta, mutta en sitten tiedä mistä oikeasti johtuu. :P

  laura____91@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Hiukset on mulle varmaankin tärkein asia ulkonäössä. Ne on aina olleet luonnostaan pitkät, paksut, tummat ja luonnonkiharat.
  Mut koska kiharapäät haluaa aina suoran tukan ja tummat haluaa vaaleat hiukset, on tukkaa suoristettu aina päivittäin ja tukka oli saatava blondiksi.Kuitenkin ennen blondausta oli tukassa lukemattomia mustia värjäyksiä alla. Vaalennusprojekti oli siis vähän liian kova pala tukalle kaikkien värinpoistojen ja blondauksien takia :(

  Nyt tukka on vaalea, mutta hamppuinen, hiuksia katkeilee ja on kun aavikko, täysin rutikuiva! Ja niitä neli- ja kolmehaaraisia löytyy vaikka muille jakaa! Hiusnaamiot ja "smoothingtökötit" ei tunnu auttavan ja hiuksia vaan tuntuu lähtevän harjatessa ja niitä pestäessä tajuton määrä! Sponttaanit "pesempä nopeesti hiukset ennen kun lähden" ei tule enään kuulonkaan, koska fööniin en voi enään koskea peikkoafroefektin takia. Tietenkin tukan kuivuminen kestää sen puolen päivää..heh..

  Team Beat, pelastakaa jooko mun rakkain asia!!!!!

  mikaela.kahkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Todella ohkaiset ja inhottavat :(
  Hirveällä lakkamäärällä saa näyttämään tuuhealta, mutta hetken päästä jo ihan latistuneet. Lisänä vielä, että olen kokenut MILJOONA tummista hiuksista suoraan ihan platinablondeiksi värjäystä, niin hiukset TODELLA kuivat ja käsitellyt :( Ainoa mahdollisuus olisi leikata kokonaan huonot pois, mutta en niin pitkästä pituudesta haluisi luopua, HELP MEEEE! :)

  VastaaPoista
 86. Voi juuri tätä kaipasin. Voi ku onni potkis tällä kertaa :)

  Mulla on toosi ohuet hiukset. Sanon aina et mulla on hiukset vauvakarvaa :) Mulla on aina ollut lyhyet hiukset ja nyt päätin et tapahtu tälle sit mitä tahansa ni kerran elämässä pitää pitkät hiukset olla. Alotin kasvattamaan hiuksia jos sais laitettua pidennykst. Mut nyt mulla on alkanu ihan hullunlailla hiukset lähtemään. Koskaan ei ole näin paljon lähtenyt ja oon jo nähny untakin että mulla on pälvikalju. Ei naurata! Johtuuko tää hiustenlähtö sitten värjäämisestä, talvesta vai stressistä ni en tiedä mutta kaljuuntua en halua ku ne pidennykset ois kesäks toiveissa.

  Tämä on todellinen kaljuuntuva vauvakarvainen katastrofipää!

  ennapa@luukku.com

  VastaaPoista
 87. aaa!!tämä tulisi varmasti käyttöön. omat hiukset ovat juurikin kuvailun mukaiset sekasortohiukset. Kaiken maailman tuotteita ja tököttejä kokeiltu tähän katastrofiin, mutta ei tunnu auttavan. Jahka tämä kuitenkin olisi mun pelastukseni, ettei tarvitsisi napsasta senttejä pois pituudest akun niin paljon haluaisin saada pitkät hiukset.

  Auttakaa mun ktastrofipäätä!!

  marsuzioni@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Minä kärsin perinteisestä suomalaisesta hiustyypistä (jos näin vielä voi sanoa)- ohuet ja lättänät.
  Jos maailmaan ei olisi keksitty muotoilutuotteita näyttäisin varmasti syöpäläiseltä kun ohuideni hiuksieni alta paistaa päänahka. Sisarukseni ovat siunattuja paksulla pehkolla kun taas itse suren ohutta lettiäni.

  Olisi mahtavaa joskus kokea luonnollisin keinoin jonkinlainen hiusten paksuunnusprosessi, jonka jälkeen kampauksetkin näyttäisivät hyvältä eikä valjuilta.
  Jonkinverran olen kokeillut eri vitamiinikuureja, mitä luontaistuoteliikkeistä saa ostettua. Se oikea vitamiini ja hiustuote on vielä etsinnän alla.
  Hiuspuuteri on ohuen tukan suuri pelastus!

  VastaaPoista
 89. Joo aloittaisinko ihan suoraan kertomalla että tukkani on välillä ihan littana välillä sohottaa minne sattuu, ja sit ku sitä pitäs laittaa niin auta armias siihen menee aikaa. ku ei se pysy perusmömmöillä mitenkään vällillä hiukseni rasvoittuvat nopeasti ja värit haalenee ja sit en mä kohta oikeesti tiedä mitä mä sille teen. Kampaajani kertoi joskus että mulla on hiusten kasvusuunnat oikealla kasvaa taaksepäin ja vasemmalle eteenpäin mä en tiedä mitä sille tekisin että se näyttäs hyvälle..

