maanantai 26. syyskuuta 2011

NRJ Make-Up Session

Käväsin tossa Radio NRJ:n studiolla tekemässä kuvausmeikkejä ohjelmapäällikkö Mira Kurosen pyynnostä. Olin vuosi sitten NRJ:llä tekemässä kuvausmeikit juontajille nettisivujen päivitystä varten. Mutta nyt  Aamupoikien tiimiin on saatu lisävahvistusta, uusi tuottaja Ulla Virtanen. Uusia freesejä ryhmä- ja yksittäiskuvia tarvittiin Anssista ja Rennestä sekä Ullasta. Oli naurussa pitelemistä, kun pellepojat laittoivat kuvaussession ihan läskiksi ja kuvausasennot olivat ihmissämpylää, takaa-päin-asentoa ja hölmöjä irvistyksiä.
Ulla, Anssi ja Renne

Kun pyyhälsin paikalle kaikkine meikkipakkeineni ja muine tarvikenyssäkköitteni, studiolla oli menossa varsin räväkkä yhteiskuvasessio. Anssi ja Renne poseerasi kolmen friikkisirkusrtaiteilijan kanssa. Kuulin myöhemmin, että lähetyksessä yksi heistä oli kuulemma niellyt kokonaisena rautaisen vaatehenkarin ja muljautellut kylkiluita paikoiltaan. Seurueen kääpiömiehen bravuuri on kuulema vetää näytöksessä päällä olevaa pölynimuria, letku kiinni omassa "letkussaan" ja avata kaljapulloja silmäluomellaan.. öhöm... mä en ehkä pystyis katsomaan ihan tällästä sirkusta!! No mutta joka tapauksessa, meikillä lähti aamu viiden väsymys poitsuilta ja söpö punapää-Ulla näkyy NRJ:n nettisivuilla tämän viikon aikana. :) Kiroilin myöhemmin että miksi mulla ei ollu Tytin hyvää järkkäriä mukana vaan oma pieni tikikamera... Olis ollu jeezz..

6 kommenttia:

 1. Ei liity aiheeseen, mutta tulipa mieleeni että kuinka aikaisin kannattaisi varata aikaa meikkaukseen? Siis kun jos olisi esim. tammikuussa tiedossa juhlat, kuinka ajoissa kannattaa olla liikenteessä ajanvarauksen kanssa että onnistuisi saamaan juuri sille tietylle päivälle?

  VastaaPoista
 2. heips! haluisin mun mustaan tukkaan blondeja raitoja tohon ''otsatukan'' kohtaan, osaatteko sanoo et kuinka hyvin se tarttuis? :D kotikonstit ei oo kauheesti tepsiny ni ajattelin jättää sen värjäämisen tällä kertaa iha ammattilaisille :D

  VastaaPoista
 3. Jos sulla on täysin musta tukka niin siihen ei kyl yhellä kiekalla saa ihan blondei raitoja mut varmasti reiusti vaaleemmat mitä voi sit tarvittaessa viel sävyttää jonkun väriseks mut sanosin et jos haaveilet ihan platinan vaaleesta niin tarvii varmaan ainakin 2-3 kertaa blondailla. =D

  VastaaPoista
 4. meikki kyssäriin: jos päivämäärä on tiedossa niin sit vain varaamaan aikaa, varsinkin jos on noin pitkä aikaväli ennen bileitä. sit jos on nopeella aikataululla niin kantsii parii viikkoo aikasemmin ainaskin. tota ei pysty sanoo varmaksi, koska ei voi tietää miten päivät täyttyy :)

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Ois kiva nähdä postauksen muodossa kuvia meikeistä ja kampauksista joita ootte tehny. Esim. häämeikki ja -kampaukset kiinnostaa erityisesti!

  Kiitos jo etukäteen. :)

  VastaaPoista
 6. No itseasiassa sellasta postausta ollaan tässä kaavailtu kun tuli kesällä räpsittyy kuvia noista morsiamista ja muista, joten tulossa on!

  VastaaPoista