tiistai 1. marraskuuta 2011

Sidecut

Jotkut täälä on tietoisia siitä, että mulla ja Tiinalla on pikkusisko. Luulis tietenkin että hyvin on asiat sillä neidillä kun toinen systeri on kampaaja ja toinen kosmetologi. No joo.. onhan tota nuorimmaista tullu lellittyä välillä. Nyt syksy on kuitenkin ollut niin kiireistä aikaa, että systerin tukka oli päässy pahasti retuperälle. Leikattu ja värjätty joskus keskikesällä viimeks.

Eilen maanantaina mulla oli sen verran lyhyt duunipäivä, että suostuin ottaa pikkusiskon kaamean kuontalon mun käsittelyyn. Eihän se voinu enää liikkua ulkona tollasella keltasella luiruletillä. Okei no itteäni saan syyttää tästä hiusten laiminlyönnistä. Mulla ei oo ollu muka aikaa..
  
Neiti on jo pari vuotta kinunnut että ajaisin sen päästä toisen sivun koneella lyhyeksi. No en varmana leikkaa! Ei sillä ettei sidecutti olis mun mielestä magee mut se miksi en oo suostunut kyseistä leikkausta suorittamaan on ensinnäkin se, että kestää hurjan pitkän aikaa kasvattaa siili pois, sitten kun siihen on kyllästyny. Ja eiks sivukalju ala jo olee aika nähty? Mutta päälimmäinen syy tähän on meijän äippä. Mä niin oisin saanu korvilleni jos sisko olis menny kotiin toinen puoli puliksi ajeltuna..

Nyt kun kysyin Tuulilta että mitäs tehdään, niin se vastas taas että sivukalju! Mun vastusteluista huolimatta se pisti mut vihdoin leikkaamaan sen sivun sillä verukkeella että muuten tekisi parturoinnin itse jonkun kaverinsa avustuksella... Ja toisaalta kun asiaa vähän pohdin (ja pidettiin beatissa huutoäänestys) niin onhan se sitä halunnut jo parivuotta. 
Lähtötilanne oli siis tää ylikasvanu polkka. Tyveen tuli tuhkaisempi sävy joka oli hieman syvempi kuin Tuulin oma väri ja siihen muutamaa kirkkaanvaaleeta raitaa freesaamaan latvaa. Ompelin taakse ja toiselle puolelle pari riviä pidennyksiä kontrastiksi. Sivusiili toimii mun mielestä myös lyhyemmässä mallissa.Saatiin apinan tukka laitettua. Hianohan siitä tuli ja pääasia että neiti itse oli tyytyväinen. Sit lähettiin jatkamaan mukavaa siskojen iltapäivää. Sori mamma <3

T

24 kommenttia:

 1. Tosi mageen näköinen, sopii niin hyvin sun siskolles!! :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen se äitiraukka.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tosta tuli ihan hullun siisti :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit haluisin joskus tulla teille! kaikki kampaukset ja kaikki mitä tänne ootte ikänäkään laittanu leikkaukset yms. ovat kaikki aina ollu mun mieleen :)

  VastaaPoista
 5. wow sopii ihan mielihyvin!:) itellä ei vaan ikinä kestäis hermot takasikasvatukses...

  VastaaPoista
 6. Todella upean näköinen ja hyvin sopii!! :) Tuollainen tukka vaatii kyllä juuri oikean henkilön ja asenteen!

  Todella Jossain

  VastaaPoista
 7. Sopii mahtavasti Tuulin tyyliin!! Tosi hieno !! =)

  VastaaPoista
 8. Jep, sopii Tupulle tosi hyvin. Eikä oo ainakaan vielä alkanu katumaan :P

  VastaaPoista
 9. Yks kysymys, minkä sävyset tai väriset nuo pidennyskarvat on?=)

  VastaaPoista
 10. leikkasin itelleni juuri pari viikkoa sitten tuon puolikaljun. Oon tykänny hirveesti mutta kampausten yksipuolisuus tylsistyttää. Oisko teillä jotain kampausvinkkejä?

  T Nea

  VastaaPoista
 11. Pidennyskarvat on kaikista vaaleinta karvaa jotka on liukuvärjätty tuhkasilla sävyillä, että saatais se hyvin lähelle omien hiusten väriä. Eli sävyn vois nimetä tuhkanvaaleaksi. :)

  VastaaPoista
 12. kaunis on pikkusisko vaik koko pää siilinä <3 mä haluun ton tukans kans!!!!!

  VastaaPoista
 13. Et saa ku kasvatetaan sun tukkaa!

  VastaaPoista
 14. en oo kyllästyny enkä kyl kyllästy ;)

  Tuuuli

  VastaaPoista
 15. ihan järjettömän siisti!

  VastaaPoista
 16. Kun tota sivusiiliä sit lähtee kasvattamaan pois niin kai siihenkin jossain vaiheessa voidaan laittaa pidennykset? Miten pitkää sen hiuksen pitäisi olla että pidennys ei hirveen pahasti erotu siitä?

  VastaaPoista
 17. Juu kyllä siihen jossain vaiheessa toki voi laittaa pidennykset, mutta vaatii se kasvatusta melkeimpä vuoden verran. Mitä mitenpi on oma tukka sitä paremmalta näyttää pidennys..

  VastaaPoista
 18. sopii tosi hyvin likalle toi tukka ja on siinä teidän äidillä kauniita lapsia :)

  VastaaPoista
 19. eiks sidecut oo jo vähä niinku "so last season" et tänävuonna pitäis kuulemma olla molemmat sivut siilinä :D no ehkä se ei noin pitkäs tukas toimis. mut hyvältä näyttää sopii sun siskolles ku nenä päähän:)

  VastaaPoista
 20. ihana toi sun letti hiuksissa miten se tehään?

  VastaaPoista
 21. Itte oon kelannu et ompelisin pidennyksiä päähä mut mite ne saa sillee ettei noi pikkuhiukset näy niskasta? ja onko jotai vinkkei mite noit klipsipidennyksii kannattais päähän laittaaa ettei niskasta tuu ne ärsyttävät hiukset.. ja vielä se että liima vai teippipidennykset?

  VastaaPoista
 22. Mäki haluisin vastauksen tohon aikasempaa kommenttiin. kiinnostais tietää ku oon ottamassa pidennyksiä suhtkoht pienellä budjetilla.. :)

  VastaaPoista
 23. Sori oli jäänyt vastaamatta tohon kommenttiin. Hmm mitäs tohon nyt vastais.. jos niskahiukset on hyvin lyhyet, niin kyllä ne sieltä pidennyksen alta taitaa näkyä jonkin verran. Itse ei klipsejä käytetä niin tohon ei osata vastata. Liian lyhyessä tukassa ei yleensä pidennys näytä hyvältä. Liima vai teippipidennykset? Kumpaakaan ei ihan hirveesti täälä käytetä, niin vaikea vastata siihenkään. :S

  VastaaPoista
 24. Mä olen miettiny sitä pitkään että kun mulla on omat hiukset olkapäille, ja jos ompelee pidennyksiä päähän niin pitääköhä niitä miten monta riviä ommella.. kyllä pitää ehottomasti teille tulla joskus ottamaa hiukset päähä! :)

  VastaaPoista