tiistai 20. maaliskuuta 2012

More is more

Pidennyksistä/tuuhennuksista kysellään meiltä ihan hirveesti ja niitä myös tehdään ihan hirveesti. Ollaan välillä muistettu kiusaa meidän asiakkaita kameran kanssa, joten ajateltii pistää tällänen makeover-juttu kun näitä aina välillä toivotaan. Muuttaahan noi lisäkarvat yleisilmettä, mutta toki värilläkin on osuutta asiaan. Eniten käytetään ompelutekniikkaa, jossa omista hiuksista tehtyihin letteihin pidennys kiinnitetään ompelemalla. Tehtiin joskus viime kesänä postaus ompelupidennyksistä, joten sieltä voi kurkkia muuta infoa jos sellaista kaipaa.

Before & After

Pidennyshän vaatii aina konsultoinnin hyvissäajoin ennen sen laittoa ja ne suunnitellaan jokaiseen päähän yksilöllisesti. Meidän hintoja kysellään täälä ja puhelimitse paljon, mitä on kuitenkin vaikea arvioida, näkemättä minkälaiset hiukset ovat kyseessä. Kaikkien päähän pidennys ei vaan istu. Jos hius on liian lyhyt, omien ja lisähiusten rajaa ei saa millään häivytettyä. Pidennystä halajavan on siis parasta mennä ensin näyttämään kuontaloaan kampaajalle, keskustelemaan tekniikasta, hoito-ohjeista ja karvojen väristä. 

 Tytti & Noora

15 kommenttia:

 1. Puhuitte viimeksi että lettipidennykset maksaa yleensä n. 200-250e. Mites nyt kun noi alvit nousi, missä hinnoissa ne n. liikkuu nykyään? olisi kiva vaan vähän osviittaa saada.

  VastaaPoista
 2. Alv nousi 14 % eli maksimissaan sen verran ovat hinnat nouseet. Hinnastohan löytyy meidän nettisivuilta http://www.hairbeat.fi/ mistä löytyy enemmän infoa :)

  VastaaPoista
 3. oioi<3 tuo liukuvärjätty tukka, onko värikin laitettu teillä? Mullekin tollainen!

  VastaaPoista
 4. Oi tuli taas pidennnys kuume, kun näki nuo kuvat! :) Onko ompelu tekniikka parempi kuin teippi, koska olen miettinyt kumman seuraavaksi laittaisin :)

  VastaaPoista
 5. Pystyykö luonnonkihariin hiuksiin laittamaan pidennyksiä? Kun nää hiukset menee kuitenkin joka aamu ihan eri suuntaan, niin onko se ollenkaan mahdollista? :)

  VastaaPoista
 6. Löytyykö muodonmuutos kuvia muista malleista?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Juu, täälä se on värjätty :)

  Ninna: Me käytetään täälä paljon ompelupidennystä, mutta toiset tykkää enemmän teipeistä. Vähän makuasia :/

  Anonyymi: Luonnonkihariin pystyy kyllä laittamaan pidennyksen. Kannattaa käydä näyttämässä hiuksia kampaajalle.

  Lisa: Me ollaan vähän laiskoja ton kameran kanssa. Pitää muistaa enemmän räpsii kuvia ni laitetaan sit jotai makeover-postausta :)

  VastaaPoista
 8. moikkeli kiva blogi :)
  onks teillä niitä colorbugeja keviniltä ja jos on ni mitkä värit ja mikä ois hinta? tuun hakee ens viikolla jos teil on niitä :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Colorbugeja ei oo jäljellä enää yhtää. Niillä on niin hidas toimitus, että päätettiin ettei tilata enempää :/

  VastaaPoista
 10. Minkä merkkisiä pidennyksiä käytätte? :)
  näyttää nin hyvältä, olis kiva itekin tietää :)
  T.parturi-kampaaja Porista

  VastaaPoista
 11. Heips meillä on siis käytössä enimmäkseen b'long pidennyksii jonkunverran myös simply naturalia.

  VastaaPoista
 12. Joo nii mä vähän aattelinki et varmaan b´longei. ne on kyl mun mielest oluu ihan parhaat tähän mennes, ei oo parempii tullu vastaan :)

  VastaaPoista
 13. Morjens Biittiläiset! Kelasin hiustenpidennyksiä, omat hiukset abouttiarallaa olkapäille; eli semmonen perus polkkatukka tässä vaiheessa.

  Miten pitkät hiuksien tulee olla, jottei pidennykset näyttäis niin "selviltä" ja epäuskottavilta? En jaksais enää venaa, et nää kasvais, haluun pitkät hiukset! :D tai no, pidemmät ainaki :)

  Ja sitten vielä hintahaarukkaa, kiitos!

  VastaaPoista
 14. heips Noora,
  Elikkäs pidennykseen pätee mun mielestä hyvin sääntö et mitä pidempi oma tukka on sen parempi mut tosiaan ihan polkkamittaseen tukkaan se ei kyl yleensä tuu näyttää kovin hyvältä vaikka tukan kiinni sinne saiskin. Toki hiusten paksuus yms vaikuttaa paljon siihen istuvuuteen eli näin on vähän vaikee sanoa. Kannattaa tulla käymään jos pidennyksestä haaveilee!

  VastaaPoista