perjantai 12. kesäkuuta 2015

Niophlex


Plexit siellä, ja plexit täällä... Kampaamomaailma on lähestulkoon seonnut näistä uudenlaisista hoitomenetelmistä! Myös me saatin Idhairitlta kokeiluun heidän versionsa: Niophlex. Täytyy myöntää, että meijän jengi oli alkuun aika skeptinen, mutta täytyihän näitä päästä kokeilemaan!

Niophlex vahvistaa vaurioituneiden hiusten rakennetta ja samalla ehkäisee uusien vaurioiden syntyä hiuksia käsiteltäessä. Niophlexia voidaan käyttää väri-, vaalennus- sekä permanenttikäsittelyissä tai sitten sen voi laittaa yksinään hoitavana suojakäsittelynä. Väri- tai vaalennuskäsittelyn yhteydessä käytettynä Niophlex ei vaikuta käsittelyn tehoon mitenkään vaan vaikutusajat ja hapetevalinnat tehdään ihan normaalien ohjeiden mukaan.

Mä kokeilin Niophlexiä ensimmäisen kerran siskoni tukkaan. Kyseessä on luonnonkihara hius, joka kaiken vaalentamisen ja suoristamisen jäljiltä oli katkeillut, kiilloton ja veltto. Tein siskolle tyvivärin ja latvaan helmiäisen beigen sävyn ja molempien värimassojen sekaan laitoin Niophlex N.o 1 Bonderia. Väri sai vaikuttaa normaalin vaikutusajan verran, jonka jälkeen tukka pestiin shampooolla ja vielä koko pituuteen N.o 2 Enhancer, jonka suositeltu vaikutusaika on vähintään 5 minuuttia.

Pesun jälkeen kuivasin tukan ilman minkäänlaisia muotoilutuotteita. Hius suoristui harjan avulla paremmin kuin koskaan aiemmin pelkällä föönauksella, eikä luonnonkihara jäänyt ollenkaan pörröiseksi. Lopputulos oli kiiltävä ja huomattavasti jämäkämmän tuntuinen hius. Erityisesti kiilto oli uskomaton! Saavutettua tulosta sisko voikin ylläpitää N.o 3 maintainer kotihoitotuotteella. :-) Alla vielä lopputuloksesta fiilistelykuvia!
Testailut jatkukoon. ;-) Tällä hetkellä meiltä löytyy myös toisen sarjan vastaava tuote käytöstä. Mukavaa viikonloppua!

Noora.


2 kommenttia:

  1. Eli onks teillä käytössä myös olaplex?:) minkä hintasta se on esim värjäyksen yhteydessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tehdään myös Olaplexillä. :) Hinnat värin yhteydessä alkaen 15€ hiuksen pituudesta ja aineen menekistä riippuen.

      Poista