keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kooste 2-vee bileistä!

Iso kiitos Coinlinelle  hattarakoneesta! Firma muuten vuokraa vempeleitä pomppulinnasta kasinolaitteisiin. Hmm pomppulinna sit ens kerralla tohon kadulle?


  Wuhuu! Meille lähetettiin laatikollinen Ufo Shottia, jota saatiin tarjoilla janoisille juhlavieraille. Juoma meni tietenkin kuin kuumille kiville! Tää viimeistään nosti meiningin kattoon..


Saatiin myös se meidän tilaama auringonpaiste!


Maijan täydellinen hattara!Joku puuttuu :( Typy oli kipeenä kotona.
 Tivolimeininkiä, hodareita, hattaraa, ufoa ja litrakaupalla boolia! Siitähän tietää että on ollut hauskaa, kun aamulla on tahmeet lattiat ja hävinneitä arskoja löytyy sieltä täältä. Kuvamateriaalin laatu jäi heikoksi kiireisen illan takia, mutta suotakoon se tälläkertaa meille anteeksi ;) Laadukkaampia fotoja löytyy mm. Jasminen blogista. Meininki oli mukava ja kemuilukansa hyvällä tuulella. Huippua että niin moni pääsi käväsemään paikalla. Iltaa jatkettiin tietenkin keskustassa. Kiitoksia meidän ihanille ystäville ja asiakkaille taas mahtavasta illasta! 

Beat.

5 kommenttia:

 1. Hei, tämä ei nyt kuulu tähän teemaan mutta kiinnostaisi saada tietoa ColorMaskista. Värjätty hius on kullanvaaleaa mut erottuu liikaa omasta vaaleammasta juurikasvusta. Saisko tätä maskilla hieman taitettua koska en halua nyt kesällä värjätä pehkoani. Mikäköhön väri sitten pitäisi ottaa?

  VastaaPoista
 2. Moi anonyymi. Eli jos latva on keltasempi kun tyvi niin suositteliisin siihen jotain hopeista/kylmää sävymaskia koska noin yleisesti kylmemmissä vaaleissa näkyy vähemmän tyvikasvu kun lämpimissä. Ja sen tyven taittaminen lämpimäks on aika haasteellista pelkällä sävynaamiolla.

  VastaaPoista
 3. Törkeen siisti toi hattarakone! Hauskan oloiset juhlat muutenki :-)

  VastaaPoista
 4. Heippa Tiina!
  Mua kiinnostaa toi injektion laitto, saako siis ihan kosmetologit kouluttautua injektion laittoon, vai tarvitaanko siihen joku amk;n tutkinto?

  VastaaPoista
 5. joo noihin pitää olla kosmetologin tai lähihoitsun tutkinto. noikin aineet on niitä kevyitä, sitten on erikseen aineet mitä saa laittaa vain lääkärit ja plastiikkakirurgit :)

  VastaaPoista