torstai 22. maaliskuuta 2012

Beauty Stuff

Harakka on iskenyt TAAS!! Löysin ihania löytöjä meikkipakin täydennykseksi. Beauty kamaa ei voi ikinä olla liikaa, vaikka meikkikärry pursuu jo niin ettei laatikot mene enää kiinni. Kyllä mä niitä kaikkia käytän :D Sori muuten kehnot kuvat, järkkäri jäi duuniin..



1. Clarins Poudre Compact
Hienojakoinen meikkipuuteri ja väripigmenttiä löytyy. Ohuempaa peittävyyttä ison siveltimen kanssa ja mattapintaisempaa pitoa puuterivipan kanssa. Mukana tulee tuo sienivippa, mutta heitän ne yleensä roskiin, koska ne kerää ihosta rasvaa, joka siirtyy taas meikkipuuterin pinnalle, joka tekee siihen kovan rasvakalvon. Ei kauheen hygieenistä! Tuote on tosiaan meikkivoiteen ja puuterin sekoitus, eli meikkivoiteen päälle laitettuna todella paksu, mutta yksinään peitevoiteen/valokynän kanssa mukava tuote ihan perus päivämeikkiin.



2. Skin Doctors Perfect Pout Lip Plumping Serum
Huulissa kihelmöivä pullistava seerumi, joka lisää huulen verenkiertoa ja aiheuttaa pientä turvotusta ja saa huulen oman värin runsaammaksi. Ei siis ole kiilto, vaan hieman lotion tyyppinen seerumi jonka voi käyttää huulilla yksinään tai huulikiiltojen -tai punien alle antamaan lisävolyymiä. Maistuu ja tuoksuu makealle piparmintulle (Noora sanoi että joululle!). Ei rikkinäisille/rohtuneille huulille, koska kihelmöivä fiilis on todella voimakas. Huomasin että toimii hellemmin mutta silti tehokkaasti, kun laittoi ensin huulivoidetta kevyesti alle.



3. Lancôme Le Crayon Sourcils Pro
Olen etsinyt pitkään hyvää kulmakynää todella vaaleiden kulmakarvojen tuotetta asiakasmeikkeihin, ja tässä oli aika kiva väri, joka nimenomaan ei mene punaisenruskeaksi. Toinen pää sisältää väripigmentin ja toinen pää on vahamainen kynä, jolla saa luonnolliset kulmat siistityksi karva kerrallaan ja se kiinnittää värin. Korkissa on kulmaharja.

4. Lancôme Le Crayon khôl
Sävy 31 Indigo Paris. Sinisestä en pääse irti, enkä varsinkaan sähkönsinisestä. Hyvä perus silmänrajauskajal hyvällä väripigmentillä ja levittyvyydellä. Vesiliukoinen. Lancômen silmänrajauskynät ovat muutenkin kestäviä ja extra pitkiä, joten ei haittaa teroitella :) Pakko oli laittaa myös tuo Goshin kynsilakka tuohon koska ne menivät rajauskynän kanssa niin sävy sävyyn... En tiedä vielä meneekö kajal omaan käyttöön vai Beattiin meikkikärryyn. Voi olla että se löytyy jossain vaiheessa omasta meikkipussista jos on toi lakka kynsissä ;)



5. Clarins Water Comfort One-Step Cleanser
Piti investoida uuteen puhdistustuotteeseen, koska välillä asiakkaat tulevat meikkiin valmiiksi pohjaa/silmämeikkiä kasvoillaan. Hyvä tuote jossa yhdistyy nopea kasvojenpuhdistustuote ja kasvovesi. Tuotetta vanulappuun ja pyyhitään ihoon. Tämä on normaali/kuivan ihon tuote, koska se jättää pehmeämmän pinnan ja rauhoittaa enemmän, joten se on hyvä pohja kun haluaa puhtaan ihon uutta meikkiä tehtäessä. Löytyy myös sekaihon tuotteena ja vedenkestävän/raskaan meikin vaihtoehto. Käy myös herkemmälle iholle, joten on hyvä olla tuote, joka käy kaikille asiakkaille.



