keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Perinteinen Joulupostaus


Tytti
 
 Joulua vietän...
Perheen ja läheisten kanssa.

Lahjoja...
Yritin olla ostamatta paljoa. Vähän niinkuin sovittiin aikuisten kesken, että ei osteta. Silti jostain kumman syystä vietin juuri pari iltaa paketoiden hikihatussa...

Parasta on...
Ruoka ja läheiset ihmiset. Yleensä ollaan karattu näihin aikoihin jonnekkin lämpöiseen, mutta nyt vietetään Joulua Suomessa. Tää joulu tuntuu jotenkin tosi erityiseltä, koska se on meidän pikkumiehen ensimmäinen. Ukkeli ei itse taida vielä ihan ymmärtää, mutta vanhemmille ja varsinkin isovanhemmille sillä on isompi merkitys. Ja hei tänä vuonna saan nauttia graavilohta, mätiä ja muita herkkuja, jotka jouduin viime Jouluna raskauden takia skippaamaan!


Uuden vuoden lupaukseni...
No voisin vaikka koittaa pitää enemmän silmälaseja ja murehtia vähemmän asioita joille en mahda mitään!


Tiina
Joulua vietän...
Hyvin perinteisesti oman perheen kesken isolla jengillä. Kokoonnutaan kaikki ison pöydän ääreen ja syödään hyvin. Yleensä ollaan vietetty Joulua aikuisten kesken, mutta tänä Jouluna meitä ilostuttaa myös Tytin pikkuinen tonttupoika. Tädin rakas <3

Lahjoja...
Tykkään antaa ja kivahan niitä on myös saada. En ole toivonut mitään erityistä. Tänä Jouluna olen oikeastaan budjetoinut lahjakassan oman kämppäni sisustamiseen. :D Yleensä aina sovitaan perheen kanssa, ettei aikuisten kesken lahjoja pahemmin ostella. Mutta jos nyt jotain ihan pientä... ;)

Parasta on...
Irtaantuminen normaali arjesta ja työympyröistä vähäksi aikaa. Koko syksy ja alkutalvi on mennyt kiireessä höyryjunan vauhdilla, joten relaaminen on tässä vaiheessa ihan OK.

Uuden vuoden lupaukseni...
On kehittää itseäni ja etsiä onnellisia asioita. :)


Hanna
Joulua vietän...
Joulua vietän perheeni, vanhempieni, sekä veljeni perheen kanssa. Joulujengiin kuuluu 4 pientä tyttöä, joten meille tulee oikeen joulupukkikin.

Lahjoja...
Lahjoja olen ostanut kummilapsille. Aikuisilla on jo tarpeeksi tavaraa.

Parasta on...
Parasta joulussa on rakkaiden ihmisten seura. Mun suku on aika levotonta sakkia, joten saadaan kenties joku hyvä crossfit-treeni/kuntopiiri vetästyä kinkun jälkeen.

Uuden vuoden lupaukseni...
Uuden vuoden lupauksena yritän pyöräillä useammin töihin ja muutenkin liikkua enemmän. 

Noora
Joulua vietän..
Aikaisempina vuosina olen lähtenyt äidin suvun luo Pohjois-Karjalaan, mutta tänä vuonna teen poikkeuksen, ja vietän jouluni isän luona Mäntsälässä. Tiedossa on siis joulu pienemmässä, mutta ei yhtään sen vähäisemmässä porukassa. Odotan tätä mulle niin erilaista joulunviettoa kovasti!

Lahjoja...
On kiva antaa. Joka vuosi ajattelen, että tällä kertaa en hanki kuin muutaman lahjan, mutta jotenkin se aina lähtee käsistä.. Jostakin meille on tänäkin vuonna ilmestynyt jo Ikea-säkillinen lahjoja odottamaan ottajaansa?! Hups.. ;-)

Parasta on...
Perhe. <3

Uuden vuoden lupaukseni...
Kliseisesti lupaan pitää itsestäni parempaa huolta ja tehdä enemmän niitä asioita, jotka tekee mut onnelliseksi!

Paavo

Joulua vietän...
Kotona rauhallisesti. Toivottavasti saan hyvää ruokaa ja pidettyä hyvän joulumielen koko joulun ajan.
 
Lahjoja...
En oo ostanu enään moneen vuoteen muille kun mun kummipojalle. En jaksa stressata niistä koska mun mielestä kaikilla on jo kaikkea tarpeeksi enkä itse kaipaa mitään muilta. Panostan mielummin synttäri ym. lahjoihin.
 
Parasta on...
Hyvä seura, Glühwein, hyvä ruoka ja joulumusiikki. Mielellään vielä samaan aikaan.

Uuden vuoden lupaukseni...
En oo vielä ees miettiny. Kai se taas liittyy johonkin liikkumiseen ja terveellisesti syömiseen! =PBeat sulkee ovensa joulun ajaksi. Tahdomme toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista Joulun aikaa!

Beat.

1 kommentti: