tiistai 17. huhtikuuta 2012

Luurangot kaapista

Mikä fiilis tulla duuniin kun kaikki on tiptop! Oltiin eilen oikeen mega-ahkeria. Siivoojahan meillä käy viikottain täällä lakasemassa karvoja, mutta kun pikkuhiljaa kerääntyy pientä korjattavaa, fiksailtavaa ja ylimääräistä tavaraa, on välillä otettava kunnolla aikaa asioiden hoitamiselle. Hoidettiin siis pitkästäaikaa tänään juuri noita hommia. Heitettiin pois kamaa, kiristeltiin ruuveja ja hinkattiin paikkoja.
Meillä on ihan oikeasti luurankoja kaapissa :D Jäännökset viime halloween-kekkereistä odottelee siellä kiltisti seuraavia bileitä..


Lattiat tyhjiksi. Raahattiin hetkeks kamaa tohon kadulle. Todettiin että ilman kylmää viimaa siinähän olis oikeen leppoisa hengailu lounge. Kävi niin kauhee tuuli ettei hengailusta nyt oikeen tullu mitään. Täytyypä kokeilla joskus lämpimällä uudestaan..

Tuntien uurastuksen jälkeen oli pakko hakee safkaa nälkäsille ahertajille.

On mukava odotella kesää kun on pulju kondiksessa. Kevät on uusiutumisen aikaa ja tosiaan etsitään meidän tiimiin vihdoin kynsientekijää. Alusta saakka ollaan puhuttu että jossain vaiheessa voitas lisätä vielä kynnet meidän palveluihin, mutta vasta nyt hetki tuntui oikealta. Pieniä muutoksia on muutenkin luvassa, mutta niistä myöhemmin lisää.  ;)

Nyt voidaan rauhassa keskittyä synttärikemujen suunnitteluun ja kaikkeen uuteen. Näppärät kynsityypit nyt rohkeesti vaan laittamaan meille mailia!

<3:Beat.

13 kommenttia:

 1. Nyt voitte ottaa kuvia liikkeestä ja esitellä paikkoja kun ootte saanu paikat siistittyy ;)

  VastaaPoista
 2. Kauan tiinalla menee häämeikin teossa? Mitä meikkejä käytät?

  VastaaPoista
 3. Mä otan koemeikkiin n 1,5-2h ja itse häämeikin tekoon noin 1h :) Käytän Lancômen, Diorin, Cliniquen ja muutaman muun meikkejä.. olen kerännyt loistotuotteet pakkiin sieltä sun täältä :)

  VastaaPoista
 4. heeei, lupasitte tehä Rednekin arvonnan aikoihin juttua kärsineiden luonnonkiharien hoidosta, kun suurimmalla osalla sellaiset oli. Tiedot tulis nyt tooooosi tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 5. Sehän on vallan unohtunut postausidea! Täytyy laittaa työn alle :)

  VastaaPoista
 6. Jos laittaa tummanruskeisiin hiuksiin vaaleita raitoja, niin saako niistä raidoista ensimmäisellä kerralla sellasia että ne ei olisi yhtään oransseja? Suunnitelmissa olisi vaalentaa laittamalla raitoja ja oranssi välivaihe pelottaa. Ja pystyykö raitoihin käyttämään hopeashampoota? Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Se kuinka hyvin hius vaalenee riippuu pohjasta. Siitä kuinka tumma/lämmin väri pohjalla on, onko hiuksissa edellisiä vaalennuksia värin alla, sekä omasta pigmentistä. Myös vaalennusaineen vahvuus vaikuttaa. Mistään hiuksesta ei voi etukäteen sanoa kuinka hyvin se vaalenee, sillä sen näkee vaan kokeilemalla. Hopeashampoo on tarkoitettu vaaleiden hiusten kirkastamiseen, joten se ei vaalenna tai riitä taittamaan oransseja hiuksia. Raitoja voi kyllä vaalennuksen jälkeen sävytellä hieman neutraalimman värisiksi, jos kovin lämpöisen värisiksi jäävät. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Mulla heräs kauhea uteliaisuus! Mitä muutoksia on luvassa?

  VastaaPoista
 9. Hah sun pitää nyt vielä malttaa mieles, koska niin kuin jo tossa aikasemmin mainittiin, niistä myöhemmin lisää ;)

  VastaaPoista
 10. Pakko kysyä, että mitä tiina tossa ekassa kuvassa putsaa? :D

  VastaaPoista
 11. Suihkurusketuskopin suodatinlaitetta :D nyt vetää värit hyvin läpi eikä pöllyä pitkin seiniä :D

  VastaaPoista
 12. kerääks toi sohva paljon karvaa? ei kyl kysymys liity nyt teiän aihepiiriin yhtään mut oon harkinnut tota sohvaa ja teillä jos jollain karvat pöllyää, niin aattelin kysästä :D

  VastaaPoista
 13. No ei kerää karvaa kauheen pahasti, mut eniten se sotkeutuu Pipan tassun jäljistä. Nyt Pipa on sohvakiellossa! Onneksi päällinen on helppo puhdistaa ja heittää vaan koneeseen.

  VastaaPoista