perjantai 9. syyskuuta 2011

Huulet törrölle!

Ajattelin postata aiheesta joka jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, nimittäin huulten- (ja juonteiden) injektiotäytöistä!

Mä oon tehny näitä Beatissa vuoden verran, ja suosio kasvaa kovaa vauhtia. Injektiopistoksia pidetään epäeettisenä, ja kauneuskirurgiana, joista se mielestäni on hyvin kaukana.

Markkinoilla on useita eri tuotteita, joissa erot vaihtelevat huomattavasti, mutta uskon että itse olen löytänyt ne parhaimmat.

Kouluttauduin Royal Beauty Academyssa, jossa toimii Suomen kokenein täyteainekouluttaja Annika Haikala. Royal Beauty Academy tuo tällähetkellä maahan Revanesse ja Ellanse täyteaineita, joita käytän Beatissa :)
Ihon ikääntyessä sen hyaluronipitoisuus heikkenee ja kollageeni ja elastaanisäikeet löystyvät. Täyteaineet ovat nimenomaan näitä pitoisuuksia vahvistavia aineita, ja esimerkiksi Revanesse Ultra itsessään on sitä samaa hyaluronihappoa, jota omasta elimistöstämme löytyy. Eli eivät suinkaan luonnottomia aineita :) Täyteaineilla saadaan madallettua ryppyjä, muokattua kasvonpiirteitä uudelleen, ja saadaan täyttöä ja ryhtiä veltostuneille tai epäsuhtaisille alueille. Tällä tarkoitan esimerkiksi huulia, jos niistä puuttuu täyteläisyyttä tai muuten vain eivät ole symmetriset.

Ellanse ja Revanesse Ultra eroavat täyteaineina toisistaan siten, että Ellanse on tarkoitettu pelkästään juonteiden ja varsinkin syvien uurteiden täyttöön, ja on koostumukseltaan paksumpi polymeerigeeli, kun taas Revanesse on ohuempaa ja tarkoitettu huulten tai pienien kosteuden puutteesta johtuvien ryppyjen täyttöön. Molemmat aineet ovat täysin biohajoavia, eli eivät jätä elimistöön minkäänlaisia jäämiä, ja täysin hypoallergisia, eivätkä sisällä eläinperäisiä aineita taikka muoveja. Lisäksi Ellansen takuu pysyvyys ihossa on n. 2 vuotta ja Revanessella noin 8-12 kuukautta. Vaikutukset näkyvät välittömästi. Ellansen veroista ryppyjen täyteainetta ei ole toista markkinoilla. Sen kesto-ominaisuudet ja turvallisuus ovat aivan omalla tasollaan.

Huulet on puudutettu ennen pistoksien laittamista (valkoinen "jauhe"). Ylähuuli on hieman ohuempi kuin alahuuli ja ylähuulen vasen kaari alempana.

Ylä-ja alahuulen raja on täytetty kevyesti jolloin reunat selkeytyvät, ja ylähuuleen on laitettu enemmän täyteläisyyttä ja vasenta puolta nostettu ylöspäin, jolloin saadaan symmetrisyyttä. Suupielien pienet ilmejuonteet täytettiin myös. Havaittavissa pientä turvotusta joka laskee nopeasti muutamassa päivässä. Parhain lopputulos näkyy parin viikon kuluessa.
Ylä- ja alahuuli samanpaksuiset ja suht ohuet, tarkoitus saada täyteläisyyttä enemmän

huulten rajat on ohuesti käsitelty, ja molempien huulien keskelle on laitettu kevyt täyte. Pieni turvotus kuuluu asiaan.

Jos haluat hyvät huulet, ota selvää paikoista missä injektointeja tehdään. Juonteiden ja huultentäyttöjä saa tehdä pelkästään koulutetut sairaanhoitajat, kosmetologit ja lääkärit, ei kukaan muu! Ota myös selvää eri täyteaine merkeistä. Suomeen ei missään nimessä saa tuoda tuotteita joista löytyy kiellettyjä raaka-aineita, mutta valitettavasti näitäkin löytyy.

hygienia on kaikista tärkeintä
Lisäksi vielä korjaan muutaman väärinymmärryksen:
- Täyteaineet eivät ole Botoxia. Botox on hermomyrkky, joka lamauttaa lihaksen täysin. Täyteaineet ovat kosteuttavia ja luonnollisia aineita, joita löytyy myös ihmisen omasta elimistöstä.
- Täyteaineilla esimerkiksi huulista saa todella kauniit ja täyteläiset ja luonnolliset.
- VÄÄRIN käytettynä saat Johanna Tukiaisen upeat nakkimakkarahuulet taikka Henna Kalinaisen kolmekertaa isomman ylähuulen. Näitä en suostu tekemään ikimaailmassa.

6 kommenttia:

 1. Onko näissä pistoksissa ikärajaa? en nyt tarkoita 13-15 vuotiaita, lähinnä 17 vuotiaalle saada täytettä huuliin?

  VastaaPoista
 2. hui, sori on menny tää kommentti ihan ohi!!

  mä en tiedä onko yleisesti mitään lakia tai vastaavaa kuinka nuorelle pistoksia saa laittaa. luulen että on kyse jokaisen omasta päätöksestä ja moraalista. Mä pidän itse rajana 18v, täysi-ikäisenä saa tehdä mitä haluaa ja on myös vastuussa omista päätöksistään :)

  VastaaPoista
 3. Eikös Annika Haikala ole vaihtanut kokonaan toimialaa. Kannattaisi ehkä poistaa tuo kyseinen nimi Blogista, jotta asiakkaat eivät saa väärää kuvaa :)

  VastaaPoista
 4. Totta! Tosin tääkin postaus on jo niin monta vuotta vanha, ettei tätä edes itse muista!

  VastaaPoista
 5. Hei, kuinka pitkä kurssi oli ja ihanko kosmetologipohjalla sai koulutuksen? Itse kurssia etsinyt kosmetologi-meikkaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oli pari päiväinen (olisko ollut 6 tuntia kerrallaan. Oli harjoitusasiakkaat ja teoriat). Kosmetologin koulutus riittää :)

   Poista