tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kuvailuja

Nyt kun Jassu liittyy meidän porukkaan, täytyy tietenkin päivittää nettisivuille meidän naamat ja ottaa uus perhepotretti. Ihana Pauliina on alusta saakka kuvaillu meitä ja misun ottamat kuvat onkin saanu paljon kehuja. 

Tytöt ja ekat kuvat. Mitä junnuja! 
Sit tuli messiin Paavo ja harjottelija Elle.Oli taas uusien kuvailujen aika kun Pipa liittyi joukkoon.Jälleen Beat muuttui studioksi ja hovikuvaaja Pauliina saapui kameransa kanssa räpsimään meistä uusia kuvia. Totesimme ettei maanantai taida olla se paras kuvauspäivä. Porukka on viikonlopun jäljiltä vielä väsynyttä ja hmmm.. naamat turvoksissa. Jotenkin kummasti homma meinas taas lähteä käsistä, sillä kauheen vakavana ei kauaa osata olla ja pitäs kuitenki saada sellaset "fiksun näköset" naamat kuviin. Asettelu on myös hankalaa, koska näytetään aina joltain jumpparyhmältä. Ja mitä enemmän porukkaa, sitä vaikeempi saada hyvä kuva, koska hyvin usein on jollain silmät kiinni, suu auki tai muuten vaan urpo ilme. Pipaa ei meinaa saada pysymään paikoillaan. Lahjotaan sitä tiesmillä nakinpaloilla :D


Ollaan varmaan mailman hankalin kööri kuvata. Valitetaan, tehään tyhmiä ilmeitä eikä osata hymyillä ku käsketään. Meni taas vähän hölmöilyks ja arvellutti tulikohan tästä mitään järkevää, mut seasta löytyi taas monta kivaa kuvaa. Kiitos taas Papulle. Oot super!


<3:Beat

11 kommenttia:

 1. Upea ammattiporukka!!!

  VastaaPoista
 2. ootte ihan mahtavia!!!! :-D voi että ku kivoi kuvii:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoos! Meillä on nii hyvä kuvaaja ;)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä mahtava meininki, just tollasta kampaamossa kuuluu ollakin! :)

  VastaaPoista
 5. Paavolla ihana ilme kahdeksannessa kuvassa :) <3

  VastaaPoista
 6. Minkä pituinen on Tytti? :)

  VastaaPoista
 7. Heh, no en itsekään voita sua kuin kahdella sentillä ;)

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia, huippuja!

  VastaaPoista
 9. rakastan näitä kuvia kyllä♥ootte kaikki ihania^^

  VastaaPoista