sunnuntai 13. marraskuuta 2011

IdHAIR The PartyLähettiin eilen vähän isommalla porukalla IdHairin kemuihin. Meidän kokoonpano oli Beatin tukkajengi, molemmat harjottelijat, sekä muutama kaiffari. Tiina jäi himaan maalaa uuden kodin seiniä.

Ennen varsinaisia bileitä piipahdettiin after workilla Skumpassa. Sit nokat kohti Apolloa
"The Party" järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Mitä siitä seuraa kun monta sataa kampaajaa änkee saman katon alle ja kouraan lyödään muutama drinkkilippu? No hyvät bileet tietenkin! Illan isäntänä toimi (aaaaaaah niin kuuma!) Axl SmithSuurinosa malleista oli tanssijoita, joten upeiden hiusten lisäksi lavalla nähtiin tanssiesityksiä. Usein hiusnäytöksissä mallit sahaa lavaa edestakasin, mikä saattaa välillä käydä pitkästyttäväksi, joten tää oli kyllä piristävää vaihtelua. Showta oli ilo seurata. Musiikkia, esityksiä, ruokaa, juomaa, hiuksia, tuotteita, Axl, jorausta ja ehkä mailman tunkkasin röökikoppi, eli kaikin puolin onnistuneet kemut! Tilaisuudessa palkittiin myös Finnish Hairstylist of the Year.

Partipiipol
Tarjolla oli myös perus pöperön lisäksi silmänruokaa..


Loppuillan kuvasaldo oli runsas, muttei kovin julkasu kelponen :D Hauskin läppä oli se että me luutiin jossain vaiheessa et kello on ykstoista mut se oliki vasta yheksän.. 

Päädyttiin sitten loppujenlopuksi makkarataloon just avattuun Namuun. Törkeesti porukkaa, mutta paikkana uus ravintola oli tosi hieno. Ylhäältä terassilta on upeet näkymät Rautatientorille. Pitää kyllä joku kerta päästä testaamaan myös mestan pöperöt. 

Namusta bongattiin joukkoon Teemu.
Terkut muuten sille mimmille joka tuli moikkaamaan ja tunnustautuu meijän blogin lukijaksi :)

 Ensi viikkoon!

7 kommenttia:

 1. Paavo on ihana! :D en kestä, niin ihana se on!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Olin ite tuolla mallina, just tossa ekassa kuvassa missä istutaan nii ajattelin, että oiskohan millään mahollista, että saisin ottaa ton kuvan itelleni? :-)
  Ja jos olet ottanut jotain muita kuvia, missä myö näytään niin haluisitko millään antaa mullekin niitä?
  -taisia

  VastaaPoista
 3. Ota vaan. Meil on muutama kuva, mutta ne oli kaikki aika samanlaisia ja samasta kohdasta otettuja. Toi oli niistä paras.

  VastaaPoista
 4. Heh kiitoksia mulla näyttää olevan sama "bailuilme" kaikissa kuvissa! =P

  VastaaPoista
 5. no ei kyllä suurin osa ollu mitään tanssijoita!!!

  VastaaPoista
 6. No okei suuri osa.. Jos ei tanssijoita ni hyvin ne ainaki tanssi ja temppuili :D

  VastaaPoista
 7. heh se olin minä joka tulin höpöttää. kiitos itsellenne:)

  VastaaPoista