  pete_84@luukku.com

  VastaaPoista
 90. Vitsit mikä sskaba tollasen paketin tarvisinki ! Eli hiukset on kiharat, pörröiset ja kuivat. Hiukset on tosiaan päässyt huonompaan kuntoon. On luonnostaan vähän kuivat/karkeat kun on kiharat hiukset. Niinkuin sanoin hiukset on pörröiset, mikä taasvaikeuttaa hiusten laittoa. Mutta kokeillaan nyt jos vaikka onni nappais ! :-D

  aaidaa.k@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Voi ei, täällä yksi onneton lisää :D Mun hiukset on ihan hirveessä kunnossa, ja en uskalla kampaajalle mennä koska senttejä lähtisi liikaakin :( Sen lisäksi ne on tosi kuivat ja sähköset. Ja kaiken tän lisäksi hiusten värikin tuottaa pientä kriiseilyä, rakastan punaisia hiuksia mutta vihaan sitä kun väri haalistuu niin nopeasti :( Joten ongelmaa löytyy jos monenlaista :D

  Mjandii@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Viimeiset vuodet olen taistellut unelma hiusteni perään.Kampaajien kanssa eivät ole menneet ajatukset yhteen ja tuloksena on ollut usein itkukurkussa kampaajalta lähtenyt nainen kunnes se oikea kampaaja löytyi ja sain upeaakin upeamman värin eikä pituudesta napsittu kuin ne pyydetyt minimaaliset millit! Ongelmana on kuitenkin vuosien aikana usein tehdyt värjäykset ja vaalentelut joiden vuoksi hiusten rakenne on vaurioitunut ja kuivunut.Pituutta on napsittu jatkuvasti vähän liian innokkaasti ja täten hiukset ovatkin omaan makuun hirveän lyhyet :( Redkenin tuotteista olen kuullut paljon positiivistä ja mikäli tässä skabassa ne voittaisin olisin ikikiitollinen! Hiukseni kun niin kaipaavat ja ansaitsisivat laadukasta hoitoa jotta voisivat taas jonain päivänä olla ylpeyden aiheeni ;)

  VastaaPoista
 93. Jaa-a tukasta kun riittäis vuodatettavaa vaikka kuinka. Ensinnäkin itse kuontalon laatu on hyvin kuiva, ja kaksihaaraisistakaan ei eroonpääsyä näy. Tukkani on myös eteenkin takaa helposti takkuuntuva, ja latvat ovat leikkaamisesta huolimatta nopeasti taas kuivat ja vaurioituneet sekä katkeilevat helposti - hiustenhoitovälineistäni huolimatta. Eipä suostu tukka kasvamaankaan niin millään - aina kun on hitusen päässyt pituutta tulemaan, on taas aika leikata kärsineet latvat.

  MelissaB@hotmail.fi

  VastaaPoista
 94. Täällä yksin hiusongelmainen lisää! Pari vuotta sitten kiinostuin hiuksista, ja niiden laitosta. Lähes automaattisesti ongelmakseni muodostui hiusten ohuus. Olen koittanut eri tuotteita jotka lupaavat tuuheuttavan hiuksia, mutten ole sitä vielä vain huomannut. Kampaajan kanssakin olemme koittaneet keksiä eri suojia, jotteivat hiukseni menisivät pilalle niitä laittaessa.
  Hakusessa olisi löytää hyvät tuotteet, että hiusten laittaminen olisi mahdollista :)

  Hyvää jatkoa teille! :)

  VastaaPoista
 95. Mun katastrofitukka on varsinkin nyt talviaikaan jäätävän sähköinen. Mukavaa kun pihalla on -15 ja pipo on välttämätön, mutta sitä pipoa ei sitten viitsisi riisua koko päivänä pois ellei halua että hiukset sojottaa jokaiseen ilmansuuntaan. Lisäks mulla on jotain ihme karheata katkennutta tukkaa niskassa ja aina kun pitää hiuksia kiinni, niin ne niskavillat purkautuu ponnarista ja sojottaa joka suuntaan. En saa niitä millään kuriin. Kävin kampaajalla värjäämässä hiukset (yli 100€) noin 3 viikkoa sitten ja tuntuu että väri on jo täysin haalistunut ja jotenkin niin veltto ja ankea. Ja tähän kaikkeen vaikuttaa varmasti onnettomat hiustenlaitto taidot sekä huonot tuotteet. Eli tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

  niina43@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Minun hiukset on varsinki näin talvella kuivat ja aivan järkyttävän sähköset. Ja samaan pakettiin vielä aivan lattanat. Kunnon hiustuotteet kyllä pelastais päivän :D

  iidii.h@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Mullakin on ERITTÄIN sähköiset hiukset, eikä siihen auta oikeen mikään. Ne on joko ihan päätä myöten ja liimautuu poskiin ja niskaa/kaulaan, tai sitten leijuu ilmassa. Lisäksi juurikasvu alkaa näkyä muutenkin haalistuneen hiusvärin seasta. Hiuksia ei oikeen saa edes laitettua mitenkään järkevästi sähköisyyden takia.

  kuivalainene@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Mistäköhän sitä alottais!
  Päätin jossain vaiheessa nuorena että haluan kunnon kiharat hiukset jo blondattuun tukkaani ja siitä lähtikin melkein 8v kestävä kierre: 2x vuodessa permis plus blondaukset! Eli kyllä se tukka sai kyytiä! Nyt viime vuosina oon päättäny että permis saakoon jäädä taakse ja kasvatan sen pois + hankin terveet hiukset. Prosessi siis jatkuu edelleen ja yritän epätoivoisesti saada kauniit kestävät hiukset. Kaikenlaisia mömmöjä on kokeiltu ja kaapista erilaista tavaraa löytyy, mutta en ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä sarjaa mun hiuksille mikä sais ne elävän näköiseksi. Voiskohan redken olla siis pelastukseni? toivottavasti!

  Terkuin permanenttikierteestä vihdoin eroon päässyt!
  jauhiainen.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 99. minä minä minä tarvin.. ja kipeästi! :D tosiaan takana on montaMONTA vuotta hiusten mustaksi värjäämistä joka kerta koko pituuksilta (hehe...) ja nyt sitten otin värin pois luvattoman monta kertaa. Onneksi mun hiukset oli alkujaan niin hyvässä kunnossa jämähtäneestä mustasta väristä huolimatta, että tukka ei silti oo ihan menetetty.. Mutta pian on, ellen saa apuuni kunnon tuotteita :D Tyhmästä päästä kärsii koko hiukset! apua! ongelma on tosiaan kuiva ja kärsiny ''tukkakasa'' :D

  VastaaPoista
 100. Hmm.. Mistä mä aloittaisin? Taidan ihan teitä helpottaakseni numeroida tukkaongelmani, jotta pysytte kärryillä tän harakanpesän kanssa. :]
  #1 Tää letti on ku heinää. Mulla oli pari-kolme vuotta sitten musta tukka ja värjäsin aina pelkän tyven sijasta koko pään. Noh, sittenpä halusinkin blondin. Sainkin, nimittäin sen kaikille tutun kauniin kusi-blondin. Kuontalonipa ei siitä ihan niin pitänytkään. The very next day, hahaa, mä haluan PUNAISEN. Punainen tuli ja samalla lähti tukasta pituutta vähintään 20cm (MIKSI IKINÄ TEIN SEN?!) Meni pari viikkoa ja vaalensin tukkani täysin blondiksi. Sitä kestin n. kuukauden ja palasin mustaan. Tästä kaikesta on nyt 1,5 vuotta ja mustassa on pysytty.
  LOPPUTULOS: Entinen kiiltävä, hulmuava harjakseni on vaihtunut heinäpaalia muistuttavaan koppuraan.
  #2 Mulla on viisi (5) vuotta vanha suoristusrauta. Sellanen pieni ja pinkki, jonka suoristuslevyt on vaihtaneet vuosien mittaan värinsä valkoisesta ruskeanmustaan. Myös tämä on aiheuttanut melkosta damagea kutreilleni.
  #3 En osaa käyttää lämpösuojia, tai oikeastaan mitään hiusteni laatua parantavaa ainetta. Joka viikonloppu sökerrän ja säkerrän kikkuraa ym. päähäni, joka muistuttaa sunnuntaiaamuna enemmäkin tunkiota. Ikinä ei tiedä mitä sieltä löytyy, mahdollisesti vaikka rotanraato.
  #3 Talvella mun ihoni kuivuu ihan simona joten hilseongelmaakin pukkaa. Tää nyt on ollu melkein selätettävissä, mutta en pysty käyttää enää Head & Shoulders juttuja, kun Tuomo Ruutu vetää niin jäätävällä virneellä siinä mainoksessa.
  #4 Oisko takkutukalle keksitty mitään taika-ainetta, joka selvittäis hiukset niin, ettei niitä tärttis ees harjata? No, en oo törmänny. Pirkka-hoitoaineet ei paljon selvitä. Eikä kyllä Tigikään...
  Määä niiin toivon, että arpaonni suosis tällä kertaa mua ja mun kultakutreja.

  Terv. Vilma

  vilma.kaura@luukku.com

  VastaaPoista
 101. Moi

  Täällä kaipailisi pelastusta juuri pätkäisty, mutta edelleen huonokuntoinen vaalennettu tukkapehko! Eli viime viikolla parturi pätkäisi pitkän tukkani pois, joka on pahoin vaurioitunut edellen, vielä kunnon aineet puuttuu joten kiva paketti olisi tarpeen tälle päälle:)

  Pamsu777@hotmail.fi

  VastaaPoista
 102. Ongelmani on seuraavanlainen. Aloitin värjäämisen siinä kolmannella luokalla. Päässäni on siis ehtinyt olla, ruskea, punainen, musta, oranssi ja blondi... Hirveää rasitusta! Mutta se blondaus oli viimeinen tippa. Ekan kerran blondasin kampaajalla, joka OIKEASTI melkein poltti hiukseni eli samalla pilasi ne. Hiukseni ovat ohentuneet sen jälkeen ihan sairaasti. Mutta vuoden 2010 heinäkuussa sain päähäni, että alan kasvattaa omaa väriäni takaisin. Ja se todellakin kannatti. Oma värini kasvaa jo hyvässä kunnossa kohta korvien alapuolella asti, mutta ainut ongelma on latvojen hamppuisuus ja kaksihaaraisuus. Yritän myös kasvattaa hiuksiani pidemmiksi joten radikaaliin leikkaukseen en ryhdy. Ja joulun jälkeen kiharruskin tuli osaksi elämääni, kun sain Remingtonin kiharrinsauvan. Eli sekin siis kuluttaa nykyään hiuksiani... Olisin todella kiitollinen jos paketti osuisi minulle, hiukseni TODELLAKIN kaipaavat apua! :)

