lauantai 15. maaliskuuta 2014

Viikko tyttöjen kesken

Paavo karkasi talvilomille Thaimaan lämpöön, ja me Beatin mimmit jäätiin pitämään liikettä pystyssä. Okei, no oli meillä täällä Eerokin vähän väliä pyörimässä. Miten me pärjättäiskään ilman näppäriä työharjottelijoita..

MAANANTAINA...
Beat aukaisi ovensa ihanan keväiseen päivään!! Jos säät jatkuvat pidempäänkin näin raikkaina ja aurinkoisina, pitää roudata terassikamat ulos. Hannalla oli ollut menneellä viikolla synttärit, ja me muut tohelot oltiin kiireessä täysin unohdettu koko asia. Korjattiin tilanne värikkäällä kukkapuskalla, kortilla ja terveellisillä naposteltavilla. Oltiin ehkä vähän huonoja juhlijoita, mutta kun kukaan ei ikinä viikolla syö karkkei ja kakkui täällä liikkeessä, kun jollain on aina joku dieetti tai herkkulakko käynnissä. Vaikka tiskin karkkikippo aina houkutteleekin runsaudellaan. Mutta kuitenkin, kukkakimppu ja synttärisankarin mageet byysat meni kyllä aika yks yhteen. Ja Hanna on muutenkin aika värikäs tyyppi ;)


TIISTAINA...
 Eero on meillä jo toista kertaa työharjoittelussa ja valmistuu tänä keväänä. Valmistumiseen kuuluu ammattiosaamisen näyttötyöt, ja nyt kun Paavo on poissa, on yksi parturipenkki vapaana ja Eerolla on hyvä sauma päästä suorittamaan niitä. On välillä ihan kivaa tehdä oikeitakin töitä puhelimeen vastaamisen ja muiden yleisten asioiden hoitamisen sijaan. Tiistai on yleensä meidän ruuhkaisin ajanvarauspäivä, mutta ihmeteltiin ääneen miten rauhallista täällä kerrankin on ollut. Oli hauskaa lopettaa työpäivä aikaisin, ja viettää loppupäivä hyvistä ilmoista nauttien. Kaikki olivat jo kaivaneet plehat, ohuet takit ja tennarit kaapeista.


KESKIVIIKKONA...
Eero tarvitsi näyttötyöksi erikoisvärjäyksen, ja kuinkas sattuikaan; Tiinan hiusväri oli juuri sopivasti kulahtanut ja työpäivästä löytyi sopiva väli asian hoitamiseen! Kenenkään työnteosta ei tosin meinnut tulla oikein mitään, kun meitä kävi viihdyttämässä Tytti, sekä ihana pikkuinen vieras. Me oltiin aivan häkeltyneitä, mikä söpöläinen uusin ja nuorin beattilainen oikein oli. <3 Ja äiti ja baby voivat oikein hyvin.


TORSTAINA...
Välillä vaan käy niin, että asiakas ei tuukkaan sovittuna aikana. Lyhyellä varoitusajalla ei yleensä ole mahdollisuutta saada ketään muuta tilalle, tai saman päivän myöhempiä asiakkaita aikaistettua, niin aika menee ihan hukkaan. Jos ei oo mitään muuta tekemistä, niin voi piirrellä vaikka seiniin. Hanna pääsi tekemään hieman monimutkaisempaa erikoisvärjäystä, ja monen fiksaamisen ja vääntämisen jälkeen, lopputulos oli tosi makee!


PERJANTAINA...

Orastava kevät saa aamukahvinkin maistumaan paljon paremmalta. Silloinkin, kun kello on vasta 7:30 aamulla. Hanna on ollut aika hurja, ja avannut pyöräilykauden. Matkaa on kuulemma kotoa työpaikalle päälle 19 km suuntaansa. Tosin pyörä jäi yökylään kampaamolle edellispäivän venähtäneen työpäivän vuoksi. Eero sai hetken hengähdystauon asiakastöistä ja toimi Nooran hiustenpidennysassistenttina pesemällä, kuivaamalla ja selvittämällä hiusnauhoja. Myös salonkikoira Pipa tuli hetkeksi piristämään meidän ja asiakkaiden perjantaipäivää. Pipan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden viihdyttäminen ja tunkeilijoista ilmoittaminen. Kaikki näyteikkunoiden ohi kävelevät olivat varmaan tunkeilijoita, koska Pipa on ehkä turhankin hyvä vahtimaan. Sen lempipuuhaa on sylistä syliin kiertäminen ja rapsutuksien kerjääminen.


LAUANTAINA...
Sinne se ihana kevään alku sitten meni. Terassin pystyttäminen saadaan siis vähäksi aikaa unohtaa ja ne kevättakit tunkea takaisin kaappiin. Saatiin seurata sivusta meille todella harvinaista näkyä, nimittäin permanentin tekoa! Eeron täytyy suorittaa ammattiosaamisen näyttö myös permiksestä. Mehän emme tee liikkeessä permanentteja, joten Hanna, joka viimeiseksi on niitä edellisessä työpaikassaan tehnyt, tuli vapaapäivänään vahtimaan operaatiota. Permisaineen käry on aika voimakas, joten jouduttiin vähän väliä pitämään ulko-ovi auki, vaikka räntää satoi vaakatasossa. Ehkä vain yks permis Beatin historiassa riittää! Päivän päätteeksi Tiina laittoi vielä Hannan räpsyttimet kuntoon, ja ennen kuin painuttiin tonne räntäsateeseen, ehdittiin ottaa muutama pakollinen selfie.


