maanantai 3. joulukuuta 2012

Tuhkamilkshake ja balayage

 Voitais Nooran kanssa perustaa ihan oma blogi, jonka nimi olis omien hiusten päivä. Meillä tosiaan menee tähän projektiin aikaa kokonaisen työpäivän verran, kun täytyy laittaa molemmille väriä ja pidennystä. Viime viikolla taas freesattiin kulahtaneita kuontaloita.
Karu totuus ilman pidennyksiä. Hapsulatva ja nysätukka.
Mallailin Nooralle otsista, mutta se näytti omasta mielestään kuulemma ihan oravalta (ainaki tässä kuvassa), joten ei se oikeen lämmennyt ajatukselle. Musta se oli sairaan söpö!
Hopeanuolelle pistettiin tällä kertaa raitojen lisäksi näitä Loreal Dialight milkshake-sävyjä (kun  joku sitä taas kumminkin utelee). Latvojakin vähän napsittiin, kun viime tukan leikkuusta oli jo jonkin aikaa.. Pidennyksen pohjana ei tuo oman tukan huono kunto niin hirveästi näy ja latvojen hapsuisuus on oikeastaan vaan edukseen lisätukan istuvuuden kannalta.
Mua itteäni oli ruvennut pikkuhiljaa kyllästyttämään dipattu liukuväri ja olin jo hetken haikaillut takaisin blondiksi (just kun toi tumma väri alkoi vihdoin pysyän mun hamppulatvoissa). Päädyttiin kuitenkin tälläseen välivaiheeseen, eli pikkusen vaaleempi pohja pehmeillä raidoilla höystettynä. Kultakutrit saa täten odottaa kevääseen.
 Viime viikolla täälä kävi myös kynsitaituri nimeltänsä Henna. Se toi mukanaan kassikaupalla ihania timantteja ja glittereitä, joista nää harakat oli aivan innoissaan. Saatiin sitten kynnetkin uuteen uskoon.
Nyt pärjätään taas vähän aikaa ;)
Kivaa viikon alkua kaikille!

Tytti

16 kommenttia:

  1. millasella kiinnityksellä noi pidennykset on ja mikä on teistä paras pidennysten kiinnitys tekniikka

    jos selitin huonosti niin onko clip-on-/teippi-/flip in-/micro loop-/micro ringn pidennykset

    VastaaPoista
  2. Meillä on Nooran kanssa ompelupidennykset. Niitä meillä tehdäänkin liikkeessä kaikista eniten. :)

    VastaaPoista
  3. kiitos vinkistä! tarkistin heti asian ja color maskista löytyy juuri näitä ainesosia mitä ei saisi käyttää.. se korjaa ja rakennepaikkaa sekä siinä on keratiinijohdannaisia:( huoh. olisiko jotain muuta mitä voisin käyttää pidennyshiuksille jos väri alkaa kulumaan?:< tiedän että tuo punainen on niin vaikea väri ylläpitää ja punainen kuuluu nopeasti. please help me!:) minulla on pidennyshiuksille sopiva shampoo sekä hoitsikka. mutta jokin väriä ylläpitävä aine olisi tarpeessa. niin ja vielä yksi kysymys: voinko kuitenkin käyttää tuota colormaskia omaan tukkaani sillä omasta tukastani tämä punainen lähtee nopsasti kulumaan? mietin vain sitä että kun pesen color maskin pois, niin sitähän kuitenkin valuu pitkin hiuksia niin onko se huono asia? äääh, taisi olla virhe hankkia pidennykset:'/
    <- voisitteko vastata tuohon minun jättämääni kommenttiin?:) jätin sen tuohon muutaman alempaan postaukseen. asia olisi minulle tärkeä!:)

    VastaaPoista
  4. Heippa koko kampaamon jengi! Oon jo pitkään etsinyt hauskan iloista blogia luettavaksi, jossa on muutakin ideaa kuin merkkilaukut ja vaatteet. ;) Saitte musta lukijan kertaheitolla. :) Hauskaa viikkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Oi mitkä saksikynnet! Onko noi maalatut vai jotku tarrat?

