maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tytti: Tän hetken lempparit1. Fudge Skyscraper 
Pidän yleensäkkin tuotteista jotka ovat tehokkaita ja kestävät pitkään. Skyscraper on loistavan hintalaatusuhteen ja herkullisen makean tuoksun omaava hiuslakka. Oon muistaakseni aikasemminkin tainnut hehkuttaa tätä tuotetta, mutta koska sama lakka kuuluu edelleen meikäläisen purkkikaapin vakiovarustukseen, se ansaitsee taas pienet hypetykset. Koostumus on sopivan hienojakoinen ja pito medium luokkaa. Antaa kivasti kiiltoa ja jämäkkyyttä tekemättä kuitenkaan tahmeaksi tai koppuraksi. Purkin koko on 450g eli aikamoinen jötikkä, mutta onneksi tuotteesta löytyy myös pienempi matkakoko reissuja varten. 

2. Clinique All about eyes concealer
Tällä tökötillä saa peitettyä pärstästä ihan mitä vaan, ja meikäläisen ongelmakohtana on usein ihan jäätävän tummat silmänaluset. Pieni tippa riittää, sillä tuote on aika paksua kamaa. Tästä syystä tuubi kestää mulla melkein puoli vuotta, vaikka onkin päivittäisessä käytössä.

3. Redken Frizz dismiss conditioner 
Redkenin uutuussarjan hoitoaine, joka selvittää ja silottaa takkuiset pitkät kutrit tekemättä niitä kuitenkaan raskaiksi. Itseasiassa me kaikki Beatin typykät ollaan ihan hullaannuttu tähän, sillä viimeinkin Redkeniltä ilmestyi tuoteperhe, joka sopii myös pidennyshiukselle. Koko sarja vaatis kyllä ihan oman esittelypostauksen!Löytyykö keneltäkään samoja lemppareita?

Tytti

2 kommenttia:

  1. voisitteko järkätä jonku kysymys postauksen mihin sais esittää kysymyksii =)

    VastaaPoista
  2. Hmmm olisko sulla meiltä jotain kysyttävää? :D

    VastaaPoista