  sofia.nummela@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 103. Tota palkintoa mä todella kaipaisin! En käytä rahaa juurikaan laadukkaisiin hiustenhoito tuotteisiin, joka on harmi. Olen puolitoista vuotta käyttänyt clip-on pidennyksiä ja ne ovat tehneet hiuksilleni pelkkää haittaa. Hiukseni katkeilevat ja palavat helposti suoristaessa, lisäksi kärsin lainehtelevista luonnonkiharoista. Pidennykset ovat ohentaneet jo valmiiksi ohutta hiuslaatuani valtavasti ja hiukseni ovat lyhentyneet sekä harventuneet latvoista. Lisäksi hiusten tyveen on tullut "kaljukohtia". En enää kertakaikkiaan kehtaa näyttäytyä ilman pidennyksiä, paitsi parin parhaan ystäväni nähden, sekin yöllä nukkuessa sekä aamulla hetken. Pidennyksistä on tullut minulle addiktio ja pelkään kaljuuntuvani kokonaan.

  linda.keranen@windowslvie.com

  VastaaPoista
 104. Mun hiukset on perinteiset suomalaiset vaaleat, ohuet ja lättänät. Kaiken lisäksi vielä luonnonkiharat :D. Koska niitä pitää ajoittain värjätä ne on myös aika huonossa kunnossa.. Tilannetta ei yhtään parantanut vähä vajaa puol vuotta Ausseissa, missä aurinko ja suolavesi teki kyllä tehtävänsä... :SD Nyt nää hamput olis todellisen avun tarpeessa... HIUKSENI KAIPAAVAT PELASTUSTA, ON HIUSTENI KUNTO SIELULTAAN MUSTA, ON TOTUUS JA RAKKAUS RAUKKOJA VARTEN,VAAN TÄHDET JA GALAKSIT BEAT-KUNINGATARTEN (Ja tietty Paavon ;) )!!! Pelastakaa mun hiukset tolla paketilla ! :)
  Jyyli

  julia.hakkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Mun hiukset on katastrofi. Ohuet, kuivat ja sähköiset. Nää menee takkuun sekunnissa mutta se ei aukee kuitenkaan ihan sekunnissa.. Suurimman osan harjauksestakin joutuu hoitamaan poikaystävä, koska jos itse harjaisin ja en näkisi takkuja aukoa, niin lähtisi varmaan kaikki hiukset kerralla ja sitä en halua vaikka nää kamalat onkin. Mulla on myös atooppinen iho, ja nyt mulle on ilmestynyt ihottumaa myös päänahkaan, eli en voi värjätäkään näitä ja juurikasvu on jo aikamoinen! Joten olis mukavaa jos nää edes näyttäis hyväkuntoisilta ja sileiltä, kun väriä ei voi pelastaa.

  Opiskelijabudjetilla kun ei kamalasti tuhlata "ylimääräiseen" niin olisi ihana voittaa apu hiuksilleni!

  nausku_@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Mun hiukset ovat vaalennetut, mutta kellastuvat ja tummuvat helposti, mutta toisaalta taas ja parista peräkkäisestä hopeashampoilusta. Hiukseni ovat tällä hetkellä yllättävänkin hyvässä kunnossa, mutta ovat luonnostaan niin karheat, että latvat kyllä kuivuvat ja harottavat.

  Ja mä muuten rakastan Redekeniltä mm. allsofteja...<3

  neela1@luukku.com

  VastaaPoista
 107. Hiukseni ovat pitkähköt ja ankean väriset; oma väri on "maantienharmaa" ja latvoissa on vielä runsaasti vaaleaa väriä kasvamassa pois. Hiukseni ovat rasvoittuvaa sorttia, joten ne on pestävä päivittäin. Latvat ovat huonossa kunnossa ja kun hiukset ovat auki, syntyy ikäviä takkuja (jätettävästä hoitoaineesta huolimatta). Haluaisin värjätä hiuksiani, mutta hiusväri ei koskaan tunnu pysyvän minulla. Vaalea väri on ainut joka pysyy, mutta se saa kasvoni näyttämään värittömiltä ja kalpeilta ja vaatisi jo ennestään huonokuntoisten hiusten vaalentamista. Kaipaan kipeästi apua!

  jennuska@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Mun hiukset on luonnonkiharat ja pitkät joten latva on tosi huonossa kunnossa sekä kuiva ja karhea. En ole uskaltautunut kampaajalle, koska pelkään että puolet hiuksista lähtee. Latvat katkeilevat ja ovat huonossa kunnossa myös suoristuksen takia. Väri on todella kulahtanut ja raidat alkavat noin leuan kohdalta joten olisi todella kiva saada joku teho mömmö paketti jos näille sais ees jotain tehtyy ettei nää kuole ihan kokonaan! kiitos :)
  pa-mzz@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Oman tyylinsä etsiminen on vienyt minulta vuosia.Hiukseni ovat kokeneet tässä vuoristoradassa kovia.Blondia,mustaa,ruskeeta,oranssia..vaalennuksia ja värjäyksiä peräjälkeensä :S Olen vihdoin löytänyt luottokampaajan ja oman tyylini,mutta hiukseni ovat ahkerasta hoidosta huolimatta edelleen j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-n näköiset huonokuntoisuutensa ja omaan makuuni todella lyhyen pituudensa vuoksi.Olen kokeillut erilaisia kampaamotuotteita vielä sitä todellista rakkautta löytämättä.Redkenin tuotteista olen kuullut todella paljon positiivistä palautetta ja olisikin super mahtavaa päästä kokeilemaan juuri tätä tuotesarjaa kuiville,rakennevaurioisille,pörröisille,ohuille hiuksilleni :) Josko Redken tekisi hiuksistani kruunun päähäni ;)

