lauantai 11. helmikuuta 2012

Hair Trends for Spring/Summer 2012

Messy beach look
Solmuja, biitsilaineita, hutastuja löröponnareita.

Headscarf
Huivien paluu

Side part
Vapise keskijakaus..Simple updos

Kampaus saa näyttää kunnolla itse tehdyltä.
Bouncy blow dry
Megaföönattu tuulitukka.

Braids braids braids
Letit jatkaa yhä voitokasta kulkuaan.

Wet-look finish
Mitä sliipatumpi, sen parempi.
kuvat Google, Harper's Bazaar,  Fashionsing,  Glamour.com, Marie Claire, Vogue

7 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta blogista. Teiltä saa tosihyviä ideoita ja vinkkejä =) L

  VastaaPoista
 2. No kiitos kivasta kommentista :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on todella suuri ongelma, sairastuin noin vuosi sitten alopeciaan ja nyt minulla on päiväkäytössä peruukki... olisiko teillä jotain vinkkejä minulle, että saisin tukkaa laitettua jotenkin ? (:

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kuulostaa ikävältä toi sun tilanne. Me ollaan kuitenkin ehkä vähän huonoja antamaan neuvoja peruukin laittoon, koska siitä meillä itsellämme on hyvin vähän kokemusta :( Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 5. moikka!
  osaatte varmaan auttaa mua tässä asiassa!
  Eli, oon ensi viikolla ottamassa pidennyksiä hiuksiin, teippipidennykset ilmeisesti sillä ne ovat paremmat. Lauantaina menen kyllä sellaisen konsultaatioon parturikampaajalleni ja keskustelemme pidennyksiin liittyvistä asioista, mutta haluaisin tietää mielipiteenne:
  onko totta että pidennykset menee takkuun nopeasti/helposti?
  miten pidennyksiä tulisi hoitaa?
  mikä on huoltoväli noin suurinpiirtein?
  onko teipit paremmat kuin sinetit?
  Kiitos jos voisitte kertoa mielipiteenne kysymyksiini:)!

  VastaaPoista
 6. Heippa,teillä on ihan mahtava blogi ja olen tätä puolisen vuotta seuraillut. Tykkään kovasti laittaa omaa ja muiden tukkaa ja sen vuoksi kyselisin teiltä neuvoa ns. vanhanajan kiharoiden tekemiseen. Teen ystävälleni hääkampauksen ja noi "vanhanajan" laineet ei ole oikein sujuneet. Kiitos jo etukäteen jos saan jotain vinkkiä :) http://www.haatjajuhlat.fi/artikkelit/kauneus/haakampaus-on-hiustaidetta/ <- tuollaisia tarkoitan!

  VastaaPoista
 7. Lare: Se millä tekniikalla pidennykset kannattaa laittaa, on yksilöllistä. Toisille sopii paremmin sinetti, toisille teippi. Meillä kaikista suosituin pidennys on ompelupidennys.

  Oikein hoidettuna pidennys pysyy hyvän näköisenä ja helposti laitettavana. Takkuuntuminen riippuu myös hyvin paljon karvan laadusta. Pidennyksiä ei tule pestä rakennepaikkaavilla/tuuheuttavilla pesutuotteilla. Mahdollisimman silottavat tuotteet ovat parhaita.


  Anonyymi: Kiitoksia. Nuo laineet on kauniita, mutta ikävä kyllä aika haastavia, koska ne vaativat taitoa ja harjoitusta myös kampaajalta. Voi olla että joudut siis aika paljon reenaamaan :S

  VastaaPoista