torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesän ykköset

TIINA

Kesän ykkös tuote
Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder. Puoliksi voidemainen ja puoliksi puuteri jossa on metallinhohtoa. Brunat pintaan, shimmerit poskiin ja arskat päähän. Muuta ei kesällä tarvii!

Kesän ykkös biisi
Aste - Spaceman, Ellie Goulding - Figure 8, Mikael Gabriel - Mökille. Ja moni muu yhtä hyvä.

Kesän ykkös juoma
Se passioninmakuinen NVY-kuohuviini, mitä kaikki muut joi kevätjuhlissa ja jota en ikinä oo edes maistanut, mutta se näytti niin hyvältä ja oon himoinnut sitä siitä asti ja mulle luvattiin että saan sitä juhannuksena kun superdieetti on läpäisty. Ja varmaan kaikki muutkin kuoharit on ykkösjuomia.

Kesän ykkös vaate
Legginssit. Ympäri vuoden. Tosin kesällä voi pitää myös kaikkia ihania räikeitä balleriinoja.

Juhannuksen ykkös juttu
Juhannuksena täytyy päästä edes jonnekkin mökille, fiilistellä metsän keskellä ja käydä ainakin kerran saunassa, vaikka en muuten saunomista hirveästi harrasta.

NOORA

Kesän ykkös tuote
Sexy Hair Beach spray. Rantalookkia ja rakennetta, mitä isompi tukka sen parempi! Ihan huippu, käytän tätä suoraan ja kiharaan, söpön sotkuinen lopputulos. ;-) Plussana tässä kyseisessä rantsusuihkeessa on sen sisältämä arganöljy, joka myös hoitaa hiuksia samaan syssyyn.

Kesän ykkös biisi
Karri Koira on ihana. <3

 Kesän ykkös vaate
Lippis! Oon ihan hurahtanu, ja aion hamstrata kaikenlaisia lätsiä pitkin kesää!

Kesän ykkös juoma
Varmaanki huurteinen kuiva omppusiideri. 

Juhannuksen ykkös juttu
No juhannustaiat tietty! Hyvä ilma, hyvä ruoka ja vielä parempi seura. :-)

PAAVO

Kesän ykkös tuote
Chanel hydramax kosteusvoide. Tää on ihan uus löytö mulle mut on kyl tän hetken ehdoton ykköstuote vaikkakin joidenkin iholle voi olla vähän turhan kosteuttava näin kesällä! =D

Kesän ykkös biisi
Laitetaan tähän vaikka Rihannan Right now. ;)

Kesän ykkös vaate
Hihaton paita heti kun vaan on tarpeeks lämmin!

Kesän ykkös juoma
Skumppa

Juhannuksen ykkös juttu
Hyvä ruoka, juoma ja sauna! ;)

TYTTI

Kesän ykkös tuote  
Soy Renewal - hiusöljy. Tämmösen vaalennetun koppuratukan omaavana suosin kaikenlaisia öljyjä. Tää on viimeaikoina noussu mun suosikki öljyksi. Pesun jälkeen selvittää takut, silottaa pörröisyyttä, antaa kiiltoa ja nopeuttaa hiusten kuivumista. Sisältää lämpösuojan lisäksi arganöljyä, soijaa ja kaakaota. Ei silti tee tukkaa tahmeaksi, littanaksi tai rasvaseksi. Tuoksu on <3

Kesän ykkös biisi 
Mä en oo vielä keksiny tän kesän parasta biisiä. Eiköhän tässä juhannuksena joku vielä nappaa..

Kesän ykkös vaate
Vaihtelee päivittäin. Mun uus nahkareppu Berliinistä on aika siisti! (okei no se ei kyllä oo vaate, mut se on niin kiva et melkeen voisin pukeutuu pelkästään siihen)
 
Kesän ykkös juoma 
No se sangria!

Juhannuksen ykkös juttu 
 ..on tehdä kukkaseppele! Ja meinaan myös grillata ihan sikana niin ruokaa kuin itteänikin.

SOFI

Kesän ykkös tuote
Osis Style Shifters. Suihke antaa lyhkäsempään hiukseen sopivaa rakennetta ja ryhtiä keskivahvalla pidolla. Jättää tukan vähän kosteammaksi kuin suolasuihkeet, joka sopii hyvin tälläselle vaalennetulle kuivalle hiukselle. Hiukset voi vaan pörröttää, eikä tarvi lakkaa!

Kesän ykkös biisi
Rihanna We found Love ft. Calvin Harris

Kesän ykkös vaate
 Maxihame

Kesän ykkös juoma
kylmä Pepsi Max tölkissä

Juhannuksen ykkös juttu

 Grillaus !!!




(Kaikki postauksen tuotteet on itse ostettu)

Beat sulkee nyt ovensa ja me lähdetään juhannuksen viettoon. Ensi viikkoon siis!
Oikein ihanaa Jussia kaikille <3

Beattilaiset

8 kommenttia:

  1. Apua kaipaan. Jos lähempänä olisitte, niin varmastikkin olisin siellä jo käynyt.

    ..Synnytyksestä on 10kk. Hiukset on mulla ollut aina pitkät, nytkin jonnekkin tonne puoleen selkään asti. Kerroksittain leikatut, ei värjätyt.
    Ongelma on se, että synnytyksen jälkeen imetys ja hormonit sai tukan ohenemaan. Nyt se on myös tosi kuiva. Etenkin tuossa ohimoilla on sellaista kuivaa ohuttu pellavaa, joka siis ei mene enää edes ponnarin mukana päätä pitkin.

