sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Lällällääää

Ihanaaaaa! Mulla alkoi perjantaina kesäloma! Ajattelin ottaa pienen varaslähdön kesään ja lähtee kuukaudeks lämpimään. On sitte kiva tulla takasin kesäkuussa ku tääl on jo kunnolla (toivottavasti) kesä. Oon tänään voinu hieman pahoin (kiitos eilisten Beatin synttärikemujen) ja koittanu muka ajatella järkevästi et mitä otan mukaan. Tohon lattialla lojuvaan rinkkaan pitäs nyt sit ahtaa kuukauden kamat huoohh.. Ja tätä pakkailuahan ei voinut tehdä etukäteen, vaan just tässä parituntii ennen lähtöä hikoilen et onko varmasti kaikki tarpeellinen messissä. Kaheksat bikinit, rantahattu ja litra hoitoainetta! Oon vitsaillu et mulla on varmaan ihan keltanen tukka ku tuun takas ja pidennykset rastalla. Oon vähän niinku tukkalomalla, eli en ota fööniä tai muuta hiusvempainta mukaan reissuun. Onneks tykkään paljon hatuista ja huiveista. Lomalla on aina ihanaa kun ei tartte laittaa tukkaa.

Reissusuunnitelma olis sellanen et ollaan eka Bangkokissa pari päivää. Sieltä lennetään Balille, Balilta Singaporeen ja sieltä jatkettais Malesian itärannikkoa ylöspäin ja tultas takas Thaimaan puolelle. Aika huippuu. Ootan vaan et pääsen rannalle! Kesän oon melkeen sitte kokonaa duunissa ja varmasti marisen myöhemmin ku oon pitäny jo lomani. Mut joo heipparallaa vaan, nyt mä skarppaan ja tungen tonne rinkkaan edes jotain kesävaatetta.


Paavo pidähän jöötä meidän tytöille töissä ja pitäkää pulju pystyssä <3


minä <3 aurinko

2 kommenttia:

  1. Hei Tytti, Hyvää matkaa!! Itse painetaan koulua ihan täysillä, kun valmistuminen häämöttää, plaah... Haluisitko tehdä palatessasi pienen jutun, että millä matkustitte ja hommasitteko yöpaikkoja etukäteen vai vasta paikanpäällä? Kiinnostaisi kovasti tuollainen reppureissaaminen ; )

    VastaaPoista
  2. kiitoksia! Voin toki tehä jonku reissupostauksen. Me ei melkeen koskaan varata majoituksia etukäteen ja usein matkustetaan paikallisten seassa busseilla ja junilla,yms. Seikkailua :D Tsemppiä opiskeluun!

    VastaaPoista