maanantai 5. maaliskuuta 2012

Lemppari meikkejä

Mä olisin varmaan aika hyvä romaanien kirjoittaja taas tän postauksen perusteella. Mutta, laitoin jo ihonhoitopostausta, joten meikeistä täytyy saada oma kokoelmansa myös :) Tässä muutamia vanhoja klassikoita ja ihania uutuuksia, jotka saa pyörälle päästään! Kosmetiikkaharakka on rankannut taas lempparinsa:




1. Dior Diorskin Nude Natural Glow
Puolipeittävä, kevyt, kosteuttava ja heleyttävä meikkivoide. Pidän siitä, että meikkipohja on kevyt ja imeytyy ihoon tekemättä kuivaa pintaa. Mineralisoitu vesi tekee meikkivoiteen mineraalipigmenteistä täydellisesti levittyviä ja ihon omaan sävyyn häviäviä ja pinta siloittuu hetkessä. Raikkaus ja pitkäkestoisuus on kaiken A ja O! SK10.


2. Estée Lauder Day-Wear Anti-Oxidant Beauty Benefit Créme
Sekoitus meikivoidetta, kosteusvoidetta ja aurinkovoidetta. Ihan must kevään ja kesän tuote! Peittää epäpuhtauksia, kurkku-uute rauhoittaa ihoa ja öljytön koostumus pitää ihon fressinä. Todella pitkäkestoinen iholla, suojakerroin 35 ehkäisee ihoa valovaurioilta ja C -ja E-vitamiinit antavat näkyvää elinvoimaa ihon pintakerroksiin. Meikkivoiteen ja sävyttävän päivävoiteen välimuoto. Kaksi sävyä: Light ja Medium.

3. Lancômè Hydra Zen Teinte Neurocalm
Sävyttävä päivävoide. Joskus kun kyllästyy meikkivoiteeseen, tällä saa kanssa todella tasaista pintaa. Tasoittaa ihon väriä läpikuultavasti ja silti siinä on kosteusvoiteen teho. Vähemmän väripigmenttiä kuin meikkivoiteissa ja hoitavampi, siksi sitä ei oikeastaan luokitella kosmetiikaksi vaan ihonhoitotuotteeksi. Raikas vaihtoehto tunkkaiselle meikille ja kesäisin ihan loistava. SK15.

4. Lancôme Star Bronzer Cream-To-Powder Bronzing Veil
Kun rusketusta on saanut jo nahkaan, sitä on kivempi korostaa tälläisellä tuotteella kuin meikkipohjalla. Rusketuksen sävyä pinnallisesti parantava pohja häivyttää punertavia alueita kasvoissa ja kultainen pigmentti korostaa ison pinnan tasaiseksi. Voide, joka muuttuu levityksen jälkeen puuterimaiseksi, joten kuivaihoiselle ei kaikista sopivin. Ei suojaa auringolta, eikä rusketa ihoa.



1. Dior Diorskin Nude Skin-Perfecting Hydrating Concealer
Tehokosteutusta ja älyttömän hyvä peittävyys! Ihana täsmätuote nimenomaan mustille silmänalusille, epäpuhtauksien peittämiseen tai silmämeikin pohjustukseksi. Mun silmänalusia ei oikein mikään tökötti peitä, mutta tällä saa kaunista jälkeä. Käy hyvin kuivallekkin iholle, jos vain kosteutta tarpeeksi alla. Sisältää mineralisoitua vettä ja mineraaliväripigmenttejä.

2. Make Up Store Cover All Mix
Korkeapigmenttinen paletti, jossa yhdistyy peittävyys ja neutralisoijat. Tasapainottaa kuivia ja rasvoittuvia alueita ja lukitsee kosteutta ihoon. Pienessä paketissa paljon tavaraa, värejä kannattaa käyttää todella vähän kerrallaan ja synteettisen ohuen siveltimen kanssa!

3. Malu Wilz Lifting Concealer
Valokynä, jossa hinta/laatu-suhde on täysin kohdallaan. Yksi väri, joka sointuu jokaisen iholle tuotteen ohuen koostumuksen takia. Kevyt peittävyys. Valopigmentit häivyttävät väsymyksen merkit.

4. Dior Diorskin Skinflash Radiance Booster Pen
Luksusta iholle! Voi käyttää vielä peittävän meikkituotteenkin päälle loistetta tuomaan, kevyen ihonsävyttäjän kanssa tai puhtaalle iholle; silti lopputulos on täydellinen. Ei sinänsä peitä, vaan valon heijastuksen avulla, helmiäispigmentit häivyttävät tummia alueita (esim silmänaluset) tai korostavat alueita joita haluat tuoda esiin enemmän.