    Pesen tällä hetkellä päivittäin hiukset luontaistuotekaupasta ostetulla shampoolla. Jos en pese joka päivä, niin tukassa ei ole kuitenkaan mitään eroa. Ei edes rasvoitu.

    Mikä siis avuksi? S-postia en viitsinyt laittaa, koska täälläkin varmaan jonkun vastauksen saan :)

    VastaaPoista
  2. Tiina!!! :)
    Siis HUH että sä oot laihtunut! Voitko PLIIIIS tehdä postauksen tosta sun super-dieetistä kun se on täällä niin monta kertaa noussut esiin? Miten pitkään jatkoit ja mitä se piti sisällään ja paljonko lähti paino jne. Ja ennen ja jälkeen-kuvineen tietty! Näytät ihan mielettömän hyvältä!! :) :) :)

    Sun uudistunut ulkomuoto on melkoinen kannustin mulle kun raskauskiloja on jäljellä semmoinen viis jotka on pakko saada kesän jälkeen pois (ja mielellään vähän enemmänkin!) ;)

    VastaaPoista
  3. Mä itseasiassa ajattelinkin että tekisin, ja Paavo oli superdieetillä myös niin kelattiin että vois vähän käydä läpi sitä ja mitä se sai aikaan. :) Kiitos kivasta kommentista!! Olo on ihan älyttömän hyvä tällä hetkellä ja kivaa kun elämään kuuluu nyt paljon sporttailua ja säännöllisiä rutiineja. Syöminen oli tässä kaiken a ja o. Hyvää kesää sulle ja toivottavasti onnistut itsekkin tiputtamaan, kuitenkin pienestä kiinni. :)tästä ei voi mennä muuhun kuin eteenpäin ja täysiä juosten. :)

    VastaaPoista
  4. Moi! ;mistä johtuu ku joskus hiustenpesun jälkeen tukka jää jostaki kohtaa tahmaseks ja rasvasen näköseks näyttää etten olis pessy ollenkaan siitä kohtaa hiuksia :( helppiä kaivataan

    VastaaPoista
  5. Anonyymi 14:48

    Mulla ollut sama ongelma joskus pitkän tukan kanssa ja täytyy sanoa, että itsellä se on johtunyt vain ja ainoastaan huonosta huuhtelusta. Hiuksiin siis jäänyt shampoota.
    Jättää juurikin tahmeaksi ja näyttää siltä, että ko. kohtaa ei olisi pitkään aikaan pesty!

    VastaaPoista
  6. Moikka! Toivottavasti voisitte vastata tähän, tarvitsen nimittäin nopeasti apua!

    Elikkä, minulla on vaaleat hiukset jotka ovat ohuet sekä luonnonkiharat (suoristan päivittäin). Olen joskus muutamia vuosia sitten ne mustaksi värjännyt ja siitä sitten taas vaalentanut ne blondeiksi. Tällä hetkellä siis sellaiset luonnollisen vaaleat ja maantienharmaa tyvi. Tarkoituksena olisi värjätä hiukset punaruskeksi, miten tämä onnistuisi helpoiten ja mikä on pahinta mitä voisi käydä? En siis pääse kampaajalla käymään vaan itse pitäisi värjätä. Minulla on myös pidennykset, jotka tietenkin joudun myös värjäämään. Onko siinä jotain mitä erityisesti pitäisi huomioida? Niin ja miten vaikeaa tuo punainen on sitten saada pois hiuksista jos haluan joskus vaaleeseen palata? Kärsiikö hiukset yhtä pahasti kuin sillon kun mustasta vaalensin? :s

    Kiitos todella paljon jos joku viitsii vastata! ♥

    VastaaPoista
  7. heipsan!
    olen jo pitkään harkinnut käyväni teillä laitattamassa pidennykset, mikä on pisin pidennyshius mitä teillä on? Tällä hetkellä päässä 45cm liimapidennys, ja vaihtaisin mielelläni ompelupidennykseen hitusen pidemmällä hiuksella.

    Mahtavaa loppukesää teille!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Synnytyksen jälkeen tosiaan alkaa monella tukka ohenemaan, yleensä parin kuukauden viiveellä imetyksen aloittamisesta. Onneksi ongelma ei ole lopullinen, vaan yleensä hiukset kasvavat takaisin. Hetki siinä kyllä kestää. Kannattaa aloittaa esim Priorin kuuri, jotta hiukset saisivat mahdollisen paljon tarvitsemiansa ravinteita. Tuosta luontaistuote shampoosta ei valitettavasti osata sanoa mitään.

    Anonyymi: Jotkut muotoilutuotteet eivät lähde aina tavallisella shampoolla, vaan tarvitsevat sillointällöin syväpuhdistavaa shampoota. Syy voi olla myös käyttämissäsi pesutuotteissa, tai huuhtelussa. Hiuksia pestäessä ne kannataa ensin kastella kauttaaltaan, ottaa shampoota pieni määrä käsiin ja vaahdottaa. Vie vaahto hiuksiin, pese päänahka ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. :)

    Anonyymi: Meidän on tosi hankala ruveta neuvomaan noissa markettiväreissä. Riippuu vähän pohjasta ja kuinka punaisen/tumman tukastasi haluat. Pahinta mitä voisi käydä on että enemmän käsitelty latva imaisee värin tummemin kuin pitäisi ja tyvi jää punaisemmaksi. Ota myös huomioon, että pidennyskarvat värjäytyvät hieman eritavalla kuin oma hiuksesi. :/

    Anonyymi: Käytetään B*Long merkkistä pidennyshiusta, joka on 45cm pitkää. Mahdollista on myös käyttää Nextension merkkistä tukkaa, jonka pituus on 50cm. :)

    VastaaPoista