maanantai 12. syyskuuta 2011

Rainy Monday

hienosti tähdätty

Hohhoijaa.. Maanantaisin kannattais varmaan ihan suosiolla jättää kamerat himaan.
Hitto mikä ilma, vai mitä? Tultiin aamusta duuniin, tehtiin parit asiakkaat ja Noora sai roikkuvan pidennyksensä kuntoon. Ajateltiin et otetaan upeita tukkakuvia, mut tänää ei ollu ihan paras kuvailupäivä. Ei oltu hottisbeibejä. Tiina tuli vasta iltapäivällä töihin Pipan kanssa. Ne sai nukkua. Nyt pikkuhiljaa alkaa se kausi kun jokatoinen asiakas pärskii ja aivastelee. Asiakaspalvelutyö vaatii vastustuskykyä. Päätettiin et vedään kunnon vitamiininapit naamaan ettei tulla kipeeks. Näin maanantaille saatiin aika nerokas idea.. Pohdittiin miksei kukaan oo vielä keksiny jotain ilmaan suihkutettavaa pöpöjen tappajaa. Tai joku suihkutettava antibiootti olis kova juttu?

Meidän piti järkätä Beatissa Kirppis nyt tulevana sunnuntaina, mut jouduttiinki siirtämään se lokakuulle meidän hässäkkäkiireitten takia. Uus ajankohta on Su 16.10.11 klo 11-15. Nyt olis siis mahis tulla ilmaiseksi myymään tai vaihtelemaan omia releitä, kuteita ja muuta kamaa. Olisko täälä innokkaita kirppismyyjiä? Pöytätiedustelut tiina@hairbeat.fi tai tapahtuman facebook-sivuilla. Pöytiä on rajoitetusti joten olkaa vikkeliä. Jos tavaraa ei oo ihan kauheesti niin toki voi tulla kimpassa kaverin kanssa. Olis kiva jos tulis ihan kunnolla porukkaa. Ajateltiin että jos homma toimii niin tästähän vois tehdä ihan tavan.


Ja heiiii nyt on enää muutama päivä aikaa osallistuu meidän etkot-skabaan! 15.09 arvotaan voittaja!
Yrittänyttä ei laiteta, laittanutta ei yritetä, vai miten se meni :D

T: Biittiläiset4 kommenttia:

 1. voi että, haluun teille töihin! Teijän ilmapiiri vaikuttaa niiiin mukavalta :-)

  VastaaPoista
 2. Voi ootte nättejä!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli kirppismainos, joka jouduttiin poistamaan kun vaihdettiin päivää. Postaukseen oli tullut kommentti:

  Helou! Yksi kysymys: voisitteko kertoa/suositella mitä kannattaisi tehdä kun oon värjänny n. 6v kaupan vetyperoksidiväreillä niin blondiks ku lähtee. N. vuos sitten sain järkeä päähän ja värjäsin tummemmaks mutta tukkani on tosi kuiva ja kaksihaaroittuu helposti, eli mitä kannattaisi tehdä? Auttaako kampaamossa tehtävä joku kosteuttava hoito? Entä shamppoo ja hoitoaine merkkisuosituksia? (Hintaa saisi olla n.20€ puteli). Mulla on nyt myös aika punertava tukka joten voiko sekoittaa eri "tuoteryhmiä" esim. väriä kirkastava jne shamppoo ja kosteuttava hoitoaine? Yksi vaatimus olisi myös että ei hiusta latistavia tuotteita, mulla on pidennystenjälkeen nyt tosi ohut tukka mikä kaipaisi tuuheutta. Kiitos jos jaksatte vastata :) Ps. Kiitos noista postauksista jossa oli leikattu ihmisille lyhyitä hiusmalleja ja toi yritysjuttu oli tosi hyvä!! Ajankohtaisia mulle;)
  Anonyymi


  - Paras keino päästä eroon kaksihaaraisista ja kuivista latvoista on leikata ne pois. Jos näin ei kuitenkaan halua tehdä, niin kannattaisi käyttää mahdollisimman rakennepaikkaavia tuotteita (esim. Redken Exreme, Paul Mitchell SuperStrong- sarjat) Kampaajalla tehty tehohoito saattaa vähän jeesata, mutta sekään ei korvaa hiukselle aiheutettuja vaurioita. Koppurahius tarvitsee myös kosteutta, joka ikävä kyllä latistaa tukkaa. Voit hyvin vaihdella esim. Rakennepaikkaava shampoo ja kosteuttava hoitsikka. Kannattaa hommata myös joku hyvä tehonaamio.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa kun teillä on samanlaiset paidat!

  VastaaPoista