1. Clinique Blended Face Powder
Ja nimenomaan sävy 20 Invisble blend. Sävy sopii ihan kaikille, ei jätä ihoa valkoiseksi ja sulautuu jokaiseen meikkipohjaan. Imee talia ja öljyisyyttää ihosta ja on oikeasti unelman kevyt! Pakkauksessa on mukana puuterisivellin, mutta mielestäni isompi sivellin toimii paremmin ja antaa ohuemman pinnan. Meikkisienellä/puuterivipalla saat mattapintaisempaa kiinnitystä. Tuotetta voi laittaa jopa sormin ja silti saat tasaisen tuloksen! Hajusteeton.

2. Dior Capture Totale Loose Powder
Ihana luksusirtopuuteri! Diorin Capture Totale-linja on oikeastaan tarkoitettu hieman iäkkäämmille, mutta toisaalta tuotteissa ei ole ikärajoitteisuutta. Irtopuuteri on utuisen hienoa, ja sisältää helmiäispigmenttiä joka valaisee samean ja väsyneen ihon. Lisäksi vielä Capture Totalen hoitovaikutus on lisätty puuteriin. Ihana puuteri iltameikeissä, kun halutaan täydellistä kuultavaa pintaa joka kestää hyvät bileet.

3. Clinique Allmost Powder Makeup
Meikkipuuteri, jonka mineraalipigmentit eivät tuki ihoa ja antaa iholle eloa ja mattapintaisuutta. Levitä siveltimellä pyörivin liikkein, jolloin väripigmentti hajoaa ohueksi. Todella hyvä peittävyys! Tykkään tästä korjailupuuterina, kun päivän mittaan meikki tarvitsee freesausta. Hajusteeton.

4. L´orèal True Match Powder
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä hyvällä hinta/laatu-suhteella oleva peruspuuteri. Käy meikkipohjan päälle jos haluat todella hyvää peittävyyttä, mutta yksinään iholla ja korjailupuuterina toimii loistavasti. Pieni miinus pakkauksessa olevasta sienestä, joka likaantuu todella helposti ja on pian roskiskamaa, joten se kannattaa vaihtaa ohueen kangaspuuterivippaan jonka voi pestä vaikka pyykinpesukoneessa. Näin puuteri pysyy myös hyvänä eikä kerää itseensä rasvaa ja epapuhtauksia.




1. Kanebo Sensai Bronzing Powder
Puolimatta-puolihohde aurinkopuuteri. Todella hienojakoinen, eli pigmenttiä ei yhdellä levityskerralla tule paljoa, mutta mielummin kaunis läpikuultava päivetys kuin tunkkainen samea oranssi-iho! Ja saahan lisäämällä tuotetta paljon tummempaa jälkeä. Sisältää kosteuttavaa Koishimaru-uutetta. Levitä kauttaaltaan ohuesti koko kasvoille isolla pullealla siveltimellä ja korosta varjostusalueet hieman ohuemmalla poskipunasiveltimellä. Kaksi sävyä: BP01 Natural Tan ja BP02 Deep Tan.

2. Guerlain Terracotta Sun In The City Illuminating Powder
Uutta Guerlainin 2012 kevät-kesä meikkipalettiin! Jättimäinen hohdepuuteri joka hohtaa kultaisena! Kasvoille ja vartalolle. Nykyään kaikki ihanat erikoistuotteet ovat niin kauniisti tehdyt ja kuvioidut, että miten niitä raaskii edes rikkoa!!

3. Lancôme La Roseraie Blush Palette
Kurkistus myös Lancômen 2012 kevät uutuuksiin, joissa loistaa ihanat pastellit ja ruusuiset punat. Ja niinkuin edellisessä, tämä poskipuna/hohdepuuteri on niin kaunis ja korumainen ettei sitä haluaisi sotkea! Hyvä viileä sävy raikkaaseen kevät-kesämeikkiin ja jopa rusketuksen korostajaksi poskipäille.

4. Dior Diorskin Poudre Shimmer Ultra Shimmering All Over Face Powder
Kaikille hohdehulluille! Ei korvaa poskipunaa, mutta ihana tuote korostamaan kasvojen piirteitä, saamaan loistetta ja hohdetta korostettaville alueille. Käytä pulleaa isoa sivellintä. Varjostuksien kaveriksi korostamaan, poskipunien päälle poskiluun korkeimpaan kohtaan ja ihanan rusketuksen raikastaja. Kaksi sävyä: 001 Rose Diamond ja 002 Amber Diamond.



1. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch
Samenttinen meikinpohjustusvoide joka häivyttää suuria ihohuokosia ja juonteita. Pitää meikkipohjan paikoillaan koko päivän ja ehkäisee ihon rasvoittumista. Voi käyttää myös yksinään puhtaalla iholla pitämään ihoa mattaisena ja kevyt vaaleanpunainen sävy tasoittaa hieman ihon väriä. Ei kuivalle ihon pinnalle!

2. Kanebo Sensai Eyelid Base
Silmämeikin pohjustustuote, jollaista en ole ikinä ennen kokeillut! Yleensä pohjustustuotteet silmämeikille ovat hieman peittävämpiä ja puuterisia mutta tämä on kuin ohutta silmänympärysvoidetta. Ja parasta on, että tämä toimii ihan kaikella tavalla, eli tätä ei voi käyttää väärin! Puhtaalle iholle, meikkivoiteen päälle, puuterin alle, puuterin päälle, toimii aina! Luomiväri nappaa kiinni pohjustustuotteeseen ja kirkastaa värit ihan äärimmilleen. Vaikka pinta on hieman "rasvainen" luomiväriä voi työstää todella hyvin luomella ilman paakuttumista. Ja aivan satavarmana pysyy koko päivän! Tuotetta ei saa laittaa liikaa, nuppineulanpään kokoinen määrä per silmäluomi on hyvä! Siksi tämä aine tuntuu kestävän käytössä ikuisuuden.....



1. Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara
Jos haluat hyvin erotellut ripset ja tuuheutta, niin tämä toimii! Ripsienpidennysten käyttäjänä olen suosinut Max Factorin ripsareita, koska ne ovat öljyttömiä ja niin vesiliukoisia etteivät jätä meikkipaakkuja ripsien tyveen. Kampamainen piikkiharja on pehemää silikonia joka ei raavi eikä revi ripsiä ja levittää värin tasaisesti. Jos ei ole tottunut isoon harjaan,tämä voi tuntua kömpelöltä, mutta aikanaan siihenkin tottuu. Tuuheuttavia ripsivärejä käyttäessä täytyy ottaa huomioon, että omien ripsien täytyy olla pitkät ja vahvat, että tulos on toivotunlainen, lyhyessä ripsessä ripsari tekee vain paakkuja ja taivuttaa painollaan ripsiä alaspäin. Enkä puhu vain tästä ripsiväristä, vaan ihan jokaisesta tuuheuttavasta maskarasta.

2. Dior DiorShow Extase Mascara
Ei tuuheuttava, vaan pullistava ripsiväri! Sisältää ripsienhoitoainetta joka kosteuttaa ja tekee väristä kiiltävän mustan. Erottelee hyvin, vaikka antaakin ripsille enemmän massaa. Ei sovi lyhyehköille ripsille, tämän ripsarin kanssa täytyy olla pituutta joka kantaa.

3. Lumene Natural Code Eye Dramatizer
Kostea, tussimainen paksu silmänrajaustussi, jolla saat todella tummaa, todella tarkkaa ja todella dramaattisen silmä meikin! Uusi hyvä löytö meikkipussiin, varsinkin nyt, kun paksun kissamaiset tarkat rajaukset ovat tulleet takaisin muotiin ;)

4. Maybelline Liner Express
Maailman paras perus eyeliner. Hyvä pitkänmallinen tussimainen pää, hyvä väripigmentti joka ei lähde kuoriutumaan iholta vaikka laittaisikin useampia kerroksia. Tällä saat vahvat paksut rajaukset, tai ohuet näkymättömät viivat. Ainoa pieni miinus on, että ensikäyttäjälle voi olla hieman hermojaraastava, koska väriä täytyy hieman annostella mitä tarkempaa jälkeä haluaa ja kättä kannattaa harjaannuttaa, koska tämän rajauksen kanssa jokainen huti viiva näkyy.

5. Joe Blasco Ultamatte
Vahaväri, joka muuttuu voidemaisesta mattapintaiseksi. Tätä olen käyttänyt kulmien meikkaamiseen ohuen viistopäisen siveltimen avulla. Monikäyttötuote, joka on tarkoitettu, kulmakarvoille, silmänrajauksille ja miksi ei jopa luomiväriksikin. Todella kova pigmenttinen, mutta pehmenee helposti ja on hyvin häivytettävissä. Kolmessa sävyssä: Taupe, Midnight Brown ja Black.



