perjantai 4. heinäkuuta 2014

Travel Essentials

Näin kesällä moni varmaankin reissaa joko kotimaassa tai ulkomailla ja usein pakkaaminen saattaa aiheuttaa vähän päänvaivaa. Tässä muutamia tarpeellisia tuotteita, joita multa yleensä löytyy matkalaukusta. Lennän lähes aina pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, joten se asettaa omat haasteensa nesteiden/kosmetiikan kuljettamiseen. Käytännössä kaikki tuotteet täytyy olla alle 100 ml pakkauksissa ja mahtua litran minigrip pussiin.

 • Hiuslakka on mun tärkein hiustuote, etenkin matkoilla, koska sillä pystyy lyhyen tukan laittamaan tilanteessa kun tilanteessa. Merkki vaihtelee riippuen siitä, mitä milloinkin löytyy matkakokoisena. Tällä kertaa mukana Redkenin quick dry 18.
 • Hiuspuuteri on yleensä matkassa mukana, koska sitä ei lasketa nesteeksi, joten sitä saa ottaa mukaan mielin määrin. Oma suosikki on Redkenin versio. Puuteri korvaa myös kuivashampoon joissain tilanteissa.
 • Käsidesi pelastaa, jos käsienpesumahdollisuus puuttuu.
 • MACin face & body -meikkivoide on mun luottotuote niin matkoilla kun kotona. Onneksi tätä saa myös 50 ml pakkauksessa, niin se mahtuu mukavasti matkalaukkuun.
 • Chanelin UV Essentiel -aurinkovoide on varmaan kallein aurinkorasva mitä oon ikinä ostanu, mutta ehdottomasti loisto-ostos. Voide on pelastanut mun palaneen naaman jo useamman kerran. Tuote on tarkoitettu kasvoille, mutta toimii myös hyvin esim. olkapäissä ja muualla kropassa. Naurettavan pieni 30 ml pakkaus, mutta todella riittoisa tuote.
 • Mun kulmakarvat palaa yleensä auringossa aika blondiksi, joten Lumenen sävyttävällä kulmageelillä saa niihin sopivasti sävyä auringonoton jälkeen.
 • YSL:n meikinpoistoaineen oon saanu jonain kylkiäisenä ja se on sopivan pieni matkalle mukaan. Aine poistaa hyvin myös aurinkorasvan.
 • YSL Touche Éclat klassikkovalokynä pelastaa ne aamut, kun pitäis näyttää freshiltä, jos edellinen ilta on vähän venähtänyt.
 • Diorin Nude -peiteväri on myös nykyään mukana matkoilla. Sillä saa tarvittaessa näpyt ja silmänaluset piiloon kun valokynä ei yksin riitä.
Mulla oli mukana myös vedenkestävä ripsiväri, mutta tuulenpuuska päätti puhaltaa sen uima-altaan puhdistuskanavaan, enkä saanu sitä enää ongittua sieltä pois. Se on siis yleensä myös mukana.
Kivaa kesää kaikille ja hyvää lomakautta! Palaan maanantaina taas sorvin ääreen.
Paavo

4 kommenttia:

 1. Kiitos Paavo listauksesta. Hyviä vinkkejä. Ihailen sinun kirjoitusasua ja oikeinkirjoitusta. T. "tyttöjen mamma"

  VastaaPoista
 2. Onko teillä Instagram-tiliä? Bongasin just yhden teiän kampauksen @instabraid - tililtä, joka esittelee erilaisia lettikampauksia :)

  VastaaPoista
 3. Martina: Beatin IG löytyy nimellä hair_beat :)

  VastaaPoista