torstai 31. tammikuuta 2013

Pureology Super Smooth

Mulla kävi tossa loppuvuodesta pieni hiusäksidentti.. Lähin maalle joulunviettoon ja unohdin lähes kaikki hiustenhoitomömmöt kotiin! Siellä sitten pesin hopeashampoolla koko kuontalon hiustenpidennyksiä myöten, eikä ollu edes mitään jätettävää seerumia mukana. Mun pidennyshän ei siitä hirveesti ilahtunu. Tukka meni kauheeks pörrökasaks ja takkuuntui ihan jatkuvasti, en edes raudoilla saanu sitä silotettua. Olin jo repimässä koko pidennyksen pois päästä, kunnes Tytti suositteli mua kokeilemaan Pureologyn Super Smooth pesutuotteita. Hommasin ne sitten itelleni käyttöön ja kuin ihmeen kaupalla pidennystukka pelastui! Tytti on hurahtanut tähän silottavaan hoitosarjaan jo aikoja sitten,  ja nyt ne sai mutkin puolelleen, siis ihan huipputuotteet etenkin pidennyshiuksille!


 Pureology SuperSmooth on sulfaatiton shampoo, joka sisältää luonnosta johdettuja kasviuutteita ja tiivistettyjä öljyjä. Sama pätee myös tämän sarjan hoitoaineeseen. Yhdessä ne silottaa ja selvittää karheatkin hiukset tehokkaasti. Nää Pureologyn tuotteet on kehitetty ThermalAntiFade Complexilla, joka siis auttaa suojaamaan hiusta lämmön haittavaikutuksilta ja optimoi hiusvärin kestoa.

Mä pesin siis ekan kerran kotona hiukset näillä, ja jo silloin tukka tuntui paremmalta. Ei tietenkään uudenveroiselta, mutta takuttaminen loppui sen sileän tien. Sen lisäksi vielä myöhemmin meijän työharjoittelija teki mulle hiuksiin tuon SuperSmoothin tehohoidon (Relaxing Hair Masque). Viimeistään tässä vaiheessa pidennystukka tuntui huomattavasti pehmeämmältä ja helpommin käsiteltävältä!



Ennen kuvat jäi ottamatta, pidennys oli päässyt niin pörröksi ettei sitä kehdannut edes kuvata, varsinkin kun olin ite todella skeptinen sen suhteen pelastaako sitä enää mikään... Mutta kun toisin kävi ja lopputulos olikin paaaljon parempi, niin piti ottaa pari fiilistely kuvaa! Kuvassa siis mun tukka yön yli nukuttuna, eikä sitä ole edes suoristettu. ;-) Ollaan Tytin kanssa ehdottomasti löydetty pidennyksien lemppari pesusarja!! Ihastuttiin näihin niin kovasti, että oli pakko tilata sitä myös myyntiin meille. Suosittelen kokeilemaan, vaikka ei pidennyksiä löytyisikään!

Näiden mun kokeilemien tuotteiden lisäks tästä SuperSmooth sarjasta löytyy myös Relaxing Serum; silottava seerumi, joka on tarkoitettu föönauksen alle. Se sisältää öljyjä ja luomukasviuutteita, jotka taltuttaa pörröiset hiukset sekä auttaa lisäämään hiusten luonnollista kiiltoa.


Noora


13 kommenttia:

  1. Kuulostais juuri sellasilta mitä mun hiukset tarvis! Ei ole pidennyksiä mutta omat hiukset melko pitkät..ja ehkä just sen takua vähö huonossa kunnossa. Paljonkohan noi maksaa? Jos kohtuuhintasia ovat nii pitää lähtee metsästää kampaamoista noita :)

    VastaaPoista
  2. Paljonko noilla mahtaa olla hintaa? :) omille pidennyksille meinaan jostakin syystä sattunut sama homma.. ihan pörröt ja takussa kokoajan. Ja latvat menny niin kuivaan ja koppurakuntoon että on reilusti saanu näitä pätkästä! :(

    VastaaPoista
  3. Elikkä jos omaan luonnostaan paksun ja hieman karhean, vaaleaksi raidoitetun hiuslaadun (mulla siis ei ole pidennyksiä tms), niin olisko toi hyvä mullekkin??

    VastaaPoista
  4. mistä tukusta näitä saa?

    VastaaPoista
  5. Voisitteko tehdä sellaisen postauksen, jossa on eri kasvoille sopivat hiusmallit? Itsellä on aika neliön malliset kasvot ja musta tuntuu ettei mikään hiusmalli sovi mulle. Nyt on mietinnän alla mitä teen tälle mun tukalle. Tasapitkä tukka on vain tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  6. Mulla oli kans nuo käytössä kun käytin pidennyksiä ja ne oikeasti pelasti sen karvakasan :D. Vois taas kyllä palata käyttämään eli kiitos muistutuksesta :).

    VastaaPoista
  7. Mistä näitä ihanuuksia saapi ostettua?

    VastaaPoista
  8. Esimerkiksi meillä on tämä Pureologyn sarja myynnissä. :-) Shampoon suositushinta on 26e ja hoitsikan 29e. Nää pesutuotteet sopii juurikin niille karheille, paksuille, pörröisille, värikäsitellyille hiuksille, vaikka ei sitä pidennystä olisikaan. Kannattaa ehdottomasti testaa, jos on uudet pesutuotteet hankinnassa!!

    VastaaPoista
  9. Oi voi! Ihanaa!!! Tämä pelasti ehkä minun illan!! Ja toivottavasti mun hiuksetkin!

    Pitää kyllä pikana ottaa testaukseen, mulle iskettiin jatkot päähän ja ne oli jo pari kertaa mulla ollut, ja nyt niitä sitten värjäiltiin, niin pikkasenhan niistä karheemmat tuli..

    .. mut eka aion katsoa mitä Moroccanoil säännöllisesti käytettynä tekee ;)

    Lotta Pop
    www.hymyin.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. sun hiukses (: ♥

    kurkkaathan? >http://twostars-inthesky.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Hei, osaattekohan neuvoa miksi puolipitkä tukkani menee takkuun, jos sitä pitää auki? Hiukseni eivät ole huonossa kunnossa; viikko sitten vasta leikautin 5cm ja kampaaja sanoi että hyvälaatuinen tukka, mutta todella liukas. Olen kokeillut monia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, mutta apua niistä ei ole ollut. Tuntuu, että hiuksia pitää haroa koko ajan sormin tai harjata vähän väliä. Olisikohan hiusöljystä apua? :)

    VastaaPoista
  12. Onko se hius aina takuttanut samanlailla? Käytätkö mitä pesutuotteita? Kokeile ihmeessä jotain hyvää öljyä. Vois jeesata :)

    VastaaPoista
  13. Moikka!

    Oon miettinyt sulfaatittoman shampoon ja hoitsikan kokeilua mutta yksi juttu epäilyttää... Mun hiukset on jonkin verran rasvoittuvaa laatua, joten kannattaako mun edes kokeilla sulfaatittomia tuotteita?
    En vaan haluis ostaa kalliita tuotteita ja sitten todeta etten niitä voi käyttää:)

    Emilia

    VastaaPoista