maanantai 10. maaliskuuta 2014

Fudge lempparituotteet!

Ollaan keretty testailemaan asiakkaiden kuontaloihin (ja toki myös omiin päihin...) uutta tuotesarjaa jo muutama viikko, ja kaikki ovat ehtineet jo löytää omat lempparinsa. Listattiin muutama helmituote, jonkalaisia varmasti moni etsii omaan päivittäiseen tukanlaittorutiiniinsa. Nää kantsii laittaa korvan taakse, kun seuraavan kerran on menossa tukkamömmö-ostoksille:


Tiina
Liquid Skrewd
Hyvä tuote kiharoiden tekemiseen! Mulla on yleensä peukalo keskellä kämmentä kaikkien muotoilurautojen ja kähertimien kanssa, mutta lämpörullat ovat ainoa keino millä olen saanut nättejä kiharoita aikaiseksi. Kiharoiden pysyvyys taas lämppäreillä on aika huono ilman kunnon tököttejä, ja yleensä tukka onkin iltapäivään mennessä suoristunut miltei kokonaan, ja lakan lisääminen vain pahentaa tilannetta. Liquid Skrewd antaa pitoa ja korostaa kiharoita, sekä suojaa hiusta ilmankosteudelta! Tuote sisältää myös lämpö- ja UV-suojan.


Hanna
Think Big Texture Spray
Jännittävä tuote jota on vähän vaikea kuvailla. Sanoisinko kuivashampoon ja lakan sekoitus. Suihkutellaan kuivaan tukkaan tyveen ja vähän kun pöyhii niin on kuontalo kuohkeena. Latvassa taas toimii vähän kuin kuivempi suolasuihke eli lirmulatvaankin saa vähän tekstuuria. Aivan mahtava tuote tuomaan voluumia tällaiseen meikäläisenkin lehmän nuolemaan tukkaan. Myös kampausten pohjalla helpottaa käsiteltävyyttä.


Noora
Dry Shampoo
Mä oonki jo aiemmin hehkuttanu täällä blogissa Fudgen hopeatuotteita, joten laiskana tukanpesijänä valkkasin lempparikseni kuivashampoon! Tää Fudgen versio tuoksuu ihanalta ja on sopivan jytkyä tavaraa. Ite tykkään kuivashampoosta, joka tuntuu ja käy myös muotoilutuotteesta, eli tuo tukkaan pitoa sekä runsaamminkin mattaisuutta. Tätä saatan suihkia välillä vasta pestyynkin tukkaan, jos haluan mattaisempaa rakennetta tai vähän kohotusta tyveen. Suosittelen!!


Tytti
Skyscraper
Päätin että valitsen jonkun muun tuotteen ton aikaisemmin hypettämäni kestosuosikki-kuivashampoon sijaan, joten jos joku lemppari täytyy sarjasta valita, se on lakka. Skyscraper on mukavan hienojakoinen, keskivahvan (muttei lainkaan koppuran) pidon omaava peruslakka. Tää on vähän sellanen "jokapään" tuote, eli käy hyvin melkeenpä kaikille hiuslaaduille, sillä pito on joustava, mutta kuitenkin kestävä. Antaa luonnollisen kiillon, eikä jätä hiuksen pintaan sameaa hilseilevää kalvoa. Sopii erityisesti niille lotraajille (mulle), joilla kotona lakkaa suihkitaan runsaasti, sillä tuotteen hinta-laatusuhde on kokoonsa (450g) nähden erinomainen. Kovassa käytössä myös meillä töissä ja tuntuu että purkki kestää silti loputtomiin. Tuoksu on makea ja kookosmainen, nam!


Paavo
Root Juice
En oo aikasemmin ollut mikään megatuuhentavien tuotteiden ystävä, mutta tää
Root Juice-muotovaahto on saanu mun mielen muuttumaan. Eli kyseessä on suihkutettava muotovaahto, joka on tarkotettu nimenomaan tyven kohotukseen. Se mikä tässä tuotteessa on ollu mun mielestä mullistavinta, on se että se on oikeesti tosi voimakas ja nostaa pitkänkin tukan tosi hyvin tyvestä. Ainut miinus tuotteessa on sen tahmee lopputulos, mikäli sitä ei jaksa kunnolla föönata. Tää siis vaatii kunnollisen kuivauksen pyöröharjan tai lapioharjan kanssa, joten ei ehkä sovi ihmisille jotka ettii mahdollisimman nopeaa tuotetta.


Eikä tässä vielä kaikki! Jotta muutkin ymmärtäis miks me ollaan tästä tukkasarjasta näin kikseissä, päätettiin laittaa jakoon muutama Fudgen uutuustuote!


Tuotepaketin arvontaan voi osallistua Beatin Facebookissa keskiviikkoon 12.3.2014 klo 23:00 asti!

Keväistä viikon alkua! :)

Beat.

(Tuotteita ei ole saatu blogin kautta.)

2 kommenttia:

  1. Milloin tytille voi taas varailla aikoja? :)

    VastaaPoista
  2. Me ei tiedetä milloin se palaa takaisin. :) Riippuu kauan se viihtyy lomailemassa ;) mutta eiköhän se ilmoittele kun aika on palata.

    VastaaPoista