tiistai 27. lokakuuta 2015

Hiuksia hellikäämme

Ilmojen viiletessä myös hiukset joutuvat koetukselle ja näin syksyllä onkin hyvä aika kaivaa tehonaamiot kaapin perukoilta, jotta saa kesän kuivattamat kutrit kuntoon! Me ollaan koettu Redkenin hiusnaamiot tosi hoitaviksi, ja päätettiin esitellä ne täällä teillekin.


Redken Extreme Strenght Builder Plus

Erittäin kuivat, katkeilevat, hauraat hiukset. Tehostenaamio syvähoitaa ja rakennepaikkaa veltoimmatkin latvat. Sisältää eniten hiussuomuja korjaavia ceramidejä Extreme-tuoteperheestä. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja suositeltu vaikutusaika on 5-15 minuuttia.

Redken All Soft Heavy Cream

Kuivat hiukset. Täyteläinen naamio antaa tehokkaasti pehmeyttä kaikista kuivimmillekkin hiuksille. Jättää hiukset hyvin hoidetuiksi ja hehkuvan kiiltäviksi. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja suositeltu vaikutusaika on 5-15 minuuttia.


Redken Blonde Idol Mask

Vaaleat, vaalennetut hiukset. Ravitsee tehokkaasti kaikentyyppisiä vaaleita hiuksia ja antaa upean kiillon sekä pehmeyttä. Sisältää kerabondia, joka vaikuttaa hiusten vahingoittuneissa kohdissa vahvistaen ja kosteuttaen. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja suositeltu vaikutusaika on 5-15 minuuttia.


Redken Frizz Dismiss Mask

Kuivat, takkuiset hiukset. Tehokosteuttava naamio pehmentää ja selvittää pitkänkin hiuksen todella tehokkaasti. Naamio sopii myös pidennyshiuksille! Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja suositeltu vaikutusaika on 5-15 minuuttia.

Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction

Värikäsitellyt hiukset. Syvähoitava naamio erityisesti helposti haalistuville värikäsitellyille hiuksille. Vahvistaa, selvittää ja suojaa väriä haalistumiselta. Erinomainen kiilto. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja suositletu vaikutusaika on 5-15 minuuttia.


Beatissa innostuttiin pitkästä aikaa naamioista sen verran, että meiltä saa marraskuun loppuun asti Redken-naamiot hintaan 27euroa! (norm. 32e) Tuuhan hakee omasi!

Beat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti