torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannusta

PikaMoi!
Täälä me vikoja asiakkaita väännetään ja sit päästään juhannuksen viettoon. Tilattiin hellettä, saa nähdä tuleeko :/ Ei kauheen lupaavalta näytä. Ihana päästä mökkeilemään ja vetää kunnon grillimätöt naamariin. Muistakaahan laittaa juhannusyönä 7 kukkaa tyynyn alle ja nähdä prinsseistä unia!

Ens viikolla muuten tulossa postausta ompelupidennyksistä, kun niistä on niin kovasti kyselty. Jos on jotain kysymyksiä niihin liittyen niin laittakaahan kommenttia tai jos on jotain muita postaus toiveita..

Ihanaa Jussia!

3 kommenttia:

  1. Hauskaa Juhannusta myös teille! Sellanen postaus ois kiva missä kerrotte miten hoidatte omia hiuksia ja millä tuotteilla :)

    VastaaPoista
  2. hei haluisin tietää, että paljonko noi vahingoittaa omaa hiusta nuo ompelu pidennykset? meinaa sinetit repii multa ainaki omii hiuksia, ja teippeihin en oikee luota, ne on jotenki tosi tönköt, ni miten ois ompelu?

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut ompelupidennykset putkeen nyt joku 6 vuotta ja ei ole tehnyt vahinkoa omalle tukalle. Enemmän mun hiuksia vahingoittaa värjäilyt ja muut käsittelyt. Hiushan on siististi letillä koko sen pari kuukautta ja jos ei päästä tukkaa ihan takuille ja solmuun ja hoitaa sitä kunnolla, niin pidennys ei vahingoita omaa tukkaa. Infopaketti tulossa!

    VastaaPoista