sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

RRRRREISSUTultiin aamulla himaan kuukauden mittaiselta aasian reissulta. Täytyy sanoo että vaikka oli ihan super mahtava matka niin nyt on ihanaa olla kotona. Oooh pääsee ens yönä nukkumaan omaan sänkyyn <3
Se on jännä et vaikka kuukaus meni hirmu nopsaa niin silti tuntuu et on ollu tosi kauan poissa.

Alotettii reissu Bangkokista, jossa ihmeteltiin pari päivää ja sieltä meillä oli lento Balille. Hengailtii muutama päivä parin tutun kanssa sielä ja lähettii muutamaks päiväks Lombokin edustalla sijaitsevalle Gili Trawanganille. Oli muuten aika paratiisi! Ja aikamoiset Full Moon Partyt ;)
Balilta lennettii Singaporeen muutamaks päiväks. Mua vähän harmitti ku rinkka oli jo tässä vaiheessa niin täynnä niin en oikeen voinu shoppailla sielä. Kylhän se tuntu Balin jälkeen aika kalliilta mestalta ku halvimmat hotellit oli 50 eurosta ylöspäin ja Balilla oltii maksettu bungalowista tyyliin 10e yöltä :D Törkeen hiano ja puhdas paikka. Tyylikkäitä ihmisiä jokapuolelta maailmaa ja mega paljon kauppoja! Mul oli jotenki koko ajan ihan rähjänen fiilis ku kaikki vaatteet ryppysenä ja tunkkasena rinkassa.
Singaporesta jatkettii matkaa Malesian puolelle. Vedettii dösällä itärannikkoa pitkin ja päädyttii pienille Pulau Perhentian saarille. Ja taas oli aika paratiisi! Ei minkäänlaisia moottoriajoneuvoja vaan pelkkää hiekkaa ja turkoosia vettä aaaah..
Jatkettiin Thaimaaseen. Olipas aikamoinen junamatka. Hikoiltiin väsyneenä täpötäydessä junassa ainoina valkonaamoina paikallisten pällistellessä ja kuvatessa meitä sellaset 10 tuntii...
Vietettiin viikko Koh Phanganilla päivät rannalla maaten ja illat Haad Rinin meiningeissä.
Sit oli aika lähtee takasin Bangkokiin. Matka taittu mukavasti lautalla ja yödösällä.
Jätettii muutama päivä aikaa sinne et kerettii tehä vikat krääsä ostokset ja katella Khaosan Roadin hulinaa.

Lennot oltiin hommattu etukäteen, mut hankittii laiva, dösä ja junaliput paikanpäällä. Mitään majotuksiakaan ei oltu varattu valmiiks. Itse tykkään vähän tämmösestä reppureissaus meiningistä, vaikka ei se aina herkkuu oo tulla hikisenä, nälkäsenä, väsyneenä ja painava rinkka selässä uuteen paikkaan ja koittaa ettii kohtuu hintasta majotusta. Mut jotenki siinä näkee ja kokee enemmän, kun siinä että joku suomea puhuva turistiopas taluttaa sut kentältä bussiin ja sillä matkustetaan yhdessä muiden suomalaisten kanssa hotelliin jossa sitten löllötellään altaalla se pariviikkoa. :D
Oltais kyllä oltu pidempään jos se olis ollu mahollista, mut pakko se on töihin palata.. ehkä jo vähän ikäväkin sinne ;)

Oonpas ollu kaukaa viisas ku olin varannu itelleni ajat valmiiks Tiinan ja Nooran käsittelyihin. Räpsyt ja tukka kuosiin ennenku alotan duunit. Upeeta!

3 kommenttia:

  1. Täytyny olla mahti reissu! Ja tosi upeita kuvia :-)

    VastaaPoista
  2. kiitos :) Oli kyl upee reissu. Reissujalkaa taas kuumottaa, mut eka pitää tehdä kunnolla töitä!

    VastaaPoista
  3. Voisitko Tytti tehdä postausta vielä reissun kohokohdista, majoituksista, vähän hintatasoa niille ja et miten suuren budjetin tollaiselle reisuulle tarvii ? Thanx.

    VastaaPoista