keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Chestnut Brown

Väriä syksyyn -se piristää aina! Kesällä on ihanaa olla blondi, mikä tuntuu yleensäkkin mulle kaikista omimmalta hiusväriltä, mutta iltojen pimetessä alan vaistomaisesti kaipailla tummempaa ja lämpöisempää syksytukkaa. Niinpä vähän extempore päädyttiin tekemään musta pähkinäpää ja ai vitsit miten oonkaan tykännyt uudesta kuontalosta. Väri ja sen mukana pistetty Olaplex toivat samalla kivasti kiiltoa vaalennuksista kärsineeseen tukkaan. Onkos täällä muita samanlaisia vuodenaika-muuttujia?

<3 Tytti


7 kommenttia:

 1. Täällä yks vuodenaikojen mukaan värjäävä! Paraillaan onkin hirveet kitkut saada tukkaan, tai ainakin juureen juurikin ihanaa pähkinän ruskeaa. Ongelmana on kesää varten blondattu tukka. Tuntuu että keskivaaleatkaan sävyt eivät kovin moneksi viikkoa jää päähän :(. Olisko mitään vinkkiä miten vaaleaan tukkaan sais pysyvämmän lopputuloksen? ;) T.Kotivärien kanssa taisteleva, koska opintotuki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama ongelma, mutta onneksi on keksitty suoraväripigmenttiä sisältävät vaahtosävyt ja colormaskit, joilla voi tarpeen tullen vähän freesata kulahtanutta väriä. Kannattaa siis kokeilla noita :)

   Poista
 2. Ihanan värinen tukka! Aika lähellä omaa tuoretta väriä, heh ;) KC Professionalin Color mask sävyssä Copper on menossa testaukseen, ettei väri pääse liikaa haalistumaan "tavalliseksi vaaleanruskeaksi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kupari antaa kivasti lämmintä pigmenttiä :)

   Poista
 3. Voisittekste joskus tehdä postauksen hiustenhoidosta? :) miten usein kannattaa pestä, mikä vaikuttaa hiusten kasvuun ja vaikka käsitellä aiheessa kuivia, rasvasia ja normaalia hiuksia (minkälainen hoito ylipäätään näille tyypeille sopii)? Itse olen nyt lopettanut värjäilyt ja silti latvat tuntuj nahkeilta ja kuivilta, mutta tyvi rasvoittuu nopeasti. Harmittaa etteikö latvat yhtän voi paremmin vaikka vuoden aikana olen värjännyt kahdesti hiukset (keveet raidat ja keveä ombre), ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta. Voitais kyllä kehitellä ton pohjalta jotain. Omista "hoitorutiineista" ei kyllä taida olla kellekkään apua. =P Näinhän se taitaa aina mennä että suutarin lapsilla ei oo kenkiä!

   Poista
  2. Joo! :) Onhan se toki vähän vaikeeta yleisesti kirjottaa kun jokaisella on omanlaatuiset hiukset. Kaikki tieto ja vinkki on kuitenkin tervetullutta!

   Poista