keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

nothing special..

Huuuh ihanaa huomen on jo torstai! Alkuviikko on hujahtanu vauhdilla töitä tehdessä. Puhelin on pirissy jatkuvasti ja kaikki haluis tukat ja ripset kuntoon ennen juhannusta. Pakko se on vaan sanoa ei, ku päivät rupee näyttää liian täysiltä. Meillähän on tää periaate että liian pitkiä päiviä ei tehdä. Halutaan pitää työ mielekkäänä ja jos päivä menee reilusti yli 7 tunnin, niin silloin ehtii jo väsähtämään. Työssä kumminkin viettää niin suuren osan ajastaan, että sen pitää olla kivaa. Jos tekee liian pitkiä päiviä, niin se rupee maistumaan puulta. Palvellaan mieluummin meidän asiakkaita pirteinä ja ilosina. :)

Muuten eipä tässä oikeen mitään spesiaalia.. Ollaan haaveiltu reissuista, niinku varmaan kaikki muutkin. Pakko sitä on vielä johkin päästä tänä kesänä! Meidän liikessä on törkeen kuuma, vaikka aurinko ei oo nyt paistanukkaan.  Ovi auki ja jätskii naamariin ni johan viilenee ;)  Diipadaapaa vaan. Venaillaan viikonloppua..

1 kommentti:

  1. oot nii kaunis ja noi sun hiukset! <3
    Ja piti kysästä sellasta ku teiän sivuilla on se hinnasto , nii kuuluuko siihen ompelupidennysten hintaan lisähiukset vai tuleeko niiden hinta siihen lisäks? :) kiitos superkivasta blogista!

    VastaaPoista