maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kaikilla mausteilla

Lauantaina Helsinki Hair and Beauty 2012- messujen yhteydessä SKT järjesti perinteiset varastomyyjäiset. Poikettiin tietysti paikalle katsastamaan tarjonta. Paljon tuotteita ja tarvikkeita varsin edullisin hinnoin ja astetta hilpeempiä kampaajia. Mut me nälkäset lampsittiin suoraan hodarijonoon. Tarjolla oli meinaa tuoretta kuumaakoiraa sekä raikkaita hanatuotteita. Just sopiva menu duunipäivän jälkeiseen vatsan täydentämiseen.. 

Masut ähkyllä ja sinapit naamalla käytiin sit hypistelee tukkamömmöjä. Tarkoitus oli myös ettiä Nooralle uudet sakset.
Niin kun ei tyhjin vatsoin, ei tyhjin käsinkään kotiin tarvinnut lähteä. Tulihan sitä osteltua kassikaupalla purkkia ja purnukkaa (Niitä kun ei meiltä tarpeeksi kotoa löydy). Noorakin löys etsimänsä, eli uusi tukanleikkuuvälineistö lähti kans mukaan. 

Niin ja päätettii et meijän on pakko saada hodarikoju joskus liikkeeseen vierailulle...

9 kommenttia:

 1. uuuu, oisinpa itekki päässy tonne, oisin yrittäny bongailla sieltä kunnolliset ohennussakset 8)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oisko jotain inspiraatiota/vinkkejä antaa millaisia kampauksia kannattaa miettiä valmistujaisiin kun tulee lakki päähän? :) kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, löytyykö teiltä pidennyshiusta punertavissa/punaisen sävyissä ? =)

  VastaaPoista
 4. Mitä kaikkea ostitte tuolta ja millä hintaa ne myytiin ?

  VastaaPoista
 5. Ansma: Hyviä saksia tosiaan löytyi puoleen hintaan. No ens kerralla sitte :)

  Anonyymi: Aika suosittu kampaus lakkiaisiin on jonkinlainen nuttura. Lakki tietysti rajoittaa, joten usein kampaus painottuu enemmän niskaan. Myös toispuoliset kampaukset on suosittuja, näkyvät lakin alta paremmin esim. kuvissa :)

  Anonyymi: pidennyskarvaa löytyy aika laajasti eri sävyissä, myös punaisissa. Jos ei löydy niin värjätään karva oikean väriseksi :)

  Anonyymi: Ostettiin harjoja, meikkejä ja hiustuotteita. Hintoja ei täälä haluta huudella..

  VastaaPoista
 6. Mitä hiusta käytätte ompelupidennykseen? Muistanko oikein että teillä laitettaisiin simply naturalin hiuksillakin? Onko se hius kalliimpaa?

  VastaaPoista
 7. Käytetään B*Longin ja Simplyn hiusta. Simply on hieman kalliimpaa, mutta yhtä hyvälaatuisia ovat molemmat. Simplyn nauha on hieman ohuempaa ja sopii paremmin erittäin hentoiselle hiukselle :)

  VastaaPoista
 8. Tämä kysymys tuli vahingossa vanhaan postaukseen, joten laitoin sen vielä tänne :)


  Hei!

  Törmäsin tänään tällaiseen uuteen pidennysjuttuun: http://whitetrashdisease.indiedays.com/2012/03/14/kaunistautumisviikko/

  Ovat ilmeisesti nyt rantautuneet Suomeen. Tämä pidennys on siitä erilainen, että se pysyy päässä siiman avulla. Tiedättekö te näistä jotain enemmän? Mikä tämän pidennyksen nimi mahtaa edes olla?

  Kiitos vastauksista ja hyvää kevättä!

  -Sandel

  VastaaPoista
 9. Id Hairilla just katteltiin noita. Kyseessä on tosiaan siiman avulla kiinnitettävät lisäkkeet. Kuulemma hyvin nopea laittaa päähän. Tämä on siis väliaikainen lisäke, joka otetaan pois esim pesun ajaksi, vähän niinkuin klipsipidennys. Täytynee laittaa vaikka postausta tosta :)

  VastaaPoista