maanantai 22. lokakuuta 2012

2x meikkivoidesivellin

Mä oon tässä reilun kuukauden nyt opiskellu tuolla meikkikoulussa ja pikkuhiljaa oikeet työvälineetkin tuntuu löytyvän. Tässä nyt esittelyssä 2 uusinta ostosta.

Mä oon nyt koulun alettua testaillu pohjan tekemistä sekä siveltimellä että sienellä ja tällä hetkellä siveltimen käyttö tuntuu luontevammalta. Erilaisia meikkivoiteelle tarkotettuja siveltimiä rupeekin jo siis kertymään useempia pakkiin.
Tässä tosiaan siis 2 vähän erilaista meikkivoidesivellintä. M.A.Cin sivellin, josta en itseasiassa oo täysin varma et onks se oikeesti tarkotettu pohjan tekemiseen, on toiminu siihen kyllä loistavasti. Tossa siveltimessä tosiaan vaalee osa on tekokuitua ja tummat aitoa karvaa. En tosiaan tiedä minkä eläimen karvaa se on niin en uskalla mennä sanomaan.

Toinen sivellin on taas Diorin täysin uudistuneista meikkivoidesiveltimistä toinen. Tää on kokonaan tekokuitua niinkun meikkivoidesiveltimet yleensä onkin.

Näiden kahden siveltimen ehkä oleellisin ero on se et  M.A.Cin siveltimellä pohjasta tulee todella ohut ja se peittää tosi kevyesti ihon virheitä. Toimii erittäin hyvin jos haluu kevyen pohjan ja ihossa ei oo erityisesti mitään suuria värieroja. Ite käytän tätä myös usein pehmentämään valmista pohjaa joka on tehty joko sienellä tai toisella siveltimellä.

Diorin sivellin siis taas päinvastoin tekee pohjasta huomattavasti peittävämmän ja toimii mun mielestä hyvin samantyyppisesti kun sieni. Diorin sivellin käy myös paksummallekkin meikkivoiteelle kun taas M.A.C on parhaimmillaan ohuemman nestemäisen ohuehkon meikkivoiteen kanssa kanssa.



Tässä tosiaan mun naamaan demonstroituna noiden siveltimien erot. Ylhäällä vasemmalla siis mun naama ilman meikkiä ja oikeella pohjan kanssa. Pohjustus siis tehty vasemmalla puolelle kasvoista M.A.Cin siveltimellä ja oikeelle Diorilla. Meikkivoiteena käytin Make Up Foreverin Face&Bodyn sävyä 34.

Valotuksesta johtuen ero ei oo kovin huomattava mut koitin tehdä tommosen closeupin mun nenästä jossa siis vasemmalla puolella kevympi pohja ja oikeella paksumpi.

Tässä nyt tosiaan oli tarkotus esitellä 2 uutta vähän erityyppistä sivellintä joita molempia voin suositella näin muutaman kokeilukerran jälkeen.

P.S. Laittakaa mulle jotain postausehdotuksia ihmeessä mun kouluun liittyen, kun en oo oikeen nyt keksiny mitään järkevää kirjotettavaa siitä! =D

22 kommenttia:

  1. teeppäs kuule tutorial täydellisistä punaisista huulista :)!

    VastaaPoista
  2. huh pistitpäs pahan se on nimittäin ehkä vaikein asia tähän mennessä mut katotaan jos vaikka oppisin sen niin hyvin et tekisin jonkun tutorialin! =D

    VastaaPoista
  3. Shiseidolta löytyy samanlainen sivellin ku toi Diorin, on vaan muistaakseni edullisempi ja toimii varmasti samalla tavalla. Vinkkinä vaan muille lukijoille jos heräs kiinnostus :) miten on Paavo sujunu meikkikoulu ?

    VastaaPoista
  4. kiitti vinkistä anonyymi! Toi on ollu kyl niin hyvä ostos et voisin harkita toista mut pitää katsastaa toi shiseidon versio kans!

