keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Etkot ja niiden jatkot

Viime lauantaina oli siis meidän etkot-kilpailun toteutus. Kilpailun voittaja oli Jero ja hänen neljä ystäväänsä. He saapuivat Turusta lauantaina iltapäivällä Helsinkiin, veivät kimpsut ja kampsut hotellille ja kiiruhtivat suoraan Beattiin. Homman nimi oli siis se että Jero voitti itselleen ja ystävilleen bilekampaukset ja -meikit meiltä. Saatiin aikalailla vapaat kädet ja tytöt toivoivatkin näyttäviä sekä räväkämpiä lookkeja, kuin itse normaalisti vapaa-ajallaan käyttivät. Meillä oli poppoolle pientä purtavaa valmiina ettei ihan tyhjin vatsoin tarvinnut pippaloimaan lähteä. Oltiin yhteydessä alkuviikosta ja Jero kertoi ettei heillä oikein ole etkojen jälkeen jatkosuunnitelmia. Mekin oltiin ajateltu lähteä johonkin drinkillä käymään joten tuumattiin että voisi ehkä eksyä samaan paikkaan. Ilta alkoi hauskasti ja tultiinkin kaikki heti juttuun :)




Beatin jälkeen limusiinit.com ja fastmotors tarjosivat bileporukalle ilmaisen limousinekyydityksen kuohuviineineen. Meillä olikin aikamoinen ajelu! On se vaan niin luxusta suhailla pitkin keskustaa ja kuunnella hyvää musiikkia hauskassa seurassa...


Limousine ajelu päättyi kamppiin Shaker drinkkibaarin eteen. Pienenä yllärinä Shaker tahtoi tarjota koko porukalle mustikkashotit. Täältä kyllä saa stadin parhaat drinksut! (jos jotain saa suositella niin Daim-Anne ja Mango Ivanov vie kielen mennessään)















 Jero oli miettinyt bileiden jatkamista samana lauantaina aukeavaan Club Varietyyn. Eipä ne meidän yllätykset vielä siihen loppuneet! Oltiin varattu pöytä kyseiseltä clubilta ja ravintola oli järkännyt meille kilpailun kunniaksi kylmää kuohuvaa ja herkkuja pöytään...


Musiikkiteatteri Koitossa (Yrjönkatu 31) on Club Variety joka lauantai klo 23.00 alkaen. Jokainen iltahan on siis yllätys ja et koskaan voi tietää mitä tapahtuu, mutta jotain tapahtuu aina! Bändi, tulennielijöitä, Stand-uppia, teatteria, akrobatiaa, ihan mitä vaan! Pientä vihjettä illoista saattaa löytää facebookista. Jos siis kaipaa jotain uutta menoa ja meininkiä niin kannattaa käydä katsastamassa.



Yhtäkkia lavalla oli Beatles bändi
Myöhemmin naurettiin mahat kippurassa Stand-upille
Ilta oli kaikilla super hauska ja Turun porukka ihan mielettömän yllättynyt. Ei ne kuulemma ihan tällästä osanneet odottaa. Loistava Helsingin reissu siis! Loppuilta (tai no oikeestaan yö) kului kutakuinkin tanssilattialla. Ja kaikilla oli niin mukavaa..
T. Biittiläiset

4 kommenttia:

  1. Oi, kivat bileet! Ja mä haluun kans tollasen huulipunan ku Ellellä! Ihana!=)

    VastaaPoista
  2. Sehän on Jero! Entisiä Lahen poikia :) olipa hauska bongata tutut kasvot täältä :)

    VastaaPoista
  3. Feel the Beat! Yeah! Paikka joka sykkii ja osaa ammattitaidolla, hyvällä fiiliksellä tehdä tukan ja meikin! Kandee kokeilla!!

    VastaaPoista
  4. Kuvista päätellen hauska ilta teillä. Kuulostaa kivalta paikalta toi variety club. Pitää käydä katsastamassa.

    VastaaPoista