maanantai 9. maaliskuuta 2015

Diamond Oil High Shine


Redkeniltä ilmestyi muutamia viikkoja sitten uusi Diamond Oil High Shine-sarja. Tuotteet lupaavat timantin kiiltävät hiukset, niitä kuitenkaan latistamatta! Ja lupauksensa ne kyllä lunastavat.


Sarjaan kuuluu tällä hetkellä shampoo, hoitoaine ja kiiltosumu. Pesutuotteet ovat edeltävään Diamond Oiliin verrattuna huomattavasti kevyemmät, mutta näyttävän kiillon niillä saa melkeenpä tukkaan kuin tukkaan. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät pienenpieniä kimallehippuja, jotka eivät kuitenkaan tartu hiuksiin tai tee näyttävää "glitteri-efektiä"..

Tuo hoitsikka oli alkuun meidän mielestä tosi hämmentävä, sillä geelimäisen koostumuksen takia se näyttää ihan shampoolta, mutta ei vaahtoa (muutamat kerrat pesupaikalla jouduttiin tarkistamaan pullon kyljestä, tuliko varmasti otettua ihan oikeaa ainetta..). Kiiltosumu toimii kosteissa hiuksissa helpottamaan selvittämistä, mutta sitä voi myös lisätä kuiviin hiuksiin mikäli kaipaa vielä kiiltävämpää lopputulosta. Sopii myös ohuille ja hennoille hiuksille niitä mähmäämättä tai latistamatta.Täytyy todeta, että me ollaan tykätty näistä hirveästi, ja taitaakin olla tän hetken käytetyimmät tuotteet pesupaikalla! Onko kukaan jo ehtinyt testailemaan kyseisen sarjan tuotteita? :-)


Beat.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Miten nää sopii pidennyshiukselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ei kyllä lähdetäis pidennystä näillä jynssäilemään kun nykyään kaikki Redkenin pesutuotteet sisältävät jossain määrin proteiineja, jotka ei lisä karvoille sovi. Täytyy vaikka testata johonkin pieneen karva tupsuun :)

      Poista