    VastaaPoista
  6. Miia: Tervetuloa joukkoon iloiseen <3

    Anonyymi: tais olla ihan sellasia muotoonleikattuja irtopalasia noi sakset :)

    VastaaPoista
  7. TIINA! Tapasin sun kaksoisolennon - aivan sun näköinen ja oloinen (minkälaiseksi siis sut lkuvittelen, puhe, kaikki.) - tosin kynsientekijä. Hurjaa, kun meinaan koko ajan nimittää tätä Tiinaksi. :D

    VastaaPoista
  8. Teettekö myös pidennyksiä teipeillä? Millä pituuksilla? Osaatteko antaa yhtään hintahaitaria? :)

    VastaaPoista
  9. Moi,
    olisin hirveän kiitollinen jos viitsisitte vastata tähän kysymykseen: Olen värjännyt hiuksiani tummanruskeiksi jo n. puolo vuotta. Joka ikinen kerta, kun olen värjännyt, niin pesun/kahden pesun jälkeen tyvi (eli juurikasvu, josta halusin eroon) vaalenee hirveesti ja muutaman pesun jälkeen se pistääkin silmään jo aika ikävästi. Värjään hiukset aina kestoväreillä, levitän ekaksi tyveen ja annan vaikuttaa n.20min ja sitten levitän vajaaksi 10min muualle hiuksiin. Latvat eivät tummene siis juurikaan. Oma hiustenvärini on perus ruskea (ei siis kovin tumma). Olen kyllästynyt tuohon tyven vaaleuteen ja olenkin miettinyt, että onko mahdollista, että kevytväri pysyisi paremmin? Tähän asti käyttämäni värit ovat olleen usein erimerkeiltä, etten usko kyllä ongelman johtuvan "huonosta" väristä... Mikä on teidän näkemys asiasta, olisi mukava kuulla!:) on meinaa raivostuttava juttu.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Meillä ei oikeestaan tehdä pidennyksiä kuin ompelemalla ja sineteillä :/

    VastaaPoista
  11. Moikka!

    Mahtaa olla outo kysymys, mutta tuli mieleen että onko teillä omasta takaa kuinka hento/paksu tukka? :) Itselläni on melko ohut perus suomalainen hius, ja oon vähän miettinyt jos ottaisin tuuhennuksen näihin, mutta pelkään kovasti että se näkyis helposti täältä oman tukan lomasta... Meinaan kun teillä nuo pidennykset näyttää ihanan luonnollisilta! Oliskohan mun tapauksessa teipit sit paras vaihtoehto?

    Kiitos jo etukäteen jos jaksatta vastata, sekä tästä inspiroivasta blogista! :)

    VastaaPoista
  12. Heippa!
    tilasin netistä juuri tuota loreal dialightia sävyt 9.01 ja 10.12 ja nyt tässä lukiessani käyttöohjeita huomasin, että niissä puhutaan jotain hapetteen käytöstä ton värituubin kanssa? onko tosiaan niin, että joudun ostamaan ton värituubin lisäksi vielä jotain hapetetta?? Käsitykseni oli, että tuo sininen värituubi on valmista käytettäväksi sellaisenaan...

    Arvostan suuresti, jos jaksatte vastata, sillä nyt todella tarvittaisiin apua! :)

    -Pauliina

    VastaaPoista
  13. Pauliina: Juu kyllä väriin tarvitaan aina hapete mukaan jotta se toimii! poikkeuksena suoravärit! Ja siis hapetteen vahvuudella määrätään sit se miten "vahva" väri onja paljon se hiuksen luonollista pohjaa vaalentaa! =D

    VastaaPoista
  14. Heippa!
    Kuinka paljon tuommoinen balayage tekniikka kustantaa? Itselläni on keskipaksu lapaluiden alle ulottuva tukka joka on tällä hetkellä mustanruskea. Tavoitteena olisi jotakin tämän tapaista:

    http://leilamarcos.blog.com/files/2011/06/balayage4.jpeg

    Kiitokset etukäteen vastauksesta! :-)

    VastaaPoista
  15. ppol: Hintaan vaikuttaa niin moni seikka (esim. hiusten pituus ja paksuus, värjäystekniikka yms.) että hintaa on aika hankala arvoida näkemättä tukkaa. Värjäyksen hinta meillä yleensä liikku 70-100e välillä ja leikkauksen kanssa pitkään tukkaan n. 90-120e. Ton tarkempaa hinta arvioo on aika hankala antaa tukkaa näkemättä.

    VastaaPoista