perjantai 9. joulukuuta 2011

Pikkujoulut

Elossa ollaan! Saavuttiin maanantaina Tukholman risteilyltä joten alkuviikko on mennyt lähinnä siitä toipuessa.. Hauskaa oli kyllä ja sen takia täälä on möllöttänyt astetta väsyneempää porukkaa.


Meillä oli avecit messissä, eli oltiin liikkeellä vähän isommalla jengillä.
Eka ilta otettiin aika iisisti, koska tarkoitus oli herätä aikasin aamulla aamiaiselle ja kiertelee kauppoja. Käytiin tekee pakolliset taxfree ostokset, sekä kunnolla syömässä. Ohjelmassa oli jakaa myös jokaisen ostamat pienet lahjat.
No niinhän siinä kävi että kukaan ei nukkunut kunnolla.. Ei sen takia että oltas riekuttu aamuun saakka laivan discossa, vaan sattuipa just meidän kohdalle hyvin synkkä ja myrskyinen yö. Laiva keinu ja kieppu hullunlailla niin että ei oikeesti pystyny nukkua. Aamulla meriaamiaiset naamariin ja takas hyttiin torkkumaan.. Satamaan saavuttii meinaa puoltoista tuntia myöhässä, joka oli tietenkin shoppailuajasta pois. Tytöt vietti päivän kaupoissa ja pojat kahviloissa.


Vietettiin pieni lepohetki kun päästiin takas laivaan. Jalat muussina kävelystä. Laivailu ei oo mitään ilman buffettia, joten takastulomatka aloitettiin sillä. Miten sitä ei ikinä ota opikseen, vaan aina pitää rohmuta maha niin täyteen ruokaa (tai viiniä) et hetken on taju kankaalla? Jei tavattiin myös itse herra Ville Viikinki!
 Ilta jatkui ruokailun jälkeen tietenkin hyttibileillä, humppabaarissa ja laivan discossa. Loppuillan (tai yön) kuvasaldo oli hyvinkin runsas, mutta ei taas kovin julkasukelponen :D
Me tossa alkuviikosta todettiin että onneks firman pikkujoulut on vaan kerran vuodessa. Ehditään ehkä just ja just toipumaan..


VIIKONLOPPUJA <3  t:Biittiläiset

4 kommenttia:

 1. ihana blogi teillä ja mulla olis toivepostaus! tämä ei varmaan liity mitenkään teijän blogiin, mutta voisitteko tehdä postauksen siitä, millaiset puhelimet teillä on? Ja mitä mieltä olette niistä? Oon kysyny tätä monessa blogissa ja katon millasia puhelimia kaikilla on ja mitä mieltä niistä ollaan. Kohta hankin uuden puhelimen ja vinkkejä tarvis! :)

  VastaaPoista
 2. Hmm no katotaan jos selanen duunattais :D

  VastaaPoista
 3. Moroo! Kommentoin ekaa kertaa mutta oon selannu teiän blogin läpi miljoonaan kertaan! tää on niin positiivinen,inspiroiva, ilonen ja rento että ihan itkettää! :D Ootte niin kauniita! Tiina varsinkin! Pusuja kaikille ja jatkakaa näillä! Postauksia ois kiva saada enemmän mut ymmärrän että on muutakin elämää (itselläni tosin vaan työ :D).. ootte ihania! Pusuja Tampereelta! (väärästä kaupungista, jos asuisin Helsingis nii kävisin teillä AINA!)

  T. Jenni

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla Jenni ja juu pyritään muutaman kerran viikossa laittamaan jotain postausta mutta ihan fiiliksen mukaan kirjotellaan joskus useemmin ja joskus harvemmin! Omasta puolesta voin ainakin sanoa että tää pimenevä syksy/talvi on vieny sen verran et ei oo kauheen inspiroitunu ollu tän blogin suhteen! mut eiköhän tää joulu ja pienet vapaat auta asiaa! =D

  VastaaPoista