keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Cocktail

Viime lauantaina oli taas aikamoinen hulinapäivä. Meillä oli yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlat cocktail teemalla. Olin niin jipoissa, en ollut ikinä eläissäni ollut ihan oikeissa cocktailjuhlissa! Paitsi Tytin parvekkeen avajaisissa alkukesästä, mutta siinä cocktailia oli vain herkku naposteltavat ja sangria... Hienoihin cocktailtilaisuuksiin kuuluu asianmukainen mekko ja muut tilpehöörit vimpan päälle siihen mukaan. Siinä on jo jotain fiilistä!! Tai sit voi leikkiä jotain hienompaa mitä oikeasti on.. Päivä hurahti ihan yli nopeasti juhlavieraita puunatessa ja kammatessa.


Salla ja jättilahja
Kesäjuoma, jota emme kerenneet fiilistellä.

 Ja tottakai siinä kävi niin, niinkuin joka ikinen kerta kun pitäisi valmistautua, että aika vaan yksinkertaisesti loppuu kesken! Miten ihmeessä sitä saakin itsensä jonkinlaiseen juhlakuntoon ennätysnopeasti, kun ilman kiirettä siihen menisi monta tuntia. Oltiin niin ajateltu että rankan työpäivän jälkeen haetaan hyvää ruokaa, laitetaan terde pihalle ja otetaan ansaitut lasilliset.. NOT! Mä vihaan kiirettä!! :D Sitä, että oot suunnitellu pitkään jotain, et nyt laitan tämän mekon, ja siihen sopivat asusteet ja meikit ja hiukset tulee näin ja näin.. Kauheessa kiireessä ei ehdi fiilistellä sitä laittautumisen iloa ja yleensä se laittautuminen jää puolitiehen! Ja meinas mennä kelpo sangriatkin hukkaan...


Mun uusi ihana kuontalo edustaa.


No mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Tunnelma juhlissa oli upea. Kaikki juhlavieraat olivat kuunnellet kunnioittavasti teemaa pukeutumalla ja laittautumalla sen mukaisesti. On ilo katsella kauniita ihmisiä juhlahumussa. Ilta sisälsi koskettavia laulu-ja musiikkiesityksiä ja myös nauruhermoja kutkuttavia performanssitaiteilijoita. Sekä noiden suolaisten suupalojen lisäksi löytyi makeita pikkuleivoksia marjoilla ja suussa sulavalla suklaalla.

Suuret kiitokset Markolle hienoista pirskeistä! Laskeudutaan kaikki taas luksussfääreistä maanpinnalle normaalielämään.

Tiina

7 kommenttia:

 1. Voi ku ootte taas kerran ollu nätteinä :)

  VastaaPoista
 2. Tiina, mistä toi mekko on?

  VastaaPoista
 3. Nelly.com alennusmyynneistä!!

  VastaaPoista
 4. molemmilla niin ihanat mekot tossa! Mistä ton tytin mekko on jos saan udella? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitooos! Mun mekko on gina tricotista. Tosin siinä oli edessä sellanen pitempi "lerpake" jonka leikkasin pois ja ompelin siistiksi :)

  VastaaPoista