sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ylioppilaita..kukaan ei varmaan lue tätä postausta koska kaikki on jääny ihailemaan Tytin biitsi kuvia! Tervetuloa takaisin työhulinaan ja tervemenoa Paavolle Kreikkaan. Kaikki ollaan lomalla vähän eri aikaan.

Mutta siis, takaisin vakaviin työasioihin. Tässä postausta 4.6 valmistujaispäivältä, jolloin työpäivä alkoi jo 7:00 a.m. Päätettiin pitää pitkästä aikaa myös skumppalauantai.

Melkein koko päivän asiakkaat olivat joko valmistuvia, ylioppilaita tai juhlavieraita.

Tunnettiin Nooran kanssa itsemme niin rähjäisiksi kun mitä kauneimpia prinsessoja tuli meikkiin ja kampauksiin juhlamekot päällä!!

Nuttura on Paavon tekele. Pipa piti myös rotia yllä liikkeessä vahtimalla asiakkaita istumalla heidän päällään ja vaatimassa rapsutusta. Päivä oli kuuma kuin mikä ja ulko-ovi oli pidettävä auki. Samalla myös kokeiltiin lähteekö hauva karkuun kun olis mahdollisuus vapauteen :D ei se lähtenyt, sen päätehtävä on Beatin vahtikoirana olo. . Ens viikolla se onkin saikulla, koska joutuu leikkaukseen. Virkeä epeli selviytyy aina :)


3 kommenttia:

  1. kylläpä päivittyi tyhmästi noi kuvat vaikka kuinka asettelin!! :D

    VastaaPoista
  2. Voisitteko tehdä postauksen yrittämisestä ? Tai teidän yrityksen perustamisesta ? Oliko teillä omaa asiakaskuntaa, miten markkinoitte liikettänne, miten olette saaneet uusia asiakkaita jne. Ja mitä nuoren yrittäjän täytyy ottaa selville ennen liikkeen perustamista, jne yleisiä asioita :)

    VastaaPoista
  3. No johan nyt toki, jos se jotain kiinostaa :) Pistetään työn alle sellanen postaus.

    VastaaPoista