Olipas epätavallisen tapahtumarikas viikko. Välillä painetaan duunia niin kiireessä, niin tälläiset pienet asiat, kuten kuvien ottaminen, niiden katsominen ja hetkeksi pysähtyminen unohtuu kokonaan. Ja kivaa kun Paavo tulee maanantaina takasin töihin!

Hyvää loppuviikkoa!

Beat.

14 kommenttia:

  1. Ette tee permiksiä?? Apua saanko tulla sinne töihin :'DD

    VastaaPoista
  2. Pakko viimeinkin kommentoida pitkän taustaseurailun jälkeen. Älyttömän ihana blogi, oikein paistaa hyväntuulisuus! Tätä kautta on saanut hyviä vinkkejä ihan mielin määrin, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Voi viude miten magee tuo violetti sävy. Määki tahron.

    VastaaPoista
  4. Löysin eilen teidän blogin ja nyt on alusta loppuun luettu ja oon aivan koukussa :) Loistavia ideoita (just on blogista bongattu lettipanta päässä) ja jotenkin niin hyväntuulinen blogi :) saitte siis ehdottomasti yhden lukijan lisää!

    Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta minkälaisia hiuksia suosittelisitte pitkäkasvoisille? eli mulla on kapeat, pitkät kasvot ja korkea otsa.. otsista en uskaltais leikata kun vähän on luonnonkiharaa, mutta voisiko "ylikasvanut" otsis sivujakauksella olla hyvä vaihtoehto? mulla on pitkät ja paksut hiukset, ja kovin lyhyiks en raskis leikata. Varsinkin Tytin hiuksiin oon totaalisesti ihastunut! muutenkin olis kiva lukea vinkkejä hiustyyleistä eri kasvon muodoille..





    VastaaPoista
  5. Essi: Jep, permikset ei oo ihan meidän juttu. Ei niitä kyllä oo kauheesti pyydeltykkään :D

    Puuterisulka: Voi että miten mukava kuulla! Iso kiitos mukavasta kommentista :)

    Ansku: Toi violetti on kyllä älyttömön magee, mutta pikkusen haasteellinen ylläpitää :S

    Ida: Vautsi. Ihan mieletöntä jos oot jaksanu plärää meidän blogin läpi alusta loppuun. Tervetuloa lukijaksi!

    Tosiaan tuo otsis on aika hyvä keino saada pidempiin kasvoihin matalampaa fiilistä. Myös otsatukka sivujakauksella toimii ja vie pois pituutta kasvoista. Jos et kovasti raaski leikata, voit kokeilla myös erittäin sivulla olevaa jakausta. Täytyy kokeilla jos joskus saisi postausta aiheesta aikaiseksi :)

    Anonyymi: No niinpä! <3

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus!!! Lisää näitä :) (:

    VastaaPoista
  7. Aivan käsittämättömän ihanat vaalean-pinkin-lilat hiukset. Nämä ei yhtään auta oman hiuskuontalon kasvatukseen, haluais tuollasen persoonallisen värin. Mutta asiakaspalvelutyössä ei ehkä katsottais niin hyvällä :( Miksi ihmiset on niin jäätävän suppeakatseisia, jos jotain erilaista kuin muilla heti kattotaan kieroon etteihän tuo käy.

    VastaaPoista
  8. Hanna kyllä näyttää sopivan teidän joukkoon todella hyvin, ois kiva kuulla miten hän on sinne sopeutunut :)! ja oi mikä suloisuus tuo Tytin vauva <3!

    VastaaPoista
  9. Heippa, oon pitkään miettinyt, että mitä tuotteita kannattaisi hankkia kun tavoitteena on tämmönen tukka

    http://angelicablick.se/wp-content/uploads/2013/03/morning6-1024x682.jpg

    Eli siis toi otsis tolleen hienosti kuohkeeksi ja ylös.. Niin mitkä tuotteet ja metodit tarttis ton saavuttamiseen? :)

    VastaaPoista
  10. heippodei !
    teettekö pikkulettejä kuituhiuksista? ja paljonko sille olisi hinta kuituhiusten kanssa ja niin jos asiakas tuo itse hiukset?

    VastaaPoista
  11. Suvi: Joo noista tuli tosi makeet! Ainoa vain, kun suoravärejä täytyy ylläpitää koko ajan pesujen välissä että väri pysyy noin kirkkaana!

    Anonyymi 7.41: Tytin beibi on tosi ihana <3 Hanna on sopeutunut jengiin todella hyvin, täältä löytyy jo hieman alku kuulumisia: http://beatissa.blogspot.fi/2014/02/hannan-ensimmaiset-viikot_21.html

    VastaaPoista
  12. Joo varmasti haasteellinen. Mulla joskus ollut punainen väri ja sehän oli viemärissä kahden pesun jälkeen.

    VastaaPoista
  13. Anonyymi 10.51: Tuotteina tollasen pohjalle kannattaa varmaan käyttää hiuspuuteria, kuivashampoota tai vaikka Fudgen think big texture spraytä. Metodeista sen verran, että laita jakaus tosi sivuun tai vaikka sille puolelle missä et sitä normaalisti pidä.

    Anonyymi 12.08: Valitettavasti emme tee Beatissä pikkulettejä ollenkaan.

    VastaaPoista