  anna.kemppainenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Voi että mikä palkinto! Minulla on tummasta-vaaleaksi-vaaleanruskeaksi värjäyksen kokeneet hiukset. Kovasti kasvatusprojektia on menneillään ja käytänkin bio+ ja syön vitamiineja, että kasvaisivat edes hitusen nopeampaa/parempikuntoista. Minulla on myös herkkä päänahka, joka ei tykkää lähellekkään kaikista shampoista. Eli alkaa kutista, jos on liian pesevät tuotteet. Eli tarvis jotain tehohoitoa/kosteuttavaa/korjaavaa? ja kuitenki herkälle iholle sopivaa :)

  VastaaPoista
 111. Vuosien varrella on tullut kokeiltua ties mitä värejä tässä päässä: oma blondi, mustat, ruskeat, punaiset, raitoja, värinpoiston jälkeisiä keltaruskeavaaleita. Hiukset ylettyy puoleen selkään, siitä ehkä viis senttiä on täynnä ties mitä kymmenenhaarasia, joten jo se on erittäin kaunista! Värjäsin hiukset punaiseksi kuukausi sitten (tätä ennen värinpoisto, hiukset rakastaa mua), en ehtinyt edes kissaa sanoa, kun tulin kuumeeseen enkä päässyt liikkumaan mihinkään, joten ei ollut mitään aineita jolla saisi värin pysymään paremmin. Joten nyt omistan blondi-punaisen tyvikasvun, joka siitä jatkuu vaaleanruskeana latvoihin. Kävelevä Tikkurilan värikartta siis. Lisäksi hiukset on niin rasvoittuvat, että joka (toinen) päivä saa olla pesemässä. Ei kivaa. Kuivashampoota on tullut kokeiltua, se pelastaa kiireiset päivät. Ja kaiken kruunaa etuhiuksissa, keskellä hiusrajaa oleva pyörre, joka on villiintynyt. Pelkoakaan, että saisin etuhiuksia (siis niitä ylikasvaneita) hyvin mitenkään. Tai kyllä ne joskus ihan hyvin menee, kunhan heti on föönaamassa hiuksia suihkun jälkeen.

  Ei mulla opiskelijabudjetilla oo varaa ostaa näin kivoja ja tyyriitä tuotteita hiuksiin, joten olis supermahtavaa voittaa! :--) Ja hyvää uutta vuotta sinne Beatiin!

  virtuaalijuulia@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Hei jee mikä kilpailu! Mun hiukset on pörröset, sotkuset, sähköset, blondauksesta kärsineet ja superkuivat. Ei auta vaikka niille tekkee mitä, ne ei vaan mee parempaan kuntoon! Oon kuullu Redkenin tuotteista superpaljon positiivista mutten ite oo raaskinu ostaa joten tää palkinto ois mahtava!

  -Susanna

  suskennn@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Mulla on luonnonkihara katastroofi tukka! Paksu luonnonkihara voi tietysti ohuesta suorahiuksisesta kuulostaa unelmalta, mutta todellisuudessa se aiheuttaa äärettömän paljon vaivaa ja stressiä. Ja kaikki tämä edellämainittu vaiva kuluttaa tätä superpörröä hirmuisesti! Suoristaminen äärimmäisillä lämpötiloilla, voimakas harjaaminen ja tunkkaisille aineille altistaminen on MUST jotta voin hipsiä iloisena ihmisten ilmoilla!

  ellulellu_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Omat platinablondi hiukset ovat kärsineet todella vahvoista vaalennusaineista monen vuoden ajan, joten hiuksen kunto on aika kammottavaa. Eloton ja kuiva tukka kaipais melkoista elvytystä:D

  VastaaPoista
 115. ai saakeli se sähkäri unohtu, tosiaan taikas9@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Mun hiukset tosiaankin on huonossa kunnossa. Latvat ovat ihan kuolleet ja kuivat. Tämän seurauksena ne on myös pörröiset, ei hyvä. Pitäis sitä kai kampaajallekkin mennä.. :-D

  norah1991@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Hih, haluutteko ees kuulla mun ongelmapäästä? :D

  Latvoista kuivat ja karheat, tyvestä pukkaa rasvoittumaan, siinä välissä käsiteltyä (vaalennettua) hiusta. Eli suomeksi, probleeem enormée!

  Viimeksi kun kävin kampaajalla niin mun tukasta löyty kuulemma AINAKIN kolmea eri sävyä (tyvi, pituudet, latvat) plus auringon vaaleentamaa raitaa eli mun cv tukan suhteen on alkujaankin aika huono. Ja nyt tää talvi ja sähköisyys+pipokelit ja littana tyvi+hiusten kasvattaminen ja huonot latvat equal katastrofi!

  Että pakettia MULLE ja mielellään ohjeiden kanssa, mitä helekuttia mun pitäis tälle päälle oikein tehdä? :D

  Susmu
  cefe_ddc@luukku.com

  VastaaPoista
 118. Aikaisemmin värjäilin hiuksiani joka kuukausi...Mustaa/ruskeaa/punaista/blondia, ym. värejä kokeilin buosien ajan. Lopuksi hiukset meni huonoon kuntoon (purkaksi) ja päätin alkaa kasvattamaan oman väriset hiukset.

