tiistai 8. marraskuuta 2011

Lettinuttura

Meiltä on toivoiltu paljon kampausvinkkejä ja ohjeita. Itse kampaajana on tietysti vähän vaikea arvioida mikä on tavalliselle nakkisormelle vielä sellainen simppeli ja helppo toteuttaa. Tässä tämmönen mun mielestä iisi nuttura, jonka tekemisessä ei kauaa nokka tuhise. Jos vaan kädet taipuu niin itselleen saa väsäiltyä tälläsen aika helposti pienellä harjottelulla. Heeeh nyt jätin ne piirtämiset pois ihan suosiolla :D Ellu sai toimia mun mallina. Itse kun oon kaikenlaisten letitysten suuri ystävä niin jatketaan sillä linjalla. Kampauksen pohja voi olla suora, mutta tää ohje toimii myös kiharrettuun tukkaan.
1. Jaa hiukset kolmeen suunnilleen samankokoseen osaan.
2. Tee jokaisesta osiosta löysähkö letti. Suihkauta kauempaa vähän lakkaa niihin ja sen jälkeen "löysytä" letit repimällä niitä varovasti sivuista. Voit laittaa ponnarin letin päähän jos tuntuu että se purkaantuu. Lisää lakkaa.
3. Kun kaikki letit on löysytetty, ota keskimmäisestä kiinni ja väännä se ylöspäin kiemuralle niin että sen häntä  jää silmukan sisään.
4. Kiinnitä osio pinnillä. Ota nyt toiselta puolelta toinen letti ja vedä se silmukan päälle uudeksi silmukaksi silleen että häntä jää taas sinne sisään. Kiinnitä pinnillä.
5. Nyt ota kolmas letti ja vedä se alakautta toiselle puolelle. Tee samanlainen silmukka ja kiinnitys pinnillä.
6. Laita letin reunoihin pari "hengetöntä" tai pinniä pitämään nuttaraa kasassa. Löysytä päälliosaa vetämällä hiuksia varovasti muutamasta kohdasta, niin saat kampauksesta huolettomamman ja ei niin sliipatun näköisen. Suihkauta päälle lakkaa, muttei liikaa ettei siitä tuu koppuraa. 
Valmista! Ellu kyllä väitti mulle tän jälkeen ettei se muka ite osais tällästä kyhäillä, mut tää on oikeesti erittäin simppeli tehdä. Kiharrettuun tukkaan duunattuna ehkäpä vielä juhlavampi.

Ai että mä tykkään näistä letitysjutuista! Ne vaan on niin kivan näkösiä, nopeita, helppoja ja huolettomia. Jos kokeilette niin olis kiva tietää onnistuiko, vai keksitäänkö jotain vielä helpompaa?

T

15 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs nutturakampaus. Pitää kokeilla vaikka jollekkin kaverille ensin.

  VastaaPoista
 2. lisää letti kampaus postauksia! tää oli aivan mahtava :)

  VastaaPoista
 3. Tulipas kaunis kampaus! Täytyy kokeilla (;

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä, itelläni onnistus tosi kivasti, lisää näitä :)!

  VastaaPoista
 5. Ihana ja takuulla onnistuis, jos tukkaa riittäis. Siispä toivonkin neuvoja olkapäille ulottuvan tukan kampauksiin. Kiitos jo etukäteen! :D

  VastaaPoista
 6. hei tää oli mahtava! <3 nyt kertokaa ohjetta otsatukkalettiin!

  VastaaPoista
 7. Lisää kampausvinkkejä!!!!

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva blogi! Kivoja vinkkejä, ja tälläsii vielä lisää, ni tämmöinen rähmäkäpäläki saa hiuksensa kivasti =)

  VastaaPoista
 9. Tää oli hyvä ja helppo vinkki,kiitos! Näitä lisää :)

  VastaaPoista
 10. Oon ihan sairaan mielettömän tosi kauan ettiny ohjeita tälläsen kampauksen tekemiseen ja oon itekki yrittäny jotain onnetonta huonolla menestyksellä, Kiitos aivan törkeen paljon!!!

  VastaaPoista
 11. No kiva jos on hytötyä ja vielä kivempi jos onnistuu :)

  VastaaPoista
 12. ellulla ihana tukka ((:
  tää nuttura on tosi nätti... lisää tämmösiä!

  VastaaPoista
 13. we want more! WE WANT MORE! Kiva kampaus, lisää kampausohjeita vaan :):)

  VastaaPoista