sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Salt in the air, Sand in my hairKyllä kesään vaan kuuluu ne sekaiset biitsilaineet! Nyt suihkitaan taas suolaa tukkaan. Suolasuihke on omiaan hieman vahvemmille, taipuisille ja vallattomille hiuksille, mutta antaa rakennetta myös hennommallekkin haituvalle. Se sisältää nimensä mukaisesti suolaa, joka saa tukkaan samanlaisen fiiliksen kuin olis hengannu päivän rannalla. Suolasuihke tekee hiuksista karheammat ja jättää hiukset sopivasti "eletyn" näköisiksi. Se erottelee, tukee pörröisiä ja lenteleviä hiuksia sekä korostaa luonnonkiharoita. Antaa tuuheutta ja rakennetta sekä mattaisen pinnan rennolle rantatukalle.  


Hyvä vinkki on kostuttaa hiukset suihkeella, jonka jälkeen letittää ne muutamalle isolle palmikolle yöksi. Aamulla ei tukalle tartte tehdä mitään muuta kuin avata letit ja puristella.Merisuolasuihkeita löytyy monelta merkiltä. Meidän lemppari taitaa olla Fudgen Salt Spray, joka tuoksuu ihan kookokselle ja kesälle. Pullokin on tosi kätevä.


Jos ei tahdo satsata kampaamotuotteeseen, voi toki koittaa itse tehtyä versiota. Ei olla testattu, mut supersuloinen tyttö tossa videolla :)Beat.

3 kommenttia:

  1. Osaatteko sanoa mistä saa Fudgen salt-spraytä? Oon yrittäny jo viime kesästä saakka metsästää mutta tuntuu todella olevan kiven alla..:)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Joo Awapuhin suihke on kanssa tosi hyvä!

    Anonyymi: Ei tule mieleen mitään tiettyä paikkaa, mutta kannattaa googletella liikkeitä jotka myy Fudgen tuotteita. :)

    VastaaPoista