  Nyt hiuksien kasvatusta kaksi vuotta takana päin... Hiukset ovat uskomattoman paksut, mutta ovat suorat ja lattanat koko ajan. Olisi ihan kokeilla uusia vaix tuuhentavia tuotteita, olisiko niistä apua. ;)

  marsque@netti.fi

  VastaaPoista
 119. marsque@netti.fi

  Oman värisiä hiuksia olen kasvattanut kaksi vuotta... Rakastan omia hiuksiani, mutta ainut ongelma on, että ne suorat ja lattanat. Olisko Redkenistä apua??? ;)

  VastaaPoista
 120. Suurimman ongelmani olen hiuksissani itse aiheuttanut ja koska rakastan hiuksiani, tahtoisin vihdoinkin olla niille kiltti ja hemmotella niitä vuosien värjäyksien ja käherrysrautojen jälkeen!

  heidi.piiroinen@wippies.com

  VastaaPoista
 121. ssscream@luukku.com

  Mun tukka on tällä hetkellä just hyvän värinen ja mallinen, mutta sillä on ärsyttävä tapa latistua. En käytä enää lainkaan hoitoaineita ja olen vaihtanu tehomömmöt normaaleille hiuksille tarkoitettuihin tuotteisiin. Silti tuntuu että tukka läsähtää ensimmäisen viidentoista minuutin jälkeen. Apua tähän, kiitti !

  VastaaPoista
 122. Mun hiukset ovat kieltämättä pienen avun tarpeessa.. Olen kasvattanut niitä jo lähes puolitoista vuotta, ja vaalennuksesta kärsineet, luonnostaan taipuisat hiukset kaipais kosteutusta ja tehohoitoa!

  ella.heikura@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Hiukseni ovat tosi kuivat ja kaksihaaraiset ja takkuuntuvat helposti!

  love-dkny@luukku.com

  VastaaPoista
 124. Tukkatuotteita aina tarttee! Mulla on luonnonkiharat joten ne on kuivat ja nyt ku niihin on tehty värinpoisto nin latvat huutaa hoosiannaa!talvella sähköset ja mulla on 2 pyörrettä takaraivossa jotka tuo peliin omat ongelmansa! Sit mulle on kehkeytynyt nyt 1,5v sisällä sellanen et mun hiukset rasvottuu nopeeta, saisin pestä niitä päivittäin, joka toinen päivä on max.Sillon ku tiedän ettei mulla oo menoja ni yritän pitää niitä vähä rasvasina. Ennen mulle riitti pesu 2krt/vko. Miks nyt näin??Hormonit? apua!

  e0700997@puv.fi

  VastaaPoista
 125. Mulla on ongelmana käsitellyt ja kuivat blondit hiukset, niihin apua kiitos :D

  tiinahietamaki@luukku.com

  VastaaPoista
 126. Herrajumala. Siis mun hiukset on tuota kaikkea. Mulla on tummanruskeet hiukset, juurikin tuon väriset kuin tuossa "muuttumisleikki"-postauksessa. Mutta ne Ei oo noin tasaisen väriset, vaan väriä on tarttunu epätasaisesti sinne tänne, hiukset on kuivaa hamppua ja rasvottuu silti helposti! :-( Voluumiä ei oo nimeksikään näissä lattalahnoissa ja hiuksia myös putoilee jonkun verran, vaikken niitä käsittelekään päivittäin. Tarvitseeko puhua kiillosta? Noh eniveis,sitä ei ole. Ääh. Oon jo vaipunut epätoivoon :D
  Lisäksi mulle ei yhtään sovi näin tumma väri ja tahtoisin vaalentaa hiuksia sellaiseksi omaksi luonnonvaaleaksi, mutta budjetti ei taivu. Alotin juuri kosmetologikoulussa ja tarvikkeita täytyy ostaa ihan hullusti :< Oon ihaillu tuota Tytin väriä ja kun tässä jossain vaiheessa saan säästettyä tarpeeksi, tuun varmasti värjäykseen teille. :-)
  -Jessi
  jezzunen@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Mun hiukset on ohuet ja tällä hetkellä niiiin kuolleet, koska olen vaalentanut niitä. En saa vedettyä sormia hiusteni läpi, koska ne jumittuvat takkuihin:D Nää on niin kuivat, takkuuntuvat, ärsyttävät ja rumat :D Näissä on liian kylmä sävykin, pidennykseni olisivat lämpimämmän sävyiset blondit :( Eli kaikki on huonosti mun hiusten kohdalla:D

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. mulla on hapero tukka, vaikka oon syönyt kolme eri hiusravinne kuuria ja mulla on vaikka mitä erilaisia hiusnaamioita. tukka vaan katkeilee ja näyttää huonolta :( yhyy

  distilller@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Mä jäin täysin koukkuun teidän upeisiin hiuksiin ja ahmin äsken koko blogin alusta loppuun. Tämä pakottaa minut tulemaan teille hiuskonsultaatioon ainakin pidennyksien osalta.
  Tämä palkintopaketti auttaisi toki jo kuivahtaneita hiuksia tulevaan koitokseen pidennysten kanssa<3 Ihania kuvia ja mahtava asenne porukalla, oma toimistotyö kalpeni tämän rinnalla 6-0

