torstai 2. elokuuta 2012

XL-Lashes

Kesä on saanut uusia tuulia aikaan ja päätin pitkän harkinnan jälkeen vaihtaa ripsienpidennysmerkkiä! Tuntuu että nyt täytyy saada jotain kivaa, pirteää ja uutta omaan työskentelyyn. Samoihin kaavoihin on helppo kangistua, mutta välillä on pakko yrittää uudistua, ihan vaikka vain pienillä asioilla!

Olen Beatin perustamisesta lähtien käyttänyt vain yhtä ja ainoaa ripsienpidennysmerkkiä, meidän kotisivuillakin mainittua Proff Lashia. Pidin niistä tuotteista paljon, ne toimivat hyvin, ripsikuidut olivat laadukkaita ja liima tehokas ja hyvin pitävä. Mutta pienistä asioista myös lähtee ärsykkeet valloilleen; alkoi ressata kun tuotteiden hakeminen oli niin vaivalloista ja vaikean matkan päässä, pikku hiljaa tuotteiden laatu alkoi vaihdella hyvästä vähän huonompaan ja lopuksi yksinkertaisesti vain kypsyin siihen etten voinut täysin luottaa että toimivatko käyttämäni tuotteet enää samalla tavalla kuin pari vuotta sitten.

XL-Lashesin bongasin ensimmäistä kertaa, kun ripsientekijäkollega oli tilannut kyseisiä tuotteita ja teki niillä ripset mulle. Olin ihan myyty!!! Ihanan luonnollisen tuntuiset, hyvä kaarevuus ja näyttävyyttä sopivasti. Ajatus tästä merkistä jäi  muhimaan joksikin aikaa.

Vajaa pari kuukautta sitten sain kuulla että XL-Lashes on tuotu myös Suomen markkinoille vuosi sitten ammattikäyttöön, ja on avannut liikkeen Helsingin Mäkelänkadulle! Ihan melkein meidän viereen!


Brändistä pientä tietopakettia: 

Lanseeraus tapahtui jo 6-vuotta sitten, mutta Suomeen räpsyt rantautuivat vasta 2011 keväällä. Laatu pidennyskuiduissa on erinomainen, oli sitten synteettinen ripsi tai minkkiripsi. XL-Lashes kouluttaa myös ripsienpidennysten tekijöitä. Mäkelänkadun liikkeestä voi ammattitekijä ostaa kaiken mahdollisen ripsienpidennyksiin liittyvän tilpehöörin. Parisen vuotta sitten tuoteperheeseen lanseerattiin XL-Lenses värillisiä piilolinssejä.

Kuvat:   http://www.xl-lashes.fi/

Heivasin pois jo Beatissa elämänsä nähneet ripsikamat ja kävin hakemassa XL-Lashesin liikkeestä oman aloituspaketin. Nyt pari kuukautta näillä tehneenä, voin sanoa, että työ tuntuu kivalta, ammattimaiselta ja lopputulos asiakkaalle on entistä kauniimpi. Jopa brändin väritys on omaan makuuni tosi raikas ja naisellinen. Mielestäni sain takaisin saman fiiliksen, kun aloin aikoinaan ripsienpidennyksiä tekemään. Eli into pinkeenä!!! :D


Tiina

18 kommenttia:

 1. Hei! Anteeksi jos on tyhmä kysymys, mutta eikö nämä "minkkiripset" ole myös synteettisiä? Luulin, että kyseessä on vain ripsen muoto.

  VastaaPoista
 2. Käsittääkseni minkkiripset ovat ihan minkkiä ja synteettiset synteettisiä :)

  VastaaPoista
 3. moikka! hei oon täs jo pidemmän aikaa miettiny, et onks kuivashampoon käytöstä haittaa hiuspohjalle ja hiusten kunnolle? onks se kuivapesu kuinka paljon parempi vaihtoehto, ku et pesis useemmi hiukset kokonaan? Toivottavasti kuivashampoo ois superkeksintö ja se ei rasittais, koska se on pelastanu mun 'hiuselämän' ja oon alkanu vihaamaan hiustenpesua ja pitkitän sitä nii kauan ku mahollista :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä minkkiripsetkin ovat synteettistä kuitua, niiden nimi on vain mink. Teetkö Tiina ollenkaan paksummilla ripsillä kuten 0.20 paksuudella tai sen yli ? Onko sulla kuvia missä asiakkaalle on laitettu 16mm pituisia ripsiä ? Paljonko sulla maksaa ihan uudet ripat ?

  VastaaPoista
 5. Hei, minkkiripset eivät kylläkään ole aitoa minkkiä vaan synteettistä minkkikuitua (jota on n.30%), josta nimi tulee! :) Nimi tulee myös siitä, että ripset tuntuvat pehmeämmiltä ja näyttävät kiiltävämmiltä kuin "normaalit".

  VastaaPoista
 6. Moikka, millaisessahan haarukassa teillä liikkuu ripsihuollot? Ja onko teillä C kaarta 15 mm pituudella?

