torstai 7. huhtikuuta 2011

Siinä se vuosi vierähti

Meillä on nyt sit kasassa ihana työporukka. Noora, Paavo ja Tytti siis tekee työkseen hiuksia ja Tiina on ammatiltaan kosmetologi, mutta tekee suurimmaksi osaksi ripsien pidennyksiä, meikkejä, suihkurusketuksia, huulten- ja juonteiden täyttöjä ja muita kivoja juttuja. Alusta saakka puljulla on pyörinyt myös kampaamoharjoittelija Elle. Syksyllä saimme myös oman vastaanottovirkailijan Pipan. Pipa on perunkarvatonkoira ja käy töissä muutamana päivänä viikossa. Se on kovin huomion kipee ja päässyt nopeesti asiakkaiden suosioon :D
Vuodessa ollaan ehditty tehdä paljon kaikkea kivaa yhdessä ja töihin on aina ihana tulla. Täs pari kuvaa menneeltä vuodelta..

Blogi meidän on pitänyt perustaa jo kauan sitten ja nyt saatiin se vihdoin aikaiseksi. Koitetaan postailla tänne pari kertaa viikossa. Vähän on vielä hakusessa et miten tää toimii ja ollaan sit sen verran taiteilijoita että kielioppi ja oikeinkirjoitus ei oo ihan vahvinta alaa :D
Halit ja pusut vielä Pauliinalle, joka oli ihana ja vähän jeesaili meitä tän blogin kanssa ja otti taas meistä ihan törkeen siistit kuvat!

7 kommenttia:

 1. Jeij, kiva lukea teidän kuulumisia. Pipa on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Tossa sivupalkissa olevissa linkeissä "Beatin facebook-sivut" ei mee Beat.-ryhmään vaan Typyn omalle fb-sivulle, tiedoks vaan jos ei ollut tarkoitus niin :)

  VastaaPoista
 3. Paljonko huulien täyttö maksaa?

  VastaaPoista
 4. Mageita kuvia, niistä välittyy hyvä fiilis ja teidän välinen "kemia"! :) Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. hullun ihana koira <3

  VastaaPoista
 6. fontti on vähän huono, jättää ainakin läppärin näytöllä kirjaimien kohtia valkoseks ja esimerkiksi e näyttää c:ltä... hivenen rasittavaa suurennella tekstiä koska silloin kuvatkin suurenee ja näin laatu huononee.

  mut kivalta paikalta näyttää ja jatkakaa toki tätä lupaavalta vaikuttavaa blogia :) hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 7. Huulten täyttö Revanesse-täyteaineella on 360e/1 ampulli :) Nyt alkaa muuten City Shoppari tarjous toukokuussa jolla saa huulet 300e :)

  VastaaPoista