1. Dior Lip Maximizer Collagen Activ
Miltei väritön, huulilla kihelmöivä huultenturvottajakiilto. Sisältää kollageenia, joka pitkäaikaisessa käytössä jää huulen pieniin juonteisiin ja vahvistaa huulen ihon omaa kollageenipitoisuutta. Antaa kosteutta, mutta rohtuneilla huulilla saattaa tuntua turhankin voimakkaalta. Käytän usein asiakkaille pienen määrän huulien ihoon, painelen sen imeytymään ja normaali huulimeikki päälle. Antaa hyvän pohjan huulikiilloille -ja punille.

2. Dior Eyeliner Brush
Pikkiriikkinen käsintehty aitokarvasivellin, mutta olen huomannut, että tätä käytän aina ja eniten asiakasmeikeissä. Monitoiminen sivellin luomivärin tarkkaan levittämiseen, peitevärien levittämiseen, rajausten ja kulmavärien levittämiseen ja huulipunien -ja kiiltojen levittämiseen.

3. Diesel Fuel For Life Eau de Parfum
Mun tällähetkellä lempparituoksuni on tämä rento ja viehkeän villi tuoksu, johon palaan aina uudestaan ja uudestaan. Tosin tämä on todella yleinen ja suosittu tuoksu, mutta en kyllä toisaalta ihmettele, koska tämä on erkoinen ja hyvä ja tarpeeksi mausteinen; ensituoksussa on rosepippuria, mandariinia ja jasmiinia. Sydäntuoksussa muskottia ja patchoulia ja pohjimmaisena myskin eri vivahteita. Pullo tolkulla olen tätä jo lotrannut, mutta kerrankin olen löytänyt tuoksun, joka nimenomaan tuoksuu itseltään mun iholla. Joskus ihon happamuus saattaa muuttaa tuoksun täysin iholle suihkautettuna, esimerkiksi raikkaat ja hyvin makeat tuoksut eivät sovi mulle ollenkaan, koska niistä tulee mieleen kissanpissa :( se harmittaa, koska tietäisin niin monta tuoksua mitä ehdottomasti lotraisin jos ne vain tuoksuisi ihanalle mun iholla. Mutta tähänkin olen keksinyt vaihtoehdon; ostan yleensä nämä ihanat ja raikkaat suihkugeeleinä, jolloin se pieni häivähdys jää iholle edes hetkeksi. Kyllä, olen turhamaisuuden huippu ;)


Kuka jaksoi lukea loppuun asti? :D heh. Hei jos Teillä on kysymyksiä meikkeihin/meikkaamisen suhteen, niin laittakaa ihmeessä kommenttia ja toki myös postaustoiveita!

Ihanaa KEVÄT päivää kaikille! Me lähdetään Pipan kanssa aurinkoiselle lenkille! <3

Tiina

5 kommenttia:

  1. Ihanaa kosmetiikka höpinöitä!! Olet vissiinkin kosmetologi ja omistat varmasti monia eri meikki merkkejä ja kysynkin mitä merkkejä suosittelisit kohta valmistuvalle meikkaajalle.. Muutamia merkkejä olen jo kokeillut mutta etsin jotakin mikä olisi hyvä hinta laatusuhteeltaan. Mistä itse tilaat/ ostat meikkejä, entä mistä saisi hyvät ja edulliset siveltimet? Ja olisi kiva jos kertoisit jotain yleisiä vinkkejä kohta valmistuvalle meikkaajalle mitä kannattaa ostaa jne. :) Kiitos!

    VastaaPoista
  2. kosmetologi olen :) mulla ei ole mitään tiettyä meikkisarjaa Beatissa (vielä) myynnissä. Ennen Beattia olin 4 vuotta kosmetiikkamyymälässä hommissa ja sieltä on tietotaito peräisin ja koitan aina päivittää ja löytää hyviä tuotteita mitä vois omaan meikkipakkiin hankkia. Dior on mun lempimerkki koska toimin Diorin pisteen hoitajana meikkejä myydessäni. Siinä duunissa kun oli niin paljon eri sarjoja kokeiltavana, nappasin kaikki lemppari tökötit omaan pakkiin. jokaiselta sarjalta löytyy jotakin ihan huippua niin on ihana saada omaan pakkiin ne kaikki omasta mielestä toimivimmat tuotteet. Käytän myös paljon Lancômea, Clarinsia, Cliniqueta ja Make Up Storea. Kosmettiikkaa ostan milloin mistäkin ja varsinkin ALE-myynneistä löytää usein todella hyviä löytöjä! Siveltimiä hankin välillä alan messuilta. Jossain vaiheessa olis ihanaa saada joku hyvä ja toimiva merkki Beattiinkin myyntiin ja käyttöön, mikä on asiakkaillekkin helppo ostaa ja käyttää.. hmm, täytyis alkaa katselemaan hyviä vaihtoehtoja ja tehdä vaikka joku postaus joskus tulevaisuudessa että mitä lukijat on mieltä mistäkin sarjasta..? :)