  VastaaPoista
 7. Kiitos selvennyksestä niille jotka tiesivät paremmin :D mä en oo niitä minkkiripsiä tosiaan käyttänyt ollenkaan niin en osaa niistä kauheasti mitään sanoa. Oon kyllä aina miettinytkin että kuka haluaisi jonkun eläimen karvaa silmiinsä...haha, hyvä urpo! no kaikkea ei voi tietää :D Xl-Lashrsilla on minkkiripsiä tosiaan myös, mutta ne ovat kiinni ripsirasiassa omalla alustallaan, ja koen purkkien käytön helpommaksi, jossa on irtonaisina "kasassa" kaikki kuidut.

  Mulla on ripsihuollot 65-80e. Riippuen siitä mitä pituuksia, kuinka paljon lisäkettä laitetaan ja asiakkaan omat ripset ja niiden määrä huomioon ottaen. Haluan katsoa jokaisen asiakkaan erikseen koska kaikki ovat erilaisia ja ripset yksilöllisiä, jolloin hintakin on yksilöllinen riippuen mitä sillä hetkellä huollossa tehdään.

  Täysin uudet ripset on 100-130e, ja selitys sama kuin ylempänä :)

  Multa löytyy 9,11,13,ja 15mm pituuksia 0.20 mm paksuisina ja D-kaarevuudella, mutta olen käyttänyt niitä vain tehosteripsinä lisä tuuheutta ja kaarevuutta antamaan. Lisäksi hyvin harvalla 0,20 pysyy kauaa ripsissä sen painon ja paksuuden takia.

  C-kaarevuutta mulla löytyy nykyään myös 16mm pituisena, mutta en ole kerinnyt sitä testaamaan kenellekkään vielä :)

  VastaaPoista
 8. Oon käynyt kolmessa eri paikassa laittamassa ripset ja aina sen jälkee illalla silmät on menny punaiseksi ja punoitus on kestänyt pari päivää. Uskon, että oon jotenki herkkä sille liimalle niin löytyiskö teiltä erillistä liimaa herkkäsilmäisille?

  VastaaPoista
 9. sulla on ainakin varmaan tullu lievä reaktio ripsiliimasta. monilla saattaa silmät hieman punoittaa, se voi johtua liiman tuoksusta tai sitten olla monen asian yhteensattuma jos on esim allergiaa, kipeänä ja liimantuoksu on saanut silmän ärtymään. jos silmäluomi ei ole turvonnut ja siinä ei ole kutinaa tai hilseilyä, niin olet saattanut lievästi vain herkistyä liimalle eikä ole tullut kunnon reaktiota. Joissain tapauksissa vika voi myös olla ihan laittajassakin. Mulla löytyy hellävarainen ja tuoksuton liima mutta olen huomannut että pysyvyys sillä liimalla on todella huono, ja on yksilöllistä allergisoituuko sillekkin vai ei.. :/

  VastaaPoista
 10. Moi nanette!
  Elikkäs en oo kyl kuullu et kuivashampoo rasittais tukkaa mitenkään erityisesti mut toki tukka täytyy välillä myös ihan oikeestikkin pestä.

  Kuivashampoo lähinnä imee itseensä rasvan hiuksesta eli ei sinänsä puhdista/poista sieltä mitään joten hiukset ei oikeesti oo puhtaammat sen käytön jälkeen, ne vaan tuntuu siltä! =D

  VastaaPoista
 11. Tiina: Ootko koskaan laittanut ripsipidennyksiä ripsiin joita ei ole kestovärjätty?
  Ku mä oon allerginen niille kestoväreille :/ Ja tietty omat ripset on vaaleat (etenkin ripsien päät) niin oisko se tosi hullun näköistä jos laittais pidennykset?

  VastaaPoista
 12. Olen laittanut :) pidennykset voi laittaa minkä värisiin ripsiin tahansa, ripsien kestovärjäys ei ole välttämätöntä. Ripsikuitu peittää oman ripsen aika hyvin, että se ei näy kuin ehkä todella kirkkaassa valossa, ja ripsen tyvi ei näytä niin tummalta kuin värjätyssä. JA siis kaikkihan eivät ripsiään värjää. Kun lisäkettä tippuu, niin oma ripsi saattaa ehkä näkyä sieltä selvemmin kun värjätty musta ripsi. Mutta siis voit ottaa ripsienpidennykset vaaleisiin ripsiin :)

  VastaaPoista
 13. Oo, mä oon ajatellu että se on ihan poissuljettua! Eiku aikaa varaamaan :D

  VastaaPoista
 14. Kumpi on mielestäsi parempi, minkki vai kuitu, ja miksi? :)

  VastaaPoista
 15. Ja kumpi on enemmän käytössä? C-kaari vai J?

  VastaaPoista
 16. Tuohon minkki vai kuitu kysymykseen en osaa vastata koska en ole tehnyt minkeillä ollenkaan :) Tykkään peruskuidusta koska se on kiiltävää ja mustaa ja pysyy muodossaa nätisti ja helppokäyttöinen. C-kaarta käytän todella paljon enemmän kuin J-kaarta. Yleensä annan asiakkaan itse valita kumman haluaa ja toi kaareva on jotenki enemmän monen mieleen :)

  VastaaPoista
 17. Eli oman ripsen ei välttämättä tarvitse olla niin kaareva tukeakseen C-kaaren ripsiä? :)

  VastaaPoista