torstai 12. kesäkuuta 2014

Arjen pelastajat

Mammalomalainen se täältä postailee moi! Meidän vauva-arki on lähtenyt rullaamaan oikein mukavasti. On tässä tullut naureskeltua, että hiukan on noi meikäläisen päivittäiset "kaunistaumisrutiinit" muuttuneet sitten vauvan syntymän. Ennen sitä oli aamuisin aikaa puunata itseään loputtomiin, meikkailla tuntitolkulla ja föönata tukkaa rauhassa. Nyt mulla on tommonen vaativa (mutta hurjan ihana!) pikkumies viihdytettävänä, joten ulos lähtiessä tehdään sen minkä kerkiää ja jaksaa. Ehkä sitä ei aina tarviikkaan olla ihan täydessä tällingissä vaunulenkille lähtiessä..

Listailin tän kiireisen mamman tärkeimmät arjen pelastajat.

En tiedä johtuiko se hormoneista vai jostain puutostilasta, mutta kevättalvella mun iho hiuspohjaa myöten muuttui tosi kuivaksi. Varsinkin huulet tuntu rohtuvan ihan koppuroiksi vaikka kuinka rasvailin. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream oli pelastus ja ainoa joka tähän ongelmaan tepsi. Oon ekaa kertaa elämässäni huulirasvakoukussa!

Nyt kun ihoa joutuu niin ahkerasti muutenkin rasvailemaan, oon koittanu enimmäkseen valita vähempi hajusteellisia vaihtoehtoja. Paljon ulkoillessa on tärkeetä että kosteusvoiteesta löytyy aurinkosuoja.


Päivetystä kalpeille kasvoille. Aamulla sipaus aurinkopuuteria, niin johan näyttää pirteemmältä! Mä oon niitä tyttöjä joiden meikkipussista aurinkopuuteri löytyy ympäri vuoden ja jos ulkoa ei tartu väriä naamaan, niin purkista tarttuu.


Peitevoide tummille silmäpusseille on ollu kovassa käytössä, varsinkin jos yöllä on tullut valvottua (tosin meillä on nukuttu viimeaikoina ihan kiitettävän hyvin!). Toi NUDE on pitkään kuulunut mun meikkipussin vakiovarusteisiin. Pieni määrä tekee ihmeitä kaikille naamataulun peitettäville epäkohdille.. 


Raskausarpien "hoitoon" multa löytyy monenlaisia tuotteita, joita ahkerasti käyttelenkin (hyötyä tai ei, kaikki keinot käyttöön!). Suosikiksi on noussut toi Weledan öljy. Sitä käytin masun rasvaamiseen jo raskausaikana ehkäisemään arpia. Taitaa muuten olla monen muunkin lemppari, koska se on niin usein loppu kaupasta.


Kestolakkaus on tän mamman arjen piristys! Kestää mulla kynsissä jopa viisi viikkoa, mikä on ihan mahtavaa koska en jaksais/ehtis ruveta niitä kauheen usein lakkailemaan. Mukavampi pestä kakkapyllyä kun nakit on pirteemmän väriset..


Räpsyttimet on toinen juttu mikä säästää meikäläisen aikaa ja tietenkin piristää mieltä. Raskausaikana luovuin ripsienpidennyksistä, joten oli ihanaa saada keväällä ripset takaisin. Kulmien värjäys antaa kanssa kivasti ilmettä, etenkin nyt kesällä jos meikkailee muutenkin niukemmin.

Olis vielä pitänyt ottaa kuva ponnarista, sillä se on kanssa yks tärkeä arjen pelastaja. Mun tukka on ollut viimeaikoina kiinni varmaan enemmän kuin koskaan ennen. Oon koittanut minimoida kaikkien tuotteiden (varsinkin hajustettujen lakkojen) käytön, joten hiuksia on tullut laitettua todella vähän. Miten voi pienissä sormissa olla niin hurjasti tartuntavoimaa, että monta kertaa päivässä tuppo äitin tukkaa löytyy tuosta hikisestä minikourasta!  


Arskat. Nyt kesällä varsinkin aivan mahtava arjen pelastaja! Näiden taakse on hyvä piiloutua silloin kun mikään muu ei auta. Tai jos tulee kiire. Tai jos ei vaan huvita. 

Mitkäs on teidän arjen pelastajat?


Huikeeta alkukesää kaikille <3

Tytti & poitsu 3kk
(tuotteita ei ole blogin kautta saatu)

8 kommenttia:

  1. Ihana! Milloin Tytti meinaat palata töihin? :)

    VastaaPoista
  2. Tosi vaikea sanoa! On alkanu niin mukavalta tuntumaan tää kotona mammailu. Toki aina välillä iskee hirvee himo työmaallekkin. Ilmottelen varmasti heti kun tiedän aikataulun :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mini jäbä ja äiskä. Tuttuja tuotteita tuossa. Itsellä monen kiireisen vauva-aamun pelastaja oli kuivashampoo. Toinen joka jäi pysyvästi käsilaukkuun on vauvapyyhkeet (ne kertakäyttöiset). Niillä saa pyyhkäistyä vaikka kengät, jos on joutunut kahlaamaan töihin loskassa. Niille olen keksinyt vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta. Ihania äikkäripäiviä!

    VastaaPoista
  4. Empula: Kiitoksia! Mulla kuivashampoon käyttö on nykyään ehkä jopa vähentynyt. Tulee usein vedettyä vaan ponnari tai lätsä päähän ulos lähtiessä. Noi vauvojen kosteuspyyhkeet on kyllä ihan loistavia! Käy melkeen joka tilanteeseen ja jää varmaan pysyvästi munkin laukkuun :D

    VastaaPoista
  5. Paljonko maksaa tuo diorskin nude-juttu :)? Ja mistä sitä saa?

    VastaaPoista
  6. Oliskohan jotain 30e luokkaa? Itse ostan paljon kosmetiikkaa taxfreesta jos tulee käytyä reissun päällä. Mutta tietääkseni ainakin stokkalta ja emotionista löytyy :)

    VastaaPoista
  7. millaista sävyä hiuksiisi on nyt laitettu.ihanat

    VastaaPoista
  8. Heh kiitos! Itseasiassa tää mun reuhka on saanu aika pitkälti olla ja haalistua viime kesästä, kun ei raskausaikana tullut montaa kertaa hiuksia värjättyä, paitsi pelkkä tyvikasvu muutaman kerran. Jokin aika sitten laitoin muutamia kullanvaaleita raitoja. :)

    VastaaPoista