6. Yves Saint Laurent Les Experts Blush Brush
Musta tuntuu aina, että vaikka siveltimiä löytyy pilvin pimein, niin niitä ei ikinä ole puhtaana tai tarpeeksi valikoimassa! Varsinkin isompia pohjalle/puuterille/poskipunalle tarkoitettuja siveltimiä. Sivellin on käsin tehty, ja aitoa karvaa, ja käy poskipunien, hohdepuutereiden ja varjostuspuutereiden levittämiseen.


Oltiin viime viikonloppuna Beatin tyttöjen kanssa Amsterdamin reissulla (tulee postausta myöhemmin), ja kaikki rahathan siellä meni perus shoppailuun, mutta myös muutamaan kauniiseen meikkihömpötykseen. Mä en voi sille mitään, mutta kun löydän ihanan tuotteen, mua harmittaa jos en osta sitä! Varsinkin jos niitä ei Suomesta saa!



7. Lancôme Sweet Butterflu Make-Up Palette
Ihana kausikollaasi kevään värejä samassa paletissa! Pääosassa tietenkin poskipuna/hohdepuuteri ja kavereina täydentämässä Color Focus-linjasta sävy 501 (harmaa), ja Ombre Absolue-linjasta sävyt F20 Delice de Creme (ivory) ja A40 Electric Dream (lila). Kaikissa sävyissä on kivasti hohtoa, mutta ei kimalteita, joten niillä saa intensiivismpiäkin meikkejä aikaiseksi. Oon ihan täpinöissä, että saan laittaa näistä jossain vaiheessa jonkin kivan party-meikin!! Pikku töpösiveltimet tulee pakkauksissa aina muodon vuoksi, mutta niillä ei tee kyllä mitään meikkiä.. roskiin vaan..



8. Dior Couture Collection
Sivellinsetti, jotka mahtuu ihan pikku meikkipussiinkin! Käsintehdyt aitokarva siveltimet meikkivoiteen levittämiseen, puuterin/poskipunan levittämiseen, varjostussivellin ja häivytyssivellin. Plus söpö lompakko Diorin kuvioilla. Musta tuntuu et etin tolle nahkakukkarolle jotain muuta käyttöä, on nimittäin aika todennäköistä, että se on meikkitöhryjä muuten täynnä!



9. Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch Duo
Tuplapakkaus yslin valokyniä, sävyllä 2. Sävy käy hyvin vaalealle kellertävä pigmenttiselle iholle. Mielestäni aika samantyyppinen koostumus Diorin Skinflash-valokynän kanssa, eli ohut koostumus, hyvä väri, valopigmenttiä ja huomaamaton peittävyys plus kosteuttavuutta. Vaihtelu virkistää!

Uusia kevät/kesätuotteita odotellessa! ;)

Tinde

3 kommenttia:

  1. hei kaikki beatin työntekijät:)

    yritin kaivaa vanhoista kirjoituksistanne, mutta en millään löytänyt, että missä te olette opiskelleet kampaaja/parturi/meikkajiksi? Elikä koulujen nimiä kyselisin? Yritän Helsingistä nyt yhteishaussa etsiä jotain, mutta tulee lähinnä mieleen Helpa?? onko muita? jos vaan kerkeette ni pliikke kertokaa:-))

    VastaaPoista
  2. hei, mistä hommasit ton skin doctorsin pullistavan huuliseerumin? ois aika kova sana meikäläisen liru huulille! vai onks seki amsterdamista? :(
    -emma

    VastaaPoista
  3. Kaikki Beatin työntekijät on opiskelleet Helpassa :)

    Skin doctorsia myydään Sokoksissa, emotioneissa ja stockmannilla ainaskin :) On aika maailmanlaajunen brändi, että varmasti saa damistakin mutta toi tuote on ihan Sokokselta hankittu :)

    VastaaPoista