tiistai 12. heinäkuuta 2011

hässäkkää!Hellurei! Tääl ollaan tänään palauduttu töiden pariin viimeviikkoselta lomailulta. Siksi vähän hiljasta blogin puolella. Paavo oli siis melkeen koko viikon yksin pitämässä liikettä pystyssä. Aikamoinen kiire viikko vielä sattu ku puhelin oli pirissy kauheesti ja sit kun joutuu yksin siihen juosta vastaamaan niin meinaa myöhästyä omasta aikataulusta.

Tänään alko päivä aika hektisesti. Kaikki alotettiin duunit puolen päivän aikaan. Eka asiakas oli vahingossa pari timmaa liian aikasin kampaamolla odottelemassa. Puheluita oli liikkeen luuriin tullu aamulla parikymmentä (soitellaan aina takasin päin asiakkaille jos ei olla vastaamassa) No kiirehän siinä tuli..
Kaikki oli vähän hujan hajan kun siivooja oli viime viikon lomailemassa. Roskikset tursuu ja karvoja joka paikassa. Eli nopee pika siivous! Ikkuna banneri oli rojahtanu alas. Asiakkaita tulee samaan aikaan ovesta varaamaan aikaa kun puhelin soi. Nooralla on molemmissa korvissa korvatulehdus ja se ei kuule mitään. Myyntituotteet on loppumaisillaan ja niistä pitäs tehä tilaus. Käydä tukussa. Värjätä pidennyskarvoja asiakkaille. Soittopyyntölappuja tiskillä. Pitäs tehä kirjanpidot ja maksaa liikkeen laskut. Pestä jääkaappi, joka on tahmee kaatuneesta jääteestä. Tiskata ja käydä kaupassa. Kirjottaa blogiin.. No mut onneks meillä on ihania asiakkaita ni ehkä me selvitään ;)

6 kommenttia:

 1. Oi voi miten ihanan olonen blogi ja liike! Pitäisköhän alkaa Turusta asti käymään siellä;) postaus ehdotuksia jos saa ehdottaa niin ois kiva jos kampaaja tytöset jaksais tehdä sellasen postauksen jossa näyttäisitte miten ite muotoilette hiuksenne ja millasia kampauksia teette itsellene koska teidän hiukset on aina TÄYDELLISET!!! :)) toivottavasti kiire alkaa hellittää siellä!

  VastaaPoista
 2. Hei saako kysyä tytti että ootko vaalentanu kulmia vai onko sulla luonnostaan nuin vaaleat? himottais testata ihan vaaleita kulmia kun on niin vaalee tukka. ps. Hyvää kesää näteille tyttösille ja Paavolle!

  VastaaPoista
 3. oonis: Kiitoksia vaan. Sellasta omienhiusten laitto postausta onkin jo kysytty et pitää varmaan tehä sellanen. Hah me ollaan naurettu että tietäispä ihmiset miten laiskoja ollaan laittamaan omia tukkia. Hyvä jos välillä harjataan :D

  anonyymi: Mulla on ihan vaaleet kulmakarvat oikeesti, siis ne vähäset hötöt mitä niistä on jäljellä.. (nuorempana sain fiksun idean nyppiä kaikki pois ja piirtää tilalle kajalilla mustat viivat tilalle ja ne ei ikinä kunnolla kasvanu takas) Yleensä oon värjänny tummemmaks kulmani, mut nyt oon vaan antanu niitten olla ja vetäny kullanvaaleeta kulmakynää vähän päälle. Ehkä talvella kun on kalpeempi iho niin täytyy taas värjätä..

  VastaaPoista
 4. Jopas on kiirettä! No mutta sehän kertoo vain että liiketoiminta sujuu =) Mietiskelin tässä että olisikohan teillä kiinnostusta "blogiyhteistyöhön", koska täällä olis yks bloggaaja jonka tukka on aivan kauhea, ja se kaipais vähän oransseja latvoja sekä jotain uutta. Mä en osaa keksiä mitään uutta, tää näyttää aina samalta. Mutta tosiaan, jos kiinnostais nii menkää vilasee meikän blogia ja jos haluisitte vähän mainosta niin voidaan sit miettii.

  Nimimerkillä: Yrittänyttä ei laiteta :--)

  VastaaPoista
 5. Oranssit latvat kuulostaa hyvältä :P Meillä on tosiaan vähän häslinkiä tän kesän kanssa kun kaikki on lomalaitumilla vuoron perään, mut voidaan kattella tossa myöhemmin jotain :)

  VastaaPoista
 6. Voisin tulla käymään siellä teillä niin voisitte vähän auttaa mua visioimaan jotain! =)

  VastaaPoista