    Ja kiitos oikeen mukavasti on sujunu oon ollu välillä niin innoissani et oon unohtanu kertoo tääl blogissa mitään! =D

    VastaaPoista
  5. Hei tutorial mielessä: Eilen tuli huippumalli haussa jossa oli se maxfactorin(?) nainen tuomarina, sillä oli tummanpunaset huulet jotka oli vaaleemmat keskeltä, tosi makee! SAISKO tutorialii!! :))

    VastaaPoista
  6. Voisitko kertoa vinkkejä ja tuotteita tummien silmänalusien peittoon? Ei meinaan helppo homma homma saada samaan aikaan peittävää lopputulosta näyttämättä pandalta ;)

    Olis tosi kiva jos jaksaisit! :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Valitse peitetuote, joka on tarkoitettu nimenomaan täsmäpeittämiseen, ei siis meikkivoidetyyppinen joka levitetään koko kasvoille. Älä käytä ikinä vaaleaa sävyä sinisyyden/harmauden/ruskean peittämiseen, koska se tekee nimenomaan sen pandailmiön. Valitse sävy, joka on omaa ihoasi lähellä, ja jossa on hyvä pigmentti. Yleensä suositellaan että mitä tummemmat silmänaluset sitä tummempi peiteväri niiden päälle pitäisi laittaa, mutta usein tumma väri tekee ihosta oranssiin vivahtavan ja ei soinnu omaan ihoon. Voit myös koittaa sinisen neutraloijia, ja siihen vielä peitevoidetta kevyesti päälle. Ymmärrän et toi ei ole helppoa, koska itsellä kanssa aina tummat silmänaluset, eivätkä johdu väsymyksestä, vaan siitä että mun ihon pigmentti vaan on sellainen, joten on ollut pakko kehittää kunnon keinot peittämiseen.

    Itse levitän todella ohuen ja läpikuultavan meikkipohjan iholle ja tasoitan kevyesti myös silmäluomet, sitten levitän Diorin Nude peitevoiteen ylä- ja alaluomelle ja häivytän rajat, ja lopuksi vielä lisään tummiin kohtiin valokynää, tällä hetkellä käytössä YSL. Ja irtopuuteri päälle vielä. Samantyylisiä tuotteita löytyy jokaisesta hintaluokasta. Ms Chicin sinisen neutraloija/valokynä/peitetuote yhdistelmä oli kyllä tosi hyvä!! Cliniquella myös todella hyviä täsmä peitetuotteita! :)

    VastaaPoista
  8. ...ja sori Pave vastasin sun puolesta ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Tiina vastauksesta :) Sainkin paljon enemmän infoa kun meikkiosastojen kosmetologeilta yhteensä tähän mennessä.. ;)

    Mulla ei myöskään tummat silmänaluset johdu valvomisesta tai huonoista elämäntavoista joten meikki on ainut vaihtoehto saada niitä edes vähän siedettävämmäksi!

    Oliko toi Diorin Nude nimenomaan se peitevoide? Cliniquilta kävinkin testaamassa jotain ja se vaikuttikin aika potentiaalisesta eikä hinta ollut pahimmasta päästä! Onko sulla kokemusta Joe Blascon Orange Highlightistä, sitä on moni kehunu? Miten sitä kaikesta tuotepaljoudesta osaisi sitten valita sen itselle oikean??!

    Kiitos hurjasti kun jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
  10. Moikka anonyymi niinkun tiina tossa jo tais vähän ohjeistaa niin silmien alle joku oranssiin vivahtava neutraloija vois tomii hyvin. Ittellä tällä hetkellä käytössä make up foreverin camouflage creamista oranssihtava sävy.

    Varmaankin toi blascon orange highlight on aika samantyyppinen tuote. Tosin en kyllä sitä merkkiä ite kovin hyvin tunne.

    t. Paavo =D

    VastaaPoista
  11. Millon Paavo rupeet tekeen meikkejä? teetkö niitä Tiinan kanssa sit Beetissä? :) Tosi hyvä tää teidän blogi!!

    VastaaPoista
  12. Peitetuote riippuu millaista lopputulosta ja koostumusta haet. Jos iho on kuiva ja silmänaluset myös, ota mielummin ohut, kosteuttava ja voide/fluidimainen tuote. Blascolla tuotteet on ihan sika peittäviä, ja vahamaisia ja niistä noin 80 % on pelkkää väripigmenttiä. Orange highlightin sävyt ovat todella vaaleita, että välttämättä todella tummia silmänalusia en niillä peittäisi, muuten käy silmien pohjustamiseen ja alaluomelle oikein hyvin. Blascolla löytyy erikseen myös Blue Neutralizer. Jos tuntuu et mikään ei riitä, niin toki voit kokeilla sitä, mutta jättää helposti luonnottoman jäljen. oon itse pärjännyt ilman Blascoa, eiköhän muistakin sarjoista löydy hyvä tuote, tärkein on löytää oikea sävy :) Ja joo se Diorin tuote on nimeltään Nude concealer, sävyjä on 3. Ei ehkä edullisin tuote, mutta todella riittoisa, ihanan tuntuinen ja peittää. Mutta kannattaa katsastaa myös muitakin merkkejä, mä oon niin Dior addictoitunut et suosittelisin sitä aina vaan kaikille :D :D

