keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Aamupäivän kynsistudio

Viime torstaina oli jälleen aamupalaverin aika! Oli hyvä taas käydä yhteisiä juttuja läpi ja suunnitella mm. tulevia Halloween-pirskeitä sekä henkilökunnan hurjaa pikkujouluristeilyä. Ihana Tytti oli loihtinut meille maukkaan hedelmäsalaatin aamiaiseks ja siinä maiskutellessa palaverijututkin sujui oikein mukavasti.

Palaverin lisäks me päästiin Tiinan kanssa hyötymään Tytin uudesta harrastuksesta! Saatiin nimittäin kynsien kestolakkaukset. :-) Eli kyse ei oo mistään rakenne kynsistä, missä kynteen liimataan tippi, vaan oman kynnen vahvistuksesta geelillä. Typyn käyttämä Soak Off UV Nail Color on hieman pehmeämpää geeliä. Se eroaa tavallisesta rakennekynsigeelistä sillä, että sitä ei tarvitse viilata pois. Kyseisen geelin poistamiseen on olemassa oma poistoaine, jonka avulla lakka irtoaa vähän niinkuin tarra.

Mulle Tytti loi mattamustan pohjan ja kärkiin hieman glitteriä (ihanat!!) ja Tiina sai söpöä pinkkiä. Normaalisti mulla on jo yhden päivän jälkeen kynsilakat lohkeilleet ja kulahtaneet.. Mutta nyt on kestolakkaukset ollu kovassa kulutuksessa jo monta päivää, ja siistinä ovat pysyneet! Kieltämättä helpottunu fiilis, kun ei koko ajan tarvii olla korjailemassa omia lakkauksia. ;-) Tytti lupasi opettaa meille muillekkin kestolakkausta, mikäli innostutaan. Ite henkilökohtasesti oon jo iha inskuna kokeilemassa kaikille kamuille tätä systeemiä! Saa nähdä tuleeko tästä kestolakkauksesta meidän kaikkien uusi harrastelu.nam nam!


mites toi mun pyörre........
Valmiit ja huolitellut kynnet!Eikö ookkin ihanat ja "vahvan" näköiset kynnet meillä!! Se jää nähtäväksi mitä me seuraavassa palaverissa keksitään. :-D

Ps. Voi miten mukavasti ootte kommentoinu meijän "Satatuhatta!"-postausta!! Me ollaan täällä ihan hymy korvissa niitä lueskeltu! Beatin tyypit kiittää! :-)

3 kommenttia:

 1. Hellurei ja mukavaa torstaita! Postaukseen liittymätön kysymys; kuinkakohan paljon noin suunnilleen teillä maksasisi värjätä (ja tietty leikata) hieman yli olan ulottuvat hiukset vaaleasta (tyveen isketty aina jotain hieman vaalentavaa ja raitojakin on heitelty sekaan..) suklaan ruskeiksi? Ja onnistuukohan tällainen operaatio yhdeltä istumalta ;)
  -Heini-

  VastaaPoista
 2. mistä tytti on tilannu nää lakat? :-)

  VastaaPoista
 3. Hintaa on vaikea arvioida kun ei olla sun tukkaa nähty. Väri ja leikkaus puolipitkään tukkaan 80-95e, mutta voi olla että sun vaalennettu tukka ei kerralla ihan suklaanruskeaksi muutu. Tuu vaikka käymään näyttää sitä päätä ja ota kuva mukaan minkälaista väriä siihen toivoisit :)

  Noi Soak off geelit on ostettu Sky Groupista :)

  VastaaPoista