tiistai 21. kesäkuuta 2011

Paavo We Miss U

Me kaivataan miestä taloon :D Tuu Pave jo takas sieltä Kreikasta! Toivottavasti et oo kovin ruskee..
Sangriat odottaa! <3: tytöt

7 kommenttia:

  1. Hehe, ei liity postaukseen millään lailla, mutta saanko udella että minkämerkkinen lainerauta teillä on käytössä? :) Himoitsen sellaista itselleni, mutta tuntuu ettei mistään löydy.. :(

    VastaaPoista
  2. Meidän lainerauta on Ceramic Curlstyler merkkinen. Itse ollaan hankittu se kampaamotukusta, et en tiiä saako sitä ostettua mistään. Moni on ostanu sen obh nordican laineraudan, mut ei oo kuulemma ihan niin hyvä :/

    VastaaPoista
  3. mitä sävyjä käytätte Tytin hiuksiin?

    VastaaPoista
  4. Mun tukkaan on nyt laitettu vähän kaikenlaista. Tyveen pari astetta tummempaa vaaleeta(viimeks varmaan 8.0)ja latvassa on kirkasta raitaa. Käytän välillä keltapigmenttistä shampoota niin saan pidettyä kultasen sävyn. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos lainerauta -vinkistä! :)

    VastaaPoista
  6. TYTTI JA NOORA mite teillä on noin ihanan tuuheat hiukset?! olisko suositella jotain edullista tuotetta jolla sais pitkiin sileisiin hiuksiin kuohkeutta ja volyymia?

    VastaaPoista
  7. hehe, kiitoksia kehuista! ;-) meillähän on molemmilla tytin kanssa pidennykset tuomassa lisää sitä tuuheutta ja pituutta. mutta helposti volyymia saat esimerkiksi tuuheuttavilla muotoilutuotteilla ja föönillä. en nyt tiedä edullisesta, mutta kohtuuhintaisia ja hyviä tuotteita löytyy mm. Paul Mitchellin ExtraBody-sarjasta. :-)

    VastaaPoista