    T: Entinen meikkiosaston kosmetologi

    PS: Paavo Pesusieni tekee kanssa meikkejä mun kanssa, vaikka koulu on kesken niin oon sitä mieltä että Paavolla on lahjoja ja silmää tosi paljon. Harjottelua, nopeutta ja vakautta vielä vähän niin siitä tulee todella PRO. :) aletaan kohta varmaan kisaamaan toisiamme vastaan..

    VastaaPoista
  13. Ok! Kiitos paljon tyhjentävästi kommentista :) eikä ollut siis tarkoitus arvostella meikkiosastojen kosmetologien ammattitaitoja! Tuntuu vaan että jokaisella ne omat lempparituotteet joita suosittelevat ja sitten olet ite vaan enemmän sekaisin että mitä ostaa. Mutta näinhän se menee :)

    Kiitos paljon kaikesta infosta, näillä tiedoilla jo pääsee pitkälle! :)

    VastaaPoista
  14. haha, en loukkaantunut, sanoin ihan vitsillä vaan ;) olet ihan oikeassa; ammattilaisia, merkkejä, tuotteita ja käyttökokemuksia on ihan niin pilvin pimein että mistä sitä tietää mihin luottaisi.. kokeilemalla se selviää. Ota kaksi parhainta vaihtoehtoa, ja pyydä sieltä meikkiosastolta että saisit yhden kerran näytteet pieneen purkkiin että voit kokeilla kotona niitä eroja, jos paikan päällä tuntuu että on mahdoton valita. Sitä varten niitä testereitä on laatikot meikkiosastoilla pullollaan. ;) joskus itse niitä laatikoita miljoona kertaa siivonneenna...

    VastaaPoista
  15. Kiitti vinkistä :) täytyy mennäkin pyytämään muutama testeri. Yleensä vasta kotona kun pääsee kunnolla testaamaan näkee että mikä toimii!

    Ihana tää tekijän blogi kun jaksatte vastailla :)!

    VastaaPoista
  16. parhaamme mukaan yritetään :)

    VastaaPoista
  17. Ihuna tää teiän blogi!! Miten mä nyt vasta bongasin tän?! :D

    Missä meikkikoulussa Paavo opiskelet?

    T:Nimimerkki Itsekin haaveilen meikkaajan opinnoista :)

    VastaaPoista
  18. Toivepostaus, joka ainakin itseäni auttaisi aivan mielettömästi ja uskaltaisin veikata, että monimoni muitakin. Nimittäin kasvojen varjostaminen /korostaminen..
    Erityisesti tuo varjostaminen..huh miten vaikeaa hommaa :)

    Miten ihmeessä saada kasvoja kapeammaksi ja kolmiuloitteisemmaksi kun tuntuu että meikkivoide vaan tekee tasapaksun lopputuloksen :/

    VastaaPoista
  19. Hei Paavolla on juuri tollanen postaus kyhäilyssä parasta aikaa!! :)

    VastaaPoista
  20. Tykkäsin tosi paljon Diorin siveltimeltä! Se tuntui tosi hyvältä ihoa vasten ja sai ihon näyttämään tasaiselta! :) x

    VastaaPoista
  21. Moikka anonyymi opiskelen siis MakeUpForever Academyssä töölössä ja voin kyllä kovasti suositella kyseistä koulua!

    Ja Anonyymi2 niinkun tiina jo mainitsi niin kyhäilen tässä pikapuoliin jonkunnäkösen tutorialin korostuksesta ja varjostuksesta! =D

    VastaaPoista
  22. Okei, oon kuullut muualtakin, että tuo kyseinen koulu olisi tosi hyvä!

    Ps Emmä oo anonyymi xD

    VastaaPoista