  Henna

  VastaaPoista
 130. Mun hiukset on tosi liukkaat ja menee päätä myöden, lisäksi väri haalistuu aika nopeasti :P Tänne siis tuotteita, kiitos! ;)

  VastaaPoista
 131. Käyn max kerran vuodessa kampaajalla, muuten sitten saksin itse huonoja latvoja jos jaksan. Reilu vuosi sitten hiukseni olivat vaaleanruskeat ja täynnä vaaleita raitoja. seuraavaksi laitoin kiharat kesäksi. jonka jälkeen hiukset olivat superkuivat permiksen ja vaalennuksen jäljiltä. Kaiken maailman tökötit ja hiusnaamiot olen kokeillut. Nyt kun kiharat ovan puolivälissä päätä ja väri haalistunut, niin latan jokapäivä nutturan ja menen sieltä mistä aita on matalin! Olisi kiva saada sileät ja hoidetun näköiset hiukset jos se on vielä mahdollista ilman että tarvitsee puolia pituudesta saksia.
  madde91@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. No tää kyllä tulis tarpeeseen!

  moonline@luukku.com

  VastaaPoista
 133. Mun tukka on puolipitkä, värjäämätön, auringon vaalentama. Harrastan uintia 3krt/viikko + välipäivinä muuta treeniä, tukka tulee pestyä joka päivä. SEN KYLLÄ NÄKEE LATVOISTA!

  aika_kettu(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 134. Kymmenen vuotta värjäystä takana, vasta vaalennuksien jälkeen alkoi kunto rapistua. Varsinaisesti tosi tosi pahassa kunnossa kuontalo ei ole, mutta nopea värin haalistuminen, monihaaraiset, luonnostaan hapsuttavat latvat ja yleinen kuivuus ovat tämän tukan onkelmia. Tukkaa löytyy lapaluille asti.

  ceciliajavadelmamaki@gmail.com :)

  VastaaPoista
 135. Mun hiukset on sekä käsitellyt, värjätyt, luonnonkiharat että kuivat eli hui! Olen aiemmin kokeillut redkenin tuotteita ja pidin niistä kovasti.:) toivottavasti nyt onni potkaisee!! rirri_@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. Hiukset on lattanat ja tähän päähän pitäis heittää vaikka mitä tukkamömmöjä. Ei kaikki shampoot/aineet toimi tähän tukkaan. Nyt talvella pörröisyys kiusaa myös!
  Nyt heitän pöytään opiskelijakortin: rahaa on halpoihin (ja usein myös huonoihin) tukkajuttuihin, mutta kunnonkamat puuttuu! Riemusta hyppisin jos jotakin uutta saisin!

  Oona_249@hotmail.com

  VastaaPoista
 137. Tiedätte varmaan miltä tuntuu kun on just ottanut pidennykset pois... Ohuet, kuivat, huonokuntoiset ja liian lyhyet. Nyt pitäis pysyä erossa pidennyksistä ja hoitaa ja kasvattaa omia hiuksia ja milläs muullakaan sen tekis kun parhailla Redkenin tuotteilla. ;)

  hypermario1@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Hiukseni ovat kuivat, etenkin latvoista :( ja tarvitsevat kiiltoa ja sileyttä nykyisen karheuden tilalle. Hiukseni ovat hieman luonnonkiharat, joten suoristusrauta on vahingoittanut hiuksiani :d.
  jutta.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Hiukseni ovat kärsineet jäätävästi toistuvissa värjäyskäsittelyissä ja muutama kampaaja on päässyt pilaamaan ne :( Nyt hiukset kaipaisi oikein tehokuuria ja kosteutusta enkä halua aivan mitä tahansa tuotteita tunkea hiuksiini!

  mtunkelo@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Huh tämä tukka tarvitsisi todellakin nyt kunnon hiustuotteita. Ensinnäkin hiukseni ovat todella sähköiset, eivätkä pelkästään talvella, vaan sähköisyyttä esiintyy myös kesällä, eikä mitkään kampaajien suosittelemat hoitosuihkeet ole auttaneet. Hiukseni ovat luonnostaan vaaleat ja suomalaiseen tapaan hauraat ja ohuet. Näin ollen tukka on usein hyvin lattana ja latvat katkeilevat helposti, jonka takia hiuksia on hankala kasvattaa. Tein joskus myös sen virheen, että värjäsin hiukset osittain ruskeaksi ja värinpoisto ei todellakaan tehnyt hyvöö hiuksilleni. Joten kiiltoa, sähkönpoistajaa ja kosteutta tarvittaisiin tähän tukkaan! :)

  Snorkkelsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Moikka!! :) Mun hiukset on myös sellaiset perussuomalaiset littanat! Hiukseni ovat piiitkät, rakastan pituutta mutta valitettavasti volyymi ei aina onnistu ja sen kanssa menee hermot. Yleensä juhlimaan lähtiessäkin on vain pakko kihartaa, että näyttäisi edes jonkin verran paksummilta :) talvisin hiukseni myös katkeilevat todella paljon.

  piiavitikka@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Pitkät hiukset, joihin hankala saada volyymia. Etenkin hiuksia auki pitäessä tuntuvat ne menevän aivan pään myötäisesti. Lisäksi rasvoittuvat herkästi.

