keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Rusketusrieha!!!!

Ihan vielä ei auringosta päivetystä tartu.
Kevät on kuitenkin täynnä kinkereitä
ja vappukin on tulossa, joten nyt

Suihkurusketus
kaksi yhden hinnalla!
(norm. 35e/hlö)Tarjous voimassa 3.5.2013 saakka.
Koskee vain samaan aikaan tehtyjä rusketuksia.
Aikoja ja lisätietoa voi kysellä numerosta 09-42890990

Jos haluat saada nopeasti väriä iholle ennen ulkomaanmatkaa, juhlia tai muuta tärkeää ajankohtaa, suihkurusketus on turvallinen tapa saada tasainen ja kauniinvärinen päivetys. Erittäin hyvä vaihtoehto myös silloin, jos ihosi palaa herkästi auringossa tai jos rusketut epätasaisesti.

Ennen kuin tulet suihkurusketukseen, ota huomioon muutama asia!
Iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa kauttaaltaan ennen suihkurusketukseen tulemista tasaisimman lopputuloksen saamiseksi. Varaa päällesi rennot kuteet, mitkä eivät hankaa tai myötäile ihoa. Rusketusväri on vesiliukoista ja lähtee kankaasta pesemällä, mutta suosittelemme tummia vaatteita. Jos haluat tietynmalliset "rusketusrajat", ota mukaan omat alushousut jotka saavat likaantua. Meillä on myös saatavilla rusketukseen tarkoitetut alkkarit ja hiussuojat. Rusketusainetta löytyy montaa eri tummuusastetta. Väri kehittyy oman ihonvärin mukaan ja lopullinen sävy riippuu ruiskutettavasta väristä ja oman ihon normaalin auringossa ruskettumisen mukaan. Väreistä ei ikinä voi tulla oranssia lopputulosta. Kaikki LA Tanning Companyn rusketusvärit sisältävät opastevärin, joka annetaan vaikuttaa iholla minimissään 5 tuntia kestävimmän lopputuloksen saamiseksi. Suihkurusketus suositellaan otettavaksi 1-2 päivää ennen bileitä, jolloin väri ehtii kehittyä ja tasoittua tarpeeksi.
Lisää tietoa täältä.Meillä työharjottelijoiden työnkuvaan kuuluu yleensä koekaniiniksi joutuminen, joten Mirka pääsi tälläkertaa mannekiiniksi demonstroimaan suihkurusketusta. Mirkan oma iho on talvisin todella vaalea, mutta taas kesäisin päivettyy nopeasti ilman suurempaa palamista. Väriksi valitsimme 10% rusketusvärin (toiseksi vaalein), koska tämänhetkinen pohjaväri ihossa oli sen verran kalpea ja halusimme mielummin kevyen päivetyksen joka on vielä tähän vuodenaikaan luonnollisin. Keskimmäisessä kuvassa suihkurusketus on vielä tuore ja aineen sisältämä opasteväri tekee rusketuksesta tumman ja läikikkään. Moni pelästyy hieman tätä välivaihetta, mutta lopputulos tulee aina olemaan täysin erilainen mitä opasteväri antaa ymmärtää. Väri annetaan vaikuttaa iholla ja sen jälkeen pestään pois, jolloin oikea sävy tulee näkyviin. Vaikutusajan aikana opasteväri saattaa tummentua, mutta se johtuu värin kehittymisestä. Tällä sävyllä Mirkalle saatiin terveennäköinen ja luonnollinen päivetys, joka ei ole liian yliampuva.

Tiina

4 kommenttia:

 1. Oon aina ajatellu että suihkuruketuksesta tulis kauheen oranssi, mutta tää kyllä muutti mun käsityksen!

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mites toi suihkurusketus lähtee pois? Tuleeko siitä jossain vaiheessa epätasainen?

  VastaaPoista
 3. Jos päästät ihon kuivumaan, niin saattaa lähteä itseruskettavan tavoin. Sen takia iho täytyy olla kuorittu ja kosteutettu hyvin ennen rusketukseen tulemista. :) Tarkoitus on, että se kuluu pois tasaisesti haalenemalla. Usein käy niin, että moni haluaisi tummemman rusketuksen, mitä oma iho pystyy ottamaan vastaan. Tällöin ylimääräinen tumma rusketuspigmentti jää myös ihon pinnalle ja se saattaa rapista rumasti pois. Jos iho on myös valmiiksi todella todella kuiva/atooppinen vaikka se olisi kuorittu ja kosteutettu, rusketusaine voi imeytyä siihen ja kuoriutua pois kun iho kuoriutuu. Tämän takia rusketusväri kannattaa valita huolella ja ei kannata haukata liian suurta palaa.. tarkoittaen sitä, että hyvin vaaleaan pohjaväriin halutaan todella tumma lopputulos. Jos oma iho on valmiiksi päivettynyt, näyttää tummemmatkin värit silloin luonnollisemmalta ja kauniimmalta :) eli järki käteen rusketuksien kanssa.

  VastaaPoista
 4. Tekeekö Paavo suihkurusketuksia? Jos tahtois että mies tekee sen...:)

  VastaaPoista