lauantai 10. toukokuuta 2014

Huominen on huomenna

Täällä on touhuiltu viimeiset pari viikkoa bilejärjestelyiden parissa. Eikä minkä tahansa bileiden, vaan Beatin synttäreiden. Neljä vee, Oujee! On haettu koristeita, siistitty paikkoja, suunniteltu tarjoiluja ja tietenkin kaunisteltu itseämme juhlia varten. 

Beatin synttärit on aina (nää hurjat neljä vuotta) ollut meille vuoden kohokohta ja virstanpylväs, joten ollaan tahdottu panostaa kemuihin kunnolla. Upeeta on nähdä koolla asiakkaita, ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Tänä vuonna mennään Mexican Fiesta teemalla.

Perjantaina hellittiin hipiöitämme vielä suihkurusketuksilla. Sää ei ihan suosinu meitä, kun poistuessamme puljulta satoi kaatamalla...

Toivotaan että illasta tulee huikee (ja ettei olla kovin läikikkäitä)! 

Asiakkaat voi käydä tsekkaa kutsun Beatin Facebookista. Ens viikolla luvassa tietenkin bilepostausta.

Beat.

8 kommenttia:

 1. onnistuukohan samanlainen värinpoisto ja siihen hopeanvaalea päälle punaisiksi värjättyihin hiuksiin?

  VastaaPoista
 2. IHanat noi conversesukat !! Mistä tollasia saa ??

  Ps. hyvää synttäriä >:)

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana tukanväri tuo turkoosi! Olen tuota itse meinannut laittaa niin kauan, mutta imaisee varmaan blondattuun tukkaan suoraväri niin hyvin että eroon pääsy olisi mahdotonta. Juuri sain loppuun projektin "5 vuoden punaisen kerrostuksista platinaan ilman että tukka menee huonoon kuntoon", niin ei uskalla riskeerata:D

  Mutta hyvää synttäriä Beatille!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 5.18: Todella vaikea sanoa. Riippuu hyvin pitkälti siitä kuinka punaiset ja tummat hiukset ovat, ja kuinka paljon ne käsittelyjä vielä kestävät.

  Anonyymi: Conversesukkia saa lahjaksi kavereilta! Ja kiitos onnitteluista :)

  Puuterisulka: Niinhän se on että huokoinen hius tuon suoravärin helposti imaisee, mutta usein se päästää pigmentin myös helposti pois. Rohkeesti vaan kokeilemaan, ainakin sitten kun blondiin kyllästyy ;) Beat kiittää!

  VastaaPoista
 5. Moikkamoi!

  Koulu lähenee loppua ja yllättäen sinne täytyisi saaha jotain uutta ja kivaa ja tarpeeksi juhlavaa ja silti rentoa kampausta! Nyt kaivataan kovasti vinkkejä, pistäkäähän tytöt parastanne ;D

  VastaaPoista
 6. Moikka! Oon tulossa sinne teille laittamaan ripsien pidennykset ens viikolla 28. pv ja oisin halukas ottamaan suihkurusketuksen, mutta voiko sitä ottaa ripsien laiton jälkeen esimerkiksi perjantaina (jos teiltä vapaita aikoja vielä löytyy) vai kärsivätkö pidennykset siitä? Ettei väri ehtisi haalistua lauantaihin mennessä, mikäli joutuisin ottamaan sen ennen ripsien laittoa? Tai onko mahdollista laittaa rusketus esimerkiksi samana päivänä ennen ripsien laittoa? :)

  VastaaPoista
 7. Tiia: Mä tekisin rusketuksen mieluiten eri päivänä kuin ripset laitetaan. Joudut menemään kuitenkin suihkuun opastevärin vaikutusajan jälkeen, ja trust me, haluut pestä naaman :D Suihkurusketus on kaikista parhain ottaa pari kolme päivää ennen bileitä, että se ehtii tasoittua ja ylimääräinen väri peseytyy pois ihon pinnalta, että nou hätä, kyllä se pysyy lauantaihin asti. :) Ripsienpidennyksiä ei sais kuitenkaan kastella pariin päivään niiden laitosta, ja jos laitetaan rusketus ennen ripsiä, opasteväri tahraa kyllä joka paikan ja on iholla hieman "hikisen oloinen", niin suosittelen että ripset otat ensin, ja rusketuksen seuraavana päivä tai sitä seuraavana :)

  VastaaPoista
 8. Aa niin joo tietenki! No jospa mä koittaisin vielä varata teiltä aikaa tiistaille tai perjantaille, toivottavasti niitä on vielä vapaana! :)

  VastaaPoista