    Hyviä ja edullisia perussiveltimiä löydät Duroyltä, Dimoralta ja Sephoralta. Ne eivät ehkä ole niin pitkäikäisiä kuin kunnon laatu käsintehdyt siveltimet, joita kantsii tarpeen mukaan haalia omaan pakkiin mutta jos tarvitsee tehdä paljon asiakasmeikkejä, ne kelpaavat hyvin. Kunhan sivellin on aitoa karvaa, lopputulos on aina paras.

    http://beatissa.blogspot.com/2011/10/brushes.html

    tossa on myös lisää siveltimistä :)

    VastaaPoista
  3. Hei oisko sulla Tiina ehdottaa mitään hyvää ehdokasta vaaleanpunaisesta huulipunasta? Haluaisin sellaisen tosi runsaspigmenttisen, sellainen baby pink. Jos tiedät mitä tarkotan :D Sellanen väri, mitä on nyt keväällä hirveesti hiuksissakin. Se vaaleenpunanen sais vivahtaa ehkä vähän liilaankin.

    Vilma

    VastaaPoista
  4. moikka Vilma! On tosi vaikee sanoa jotain tiettyä sävyä, koska en osaa niitä todellakaan ulkoa. Ja lopuksi joku mun mielestä kylmä sävy saattaa ollakkin sun mielestä lämpimämpi, se riippuu mihin väriin vertaa. Mutta voin mainita muutamia merkkejä jolta saattais löytää mitä etsit. Mitä vaaleampia sävyjä ja pastellisempia värejä etsit, niin suosittelen että et valitse sitä runsaspigmenttisintä vaihtoehtoa. Sellaiset värit vetää heti huulen värin pois ja kalman väriseksi ja näky on kuin teineillä nykyään, valkoiset pakkelihuulet. Siitä tulee helposti todella halvan näköinen. Tietenkin riippuu millainen oma meikkityyli on. Valitse koostumus vaaleissa ja baby pink väreissä rasvaisempi läpikuultava huulipuna, tai vielä paremmin toimii kiiltopuna (huulikiillon runsas kiilto ja läpikuultavuus ja huulipunan kesto). Mitä enemmän kiiltoa, sitä enemmän huuliin saat täyteläisyyttä ja valoaheijastavuutta, jolloin läpikuultava vaalea väri feidaa alta näkyvää huulen omaa väriä. Jos haluat runsaspigmenttisen huulipunan, niin niitä kannattaa käyttää silloin kun haluat todella tummat/värikkäät huulet jotka näkyy ja paistaa.

    Tykkään itsekkin vaaleista huulista, mutta mielestäni täysin peitetyt pigmennttipitoiset huulikiillot/punat todella vaaleissa sävyissä on aika mautonta. Mutta vain omasta mielestäni tietenkin, jokainen saa tehdä ja meikata kuten haluaa.

    Hyviä runsaspigmenttisiä huulipunia löydät esimerkiksi Body shopilta. Ovat myös pysyviä ja hieman mattapintaisia. Vaaleanpunaisia sävyjä löytyy esim. Lancomen l´absolu rouge kestohuulipunien kevät 2012 meikkilookista.

    läpikuultavia kauniita kiiltopunia löydät esimerkiksi Clarinsin Joli Rouge linjasta, jossa on nättejä vaaleita vaaleanpunaisia sävyjä. Samoin Maybellinelta.

    Mutta jos nimenomaan haluat vaaleista vaaleinta huulille We Care Iconin huulipunissa on lukemattomia ihonvärisiä ja vaaleanpunertavia värejä. Tuote ei ole mattapintainen, eli huulet kannattaa pohjustaa hyvin vaikka valokynällä tai vastaavalla että oma huulenväri ei karkaa läpi.

    VastaaPoista
  5. Moiks!
    Saisko Tiinalta toivoa meikkaustutoriaaleja? Esim. tän hetken trendimeikki, erilaisia bilemeikkejä jne..

    VastaaPoista