  kz8654@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Kosteutta! Meinaa muuttuu aina huopamatoksi tää tukka niskasta, tooosi ärsyttävää! Toivottavasti olisi onnea :)

  emv-@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Hiukseni ovat pitkät ja vaalennetut. Hiuslaadultaan liukkaat, ohuet ja lättänät - suorat kun ovat. Hiuksia kuitenkin löytyy päästä paljon ja varsinkin talvella ne menevätäkin herkästi takkuun ja sähköistyvät. Ainakin volyymia ja ilmavuutta kaipaisin siis tähän pehkoon...


  gleam84@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Täältä löytyy oikea ongelmapää. Pitkät hiukseni ovat siis latvoista kunnolla luonnonkiharat, mutta tyvestä aivan suorat. Hiukset ovat muutenkin huonossa kunnossa. Latvat ovat katkeilevat, ohuet, kuivat, pörröiset ja muutenkin epäsiistit hapsut! Tyvestä taas hiukseni rasvoittuvat todella helposti. Ärsyttää, kun tyvestä lähtevät hiukset menevät aivan päätä myöten ja leviävät kauheaksi pörrökasaksi latvoja kohden. Eli myös volyymia tarvittaisiin! Ehkä tämä arvonta olisi hiuksieni pelastus.
  minnie-_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Täältä ilmoittautuu vielä yksi ongelmahiuksinen!

  Itselläni on vaalennetut, pitkähköt hiukset, joiden latvat ovat katkeilleet, superkuivat ja täynnä viishaaraisia. Hiukseni eivät ikinä kasva kunnolla pitkiksi koska latvani katkeavat aina tietyssä pituudessa. Olen testaillut vaikka mitä tuotteita, mutta en vielä Redkeniä joten olisi enemmän kuin mahtavaa päästä kokeilemaan mitä kyseiset tuotteet hiuksilleni tekisivät.

  VastaaPoista
 147. Kampaaja joskus sanoi mun hiuksista, että se ei tiedä mistä maasta oon kotoisin mun hiusten perusteella :D. Tää kertoo jo jotain mun hiuksista: pörröset ja ERITTÄIN vaikeasti hallittavat. Ne ei todellakaan ole söpöt afrokiharat vaan jotain aivan muuta. Ainoa hyvä puoli niissä on, että ne ei katkeile helposti. Lisäksi mulla on hirveän herkkä päänahka. Oon huomannut, että Redken on yksi harvoista merkeistä, jonka tuotteet ei vahingoita päänahkaa.

  Sen takia voittaminen olisi jees :) liisa_immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. hiukseni ovat todella todella luonnonkiharat. ja mielestäni jo pelkästää se, että eräs (miespuoleinen)ystäväni vertasi niitä joskus koiranturkkiin kertoo paljon. karheat, paksut, kuivat. tällä hetkellä hiukseni ovat pitkät, eli latvat ovat huonommassa kunnossa. päässäni on myös nähty lähes kaikki mahdolliset värit, eli käsittelyitä ja raidoituksia on tehty. tällä hetkellä väri on suoravärillä laitettu punainen ja sen pitäminen kirkkaana ja räiskyvänä on myös yksi haasteistani. suoristaminen kuluttaa lisää, mutta harvemmin pidän hiuksiani luonnontilassa, nyt, kun väri on punainen. ..efekti on tällöin vähän liian krusty the clown :D

  maija.strand@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Olen vaalentanut hiuksia asteittain koska halusin pikimustasta tukasta eroon, vaalentamisien seurauksena hiukset ovat kuivuneet ja kärsineet yleisesti ja vielä olisi raitojen laittoa edessä..

  giia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 150. OI ihana kilpailu, tuotepaketti tulisi tarpeeseen! Hiukseni ovat olkapäitä hipovat, karheat, taipuisat, paksut ja värikäsitellyt (punertavaa). Värinpoistot ennen joulua käräyttivät hiuksiani jonkun verran, ja nyt tuskailen kuivien ja karheiden hiusten kanssa, joku hiusnaamio olisi poikaa. Koska hiukseni ovat luonnostaan taipuisat, yritän etsiä jotain tuotetta jolla saisin aamuisin rutisteltua hiuksiini kiharaa ilman kihartimen käyttöä.

  tiia.koskela@netikka.fi

  VastaaPoista
 151. Hiusteni pahin ongelma taitaa olla kasvatusprojektini, jonka takia yritän vältellä hiustenleikkuuta. 2-3 kertaa vuodessa luovutan muutaman sentin, mutta latvoja on vaikeaa pitää hyvässä kunnossa niin pienellä leikkuulla. Kun hius on vielä luonnonkihara, ohut laadultaan, mutta hiuksia on paljon, ovat aamukatastrofitkin tuttuja. Hiusten sijaan välillä tuntuu että päähän on ilmestynyt spanielinkorvat.

  enoughsassy@gmail.com
  -Sassy

  VastaaPoista
 152. mun hiusten tämän hetkisiä problemia on erityisesti värin nopea haalistuminen ja sekalaisuus. myös kuivat latvat vähän vaivaa mutta eiköhän homma saada ratkaistua ensi vierailulla teillä. nyt on menossa myös ankara kasvatusprojekti joten kaikki sitä edesauttavat asiat ois mahtavuutta! kaikkea hyvää teidän koko poppoolle sinne ja kiitos tästä kisasta! plugia@hotmail.com

  VastaaPoista