maanantai 21. toukokuuta 2012

Letkee lauantai


Lauantait ei yleensä tunnu työpäiviltä. Ne on niin rentoja. Varsinkin kesälauantait. Ehkä se jotenkin poikkeaa normiarjesta sen takia kun on enemmän meikkejä, kampauksia ja ihmiset on ilosia kun ne on vapaalla? Eikä tehdä silloin myöhään töitä, niin päästään itsekkin nauttimaan viikonlopusta. Mahtavuutta on hipsiä aikasin töihin, vetää aamukaffet naamariin ja tehdä muutama tuttu asiakas.  <3

Meil on viel jättimäinen nippu ilmapalloja muistona synttärikemuista. Hyvin ne on jaksanu reilu viikonpäivät pysyä ilmassa. Nyt täytyy lähtee nauttimaan näistä ekoista helteistä. Aurinkoista viikkoa kaikille!

Beat.

9 kommenttia:

 1. Mitä tarkoittaa tuttu asiakas ? Onko ne teidän kamuja vai..? :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu asiakas on kamu tai sellainen asiakas josta on ajanmyötä tullut tuttu :D

  VastaaPoista
 3. kysymys tiinalle; oisin tulossa sun luo ripsien huoltoon. hinnastossa kehotettiin värjäämään ripset ennen huoltoon tuloa. Värjäänkö siis ripset, vaikka mulla on lyhyet, mutta mustat ripset?

  VastaaPoista
 4. Hei! mikä tytin hiusten sävy on? Mieleni halajaa samanväristä!

  VastaaPoista
 5. ihana suomityttö noora suomen väreissä! :)

  VastaaPoista
 6. Ei tarvii värjätä jos itsessään jo mustat tai tummat! :) Värjäys on hyvä silloin, et jos haluaa todella intensiivisen ripsentyven, ja ettei oma ripsi näy niin paljoa. Ja jos on hyvin hyvin vaaleat/valkoiset ripset niin silloin sitä suositellaan, on tekijänkin helpompi löytää ripsiä sieltä :D mutta värjäys ei ole pakollinen, jos ei sitä halua tehdä, oli sitten valko tai mustaripsinen. Lottulos on vain makeemman näköinen värjätyissä ripsissä :)

  VastaaPoista
 7. Joo Noora on supersöpö!

  Tytin hiustensävy on tällähetkellä vähän epämääränen.. Tyveen taidettiin laittaa jotain 8 tummusta kultaa jota liu'teltiin pituksiin ja latvoissa on vaaleetaa raitaa. Tekis mieli vähän lisää tota vaaleeta raitaa ;)

  VastaaPoista
 8. Hei, mulla olisi kysymys tukan pesuun. Omistan vaalean pitkän ja suoran tukkan. Yleensä hyvin liukas ja vaikeasti hallittava ja helposti on ennen mennyt hiusten pesu. Nykyään kun shampoota käytän ihan kuin se "jäisi" sinne hiukseen vaikka kuinka huuhtelen pois. Hoitoainetta käytän eikä se enää niin auta siloittamaan tukkaa vaan jättää tukan ilkeän karheaksi ja vaikeaksi kammata.. Olen kokeillut vaihtaa shamppoo/hoitoaine merkkejä mutta kaikissa on tämä sama ongelma..Käytän melkein päivittäin jotain muotoilutuotetta ja värjään hiukseni kerran 1-2kk välein. Osaisitteko sanoa mistä ongelma johtuu?

  VastaaPoista
 9. Ei kivalta kuulosta. Ootko kokeillu syväpuhdistavaa shampoota? Usein kun hiukseen kertyy paljon muotoilutuotteita yms, niin saattaa ettei kaikki lähde normipesussa pois. Perus shampoollakin on merkitystä, mutta ongelma ei välttämättä ole siinä jos olet monia kokeillut. Tarkista myös mitä muotoilutuotetta käytät.

  VastaaPoista