tiistai 21. toukokuuta 2013

Pout Paint

Nyt kun herkullisen väriset karkkihuulet on niiin hot, tarvitsin meikkipakin valikoimaan uusia sävyjä. Meikkikeikkoja tehdessä tuotteiden on hyvä olla monikäyttöisiä, ettei koko meikkiarsenaalia tarvitse kuljettaa mukana ja niissä täytyy olla kestävyyttä, mutta silti keveyttä. Sleekiltä löytyi varteenotettava uusi tuttavuus!


Pieni tuubi, mutta ihan älyttömän korkea pigmenttipitoisuus! Vähäisellä määrällä tuotetta saa hyvän, peittävän ja puolimattaisen lopputuloksen ja jos levität runsaammalla kädellä, lopputulos on todella kiiltävä ja hieman rasvaisen oloinen. Tuotteen koostumus antaa huulille pehmeyttä. Väri kannattaa levittää huulipunasiveltimellä jos haluaa saada tarkkarajaisuutta tai sitten sormella töpötellen, jos haluaa lopputuloksesta huolettomamman.

Pysyvyys riippuu tässä tuotteessa siitä, kuinka paljon sitä laittaa. Mitä enemmän tuotetta levittää ohuina kerroksina, se imeytyy hieman huuliin ja kiinnittyy paremmin, mutta taas rasvainen, vesimäinen kiilto kuluu todella nopeasti. Huultenrajauskynä on aika ehdoton tämän tuotteen pysyvyyden kannalta. Omaa huulta kannattaa jopa hieman värittää ensin kynällä ja sitten laittaa huuliväri päälle. Jämähtää aika hyvin kiinni!

Kaikissa kuvissa on käytetty huultenpohjustuksena Guerlainin KissKiss Lipliftiä, ja huuliväreihin mätsäävä huultenrajauskynä.

Suurinosa sävyistä on oikein herkullisia ja tuoksukin tässä tuotteessa on makea ja hedelmäinen. Valkoinen ja sininen väri onkin sitten hieman extremempää. Peruspirkko ei noita värejä varmasti meikkipussiinsa tarvitse. Harvemmin kukaan arkimeikissään haluaa muunlaisia kuin normaaleja huulipunasävyjä. Katsotaan, millaisia kikkailuja noilla saa aikaan.

Karkkimaisen imelää viikkoa kaikille. ;)

Tiina

8 kommenttia:

 1. Onko tietoa saako näitä jostakin päin Jyväskylää? Näyttää aivan ihanilta !!

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä! Onko näitä mahdollista tilata jostain? :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tsekata pretty.fi :) sieltä löytyy ainakin!

  VastaaPoista
 4. Todella mukavan näköisiä värejä....mutta asiasta kolmanteen,mitä suosittelisit korostuspuuteriksi,highlighteriksi.olen käyttänyt mschikiltä highlighteria.mutta pitäisi tilata kun paikkakunnaltani ei saa sitä.täältä löytyy kicksi ja emotion kosmetiikkaputiikit.!kiitos ..

  VastaaPoista
 5. Riippuu vähän millaisen tuotteen haluat, jokaiselta meikkisarjalta löytyy nykyään omat high lihgterinsa, ja löytyy paljon sävyjä, hileillä ja ilman, puolivoidemaisia tai täyspuuterisia, helmiäisiä tai kevyttä hohtoa. Pidän itse täyspuuterisista ja kevyemmistä. Itselläni tällähetkellä käytössä YSL:län vaaleapunainen highlihgter joka on MsChicin korostusväriin verrattuna paljon kevyempi. Melkein suosittelen, että meet vaikka Emotioniin ja pyydät että ne esittelee sulle sopivan tuotteen. Sanot niille hintaluokan niin ne osaavat kyllä antaa vaihtoehtoja. Emotion myyjillä on kauneusalan koulutus ja ne on koulutettu jokaiseen meikkisarjaan. Oon itse ollut Emotion-myyjänä muutamia vuosia :) Meikkisarjat uudistuvat ja tuotteita lanseerataan niin usein, että mä en mitenkään pysty tietämään kaikkia tuotteita, vaikka kävisin niistä tietoa etsimässä. :) parhaimman tuotteen löydät silloin, kun pääset itse vertailemaan mikä juuri sun käyttötarkoitukseen sopii muutamasta vaihtoehdosta. :)

  VastaaPoista
 6. Ootteko te Tiina ja Tytti siskoksia?:)

  VastaaPoista
 7. Ihan pakko kysyä Tytiltä, että miten lähtisit työstämään sellaista tukkaa, missä on jo 5cm juurikasvu. Juuren ja latvojen välillä on selvä väriero - juurikasvu kullanvaalea ja latvat tummanruskeat ja raidoitettu vaalealla. Toivomuksena olisi että latvat saataisiin jotenkin sopimaan juurikasvun väriin itse juurikasvuun koskematta ja värjäämättä.
  Tiedän että varmasti todella vaikea sanoa, kun ei nää millainen se sävyero todellisuudessa on, mutta mitä sun päässä liikkuisi tällaisessa tapauksessa? :) Liukuvärjäys/Balayage raidat?

  VastaaPoista