tiistai 5. huhtikuuta 2011

Beatin historiaa

Idea omasta liikkeestä lähti helmikuussa 2010, kun siskokset Tiina ja Tytti keksivät että olisi ihana tehdä töitä yhdessä, omassa paikassa, ilman pomoja tai muitakaan normaalityöpaikkojen sääntöjä. Saisi laittaa oman liikkeen just sen näköseksi kun tahtoo ja tehdä sielä niitä töitä mistä itse tykkää. Ja mikä parasta, saisi itse päättää omat työaikansa. Siinä sitä hetken aikaa mietiskeltiin ja sitten alkoi hurja liiketilojen koluaminen. Pitkien ja vaikeiden etsintöjen jälkeen sopiva tila liikkeelle löytyi Sörkästä, Pääskylänkadulta. Tiloissa oli ennen toiminut tietokonehuolto ja painofirma, joten remontti oli edessä.
Oli selvää etteivät siskokset halunneet ihan kahdestaan päivästä toiseen työskennellä, joten mukaan houkuteltiin Noora.


Kuukausi meni remontoidessa ja sisustellessa. Pyydettiin apuun kaverit ja perheenjäsenet, joiden avulla saatiin meijän pulju pystyyn. Maalattiin, hiottiin ja nikkaroitiin aina iltahämärään saakka ja vihdoin saatiin liike avajaiskuntoon. Avasimme liikkeen toukokuussa 2010.

5 kommenttia:

 1. Beat is the number one! Siellä huokuu ilo, love ja ammattitaitoiset hius-style-make up-taiturit tekevät ihmeitä! Ilo on aika mennä moikkaamaan kaupungin sykepaikkaa :) ai niin, vaikkei mulla tukkaa ookkaan ;) - Marko-

  VastaaPoista
 2. Hei löysin tän blogin Pauliinan kautta ja vaikuttaa ihan hurjan viihtyisältä paikalta ja siistiltä porukalta! Varaan kyllä seuraavan kampaamoaikani teidän Beatista ja mätsään pääkaupunkivierailun siihen:-) TSEMPPIÄ !

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla! Tervetuloa vaan :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! teettekö te ripsenpidennyksiä? kuinka paljon semmonen maksaisi ja kauanko sellaset sitten kestää? entäs se huolto, millon miten ja kauinka paljon:D?
  kiitoooos, tuun varmasti käymään siellä tukkatohtorillakin vielä!

  VastaaPoista
 5. Täältä saa ripsiä :) esimmäiset ripset on mulla 100-130e ja huollot 65-80e. Ripsistä on tosi paljon infoa niin en tähän viitsi kaikkea laittaa, joten lisää tietoa löydät täältä:

  http://beatissa.blogspot.com/2011/05/karvoja-siella-karvoja-taalla.html

  T.Tiina

  VastaaPoista