tiistai 28. kesäkuuta 2011

Greece

Tässä nyt lähinnä tämmönen kuvamuotoinen postaus kreikan reissusta luulen että tässä tapauksessa kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa! =D

Elikkä siis pientä reissu sepustusta tähän loppuun: Oltiin otettu pelkästään lennot Ateenaan ja takasin etukäteen ja aikaa oli tosiaan lähes 3 viikkoa.

Lennetiin Ateenaan sunnuntaina 5.6 ja siitä jatekttiin suoraan satamaan ja laivalla paroksen saarelle. Siellä viihdyttii Naoussan kalastajakylässä 4 päivää jonka jälkeen matka jatku laivalla Naxokselle. Siellän viihdyttiin pari päivää ja otettiin taas laiva deloksen kautta Mykonokselle.

Tässä vaiheessa lomaa oli kulunu about viikko ja rupes jo tuntuu että jo tää makaaminen riittää ja päätettiin lähtee speed boatilla takas Ateenaan jossa päädyttiin tosi mukavaan hotelliin ni ei kuumuuskaan tuntunu niin pahalta. =D

Meinattiin Ateenassa jo luovuttaa lomaileminen mut sit surffailtiin netistä hyvään hintaan lennot Rhodokselle ja päätettiin et parempi sekin kun kotona sateessa. Siellä sitten muutaman mutkan kautta päädyttiin mukaviin hotelleihin eri puolella saarta ja niin oli matka lopussa ja takasin Suomeen juhannuksen viettoon! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti