sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

biweeet

Hih juhlittiin eilen mun ja parhaan kamuni Hannan synttäreitä. Tosiaan meil on peräkkäisinä päivinä syndet ja ollaan pidetty kimpassa juhlat joku 6 vuotta putkeen. Aina koitetaan keksii jotain kivaa. Nyt päätettiin pitää bileet raflassa, koska se ei vaatinut kauheasti järjestelyä tai aikaa. Mä olin reissussa niin pitkään ettei oikeen keretty suunnittelemaan mitään.

Alotettiin juhliminen Beatista. Käytiin vähän laittaa tukkaa ja naamaria bilekuosiin ja maisteltiin kuohujuomaa. Ehkä paras paikka laittautumiseen. Systerikin liitty meijän seuraan.
Puljulta jatkettiin Cafe Taloon, Hakaniemeen jossa ehittiin vähän ruokailla ennen meidän kamujen tuloa. Oltiin varattu Talon yläkerta meille. Paikassa on muuten tosi chilli tunnelma, hyvää ruokaa ja raikkaita drinkkejä. Suosittelen!


Hanna pääs vähän leikkimään kampaajaa..

Synttärimisut
ehkä persoonallisin synttärilahja :P


Pinacolada kakut :P
Ihana Elle
Juhliminen veny pikkutunneille saakka. Olipa mukava ilta ja kesäfiilis kaikilla. Niin siistii!
Tänään on menty aikamoisilla oloilla, mut nyt iltaa kohden rupee vähän helpottamaan.. Hehheh mul on huomen vapaapäivä onneks!

5 kommenttia:

 1. Haluaisitteko tehä postauksen lettihiustenpidennyksistä ja niiden hoidosta ja minkä hintaisia ne on? :)

  VastaaPoista
 2. Sellanen postaus on ollu aikomuksena tehdä. Pitää ottaa kuvia lisää :)

  VastaaPoista
 3. mistä ton viimisen kuvan valkonen mekko on ostettu?:) voitko oottaa selvää :D

  VastaaPoista
 4. teidän blogi on paras!<3 on ehkä suurin virhe tulla lukemaan tätä aamulla ja saada jäätävät hiuskriisit omasta tukasta :D

  